(۲۲ خرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۵۱ ب.ظ)ghaderiyaser نوشته شده توسط: معیارهای ارزیابی توسط شخص خبره تعیین و توسط داده کاو فرموله می شوند. پایگاه داده یا همون dataset مشکل اصلی که چه جوری گیر بیان. حالا بعد نیست من اینو مطرح کنم که من می خوام در هفتمین کنفرانس داده کاوی که تو دانشگاه امیرکبیر برگزار میشه مقاله بدم الگه کسی یا کسانی هستن بگن که هم گروهی انجام بشه هم هزینه های کنفرانس تقسیم بر تعداد بشه من خوشحال میشم کسی اگه بخواد.
البته یه نحو ارزیابی میشه مقایسه با نتایجی که توسط محققان قبلی تولید شده، که اگر روش ما نتایج بهینه تری تولید کرده باشه اثبات کنه روش ما بهتره، معیار ارزیابی هم قطعا بر اساس تابع برازشی خواهد بود که بصورت استاندارد در مقاله های مختلف مورد استفاده قرار گرفته
در مورد اون پستی که فرمودین الگوریتم های داده کاوی دو دسته هستن، من حدس می زنم دسته بندی رو نشه یک روش کلی در نظر گرفت، در واقع دسته بندی خودش یک جزء کوچک تر از دسته الگوریتم های پیش بینی هستش، که الگوریتم های پیش بینی علاوه بر دسته بندی شامل "رگرسیون" و "تشخیص انحراف" هم میشه، که به این روش های پیش بینی تو بعضی مراجع " یادگیری با نظارت" یا در اصطلاح لاتین Supervised learning میگن
این کنفرانسی که می فرمایین تاریخش کی هست؟ من با کمال میل حاضرم برام باعث افتخاره اگر صلاح بدونید