(۱۹ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۵۲ ق.ظ)موج نوشته شده توسط: (19 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۰۶ ق.ظ)esi نوشته شده توسط: بچهها به نظر( طبق نظر خیلی بچهها که قبلا گفته بودند) چون درصدا طبق سال پیشه کمی درصد مشترک رو بالابریم، پیشنهاد من:
۲۰ بزنه ۲۵
۳۰ بزنه ۳۵
۴۰ بزنه ۵۰
۵۰ بزنه ۶۰
۶۰ بزنه ۷۵ (که تعداشون انگشت شماره حتما )
......
روشت خوبه عزیز
مثه روشهای من در آوردی خودمه
ولی یه نکته
به نظرم مهستان سختی مشترکا رو هم لحاظ کرده تو سیستم چون اگه کارنامه پارسال رو بدی تا یه حدود رتبهها رو بهتر تخمین میزنه
البته امیدوارم نکرده باشه و حرف شما درست باشه
منم کارای شما رو انجام داده بودم از قبل. رتبم هم توی نرم در هر دو حالت شبیه شما شد
درضمن اگه درصدات همین باشه
من رتبت رو بین ۲۰۰ تا ۴۰۰ میدونم نه بالای ۴۰۰
خدا خیریت بده، امیدوارم کردی با این پیش بینی یعنی ۲۰۰ الی ۴۰۰ که میانگینش میشه ۳۰۰ که جای امید داره !!!!!!!!
ان شااله که با هم تویه دانشگاه (اخه گفتی رتبه هامون نزدیکه تویه مهستان) روازنه (من شبانه برو نیستم) قبول شیم.
به نظرت با این درصدا که گفتم یعنی درصدای اولی همون ۴۰ درصد مشترک میشه روزانه صنعتی رو آورد یا روزانه فردوسی مشهدو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا واقعا خیلی خوش بینم که با این درصدا توقع روزانه صنعتی و فردوسی رو دارم !!!!!!!!!!!!!!!!!
من که شبانه شهرستان نمی تونم برم (اگه شرایطشو داشتم با کله می رفتم اما حیف که نمی تونم) پس باید دست به دعا بشم تا روزانه اصفهان و مشهد و ... قبول شم .
حالا کلیدا بیاد شاید درصدا زیرو رو شد( من تویه ۳ تا سوال تخصصی نرم مشکل دارم، ۳۰و۳۳و۳۷ !!!!!!!!) و اصلا رفتیم واسه ساله بعد و شاید هم ....( روزنه صنعتی رو آوردم، واستا دلمو خوش کنیم به تغییر کلیدا تا فردا دلمون خوش باشه حد اقل !!!!)
(۱۹ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۵۲ ق.ظ)موج نوشته شده توسط: (19 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۰۶ ق.ظ)esi نوشته شده توسط: بچهها به نظر( طبق نظر خیلی بچهها که قبلا گفته بودند) چون درصدا طبق سال پیشه کمی درصد مشترک رو بالابریم، پیشنهاد من:
۲۰ بزنه ۲۵
۳۰ بزنه ۳۵
۴۰ بزنه ۵۰
۵۰ بزنه ۶۰
۶۰ بزنه ۷۵ (که تعداشون انگشت شماره حتما )
......
روشت خوبه عزیز
مثه روشهای من در آوردی خودمه
ولی یه نکته
به نظرم مهستان سختی مشترکا رو هم لحاظ کرده تو سیستم چون اگه کارنامه پارسال رو بدی تا یه حدود رتبهها رو بهتر تخمین میزنه
البته امیدوارم نکرده باشه و حرف شما درست باشه
منم کارای شما رو انجام داده بودم از قبل. رتبم هم توی نرم در هر دو حالت شبیه شما شد
درضمن اگه درصدات همین باشه
من رتبت رو بین ۲۰۰ تا ۴۰۰ میدونم نه بالای ۴۰۰
به نظرت با این درصدا که گفتم یعنی درصدای اولی همون ۴۰ درصد مشترک میشه روزانه صنعتی رو آورد یا روزانه فردوسی مشهدو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا واقعا خیلی خوش بینم که با این درصدا توقع روزانه صنعتی و فردوسی رو دارم !!!!!!!!!!!!!!!!!
من که شبانه شهرستان نمی تونم برم (اگه شرایطشو داشتم با کله می رفتم اما حیف که نمی تونم) پس باید دست به دعا بشم تا روزانه اصفهان و مشهد و ... قبول شم .
حالا کلیدا بیاد شاید درصدا زیرو رو شد( من تویه ۳ تا سوال تخصصی نرم مشکل دارم، ۳۰و۳۳و۳۷ !!!!!!!!) و اصلا رفتیم واسه ساله بعد و شاید هم ....( روزانه صنعتی رو آوردیم، واستا دلمو خوش کنیم به تغییر کلیدا تا فردا دلمون خوش باشه حد اقل !!!!)
خدااااااااااااااااااااااااااااااا
چرا جوابم اینطوری شد !!!!!!!!!