(۲۸ آذر ۱۳۹۱ ۰۶:۴۰ ب.ظ)Potential نوشته شده توسط: سلام
ممنون از اطلاعاتی که گذاشتید.
منظورتون از خرابی مدل Inspiron های دل چی هست؟ از آمار خرابی ش از کجا مطلع شدید؟
امار خرابی سری اینسپایرون رو میتونید از همه فروشنده ها و تعمیر کننده های لپ تاپ بپرسید ( البته اگه نخوان مدل انبارشون رو بفروشن! )
ولی با این حال هنوز هم این سری به دلیل قیمت پایینی که داره از فروش بالایی برخوردار هست.
البته اینجوری نیست که هر کسی این سری رو خریده باشه لپ تاپش خراب بشه. من خودم یکی از اشنایانم یکی از مدل های این سری رو داره و تا الان هم که بیشتر از ۱ سال و نیم میگذره بسیار راضی بوده و مشکلی برای لپ تاپش پیش نیومده.
از اون طرف کسایی بودن که از خریدن این سری ناراضی و گله مند بودن .
در هر حال این سری امار خوبی نداشته و کسایی که تو این کار هستن امار خرابی بالاش رو تایید میکنن.
البته سری xps و latitude دل بسیار خوب بودن
و سری vostro هم بد نبوده.
(۲۸ آذر ۱۳۹۱ ۰۷:۴۴ ب.ظ)shobair87 نوشته شده توسط: به نظر من اون تاپیکی که دوستمون گفتن خیلی مفید نیست چون اولا قیمتهاش قدیمیه و ثانیا اینکه مدلهایی که اون موقع خوب بودن الان ممکنه کیفیت قدیم رو نداشته باشن! حدود ۲هفته پیش برای یکی از دوستام که لپ تاپ زیر ۲میلیون می خاست Asus k45DV خریدم. چون تو اون روزها هم قیمتش و هم کانفیگش مناسب بود. ضمن اینکه در حال حاضر و تو این رنج قیمت Asus با توجه به اینکه بور ساز هست(تولید کننده مادربورد) بنابراین بنظر کیفیت بهتری داره. جالبه یکی از دوستان دیگه که ارشد می خونه بعد از کلی گشت و گذار تو مرکز کامپیوتر و پارسیان و پایتخت هم به این نتیجه رسید همین مدل k45 رو بخره.
در ضمن جز Dell xpsl504 که قیمتش بالاس بقیه مدلهای این مارک خیلی قابل اعتماد نیستن!!
انشالله وقتی خریدید شیرینی ما فراموش نشه!!
البته k45 مدل ۱۴ اینچ هست و مدل ۱۵/۶ اینچ اون میشه همون k55 .
تمام گفته های شما تایید میشه و لپ تاپ های حال حاضر ایسوس کیفیت بالایی دارن .
تنها نقطه ضعف این مدل گرافیک بسیار ضعیف ۶۱۰ هست که میتونه نظر افرادی که به بازی علاقه مند هستن برای خرید این مدل برگردونه.