سلام به دوستان عزیز
از دوستای عزیزی که تمایل دارن که این کتابها رو دریافت کنن خواهش می کنم که اعلام کنن .
کتابهایی که دارم ایناست: ۱ - تمام جزوه های پارسه سال ۸۸ (محاسبات عددی،طراحی الگوریتم،پایگاه داده،مدار منطقی ، ساختمان گسسته ، معماری ،سیستم عامل، ساختمان داده ، نظریه،کامپایلر،زبانهای برنامه نویسی،هوش مصنوعی، زبان عمومی، زبان تخصصی، مجموعه سوالات سال های ۸۵-۸۶-۸۷-۸۸)
۲- کتاب آمار و احتمالات مهندس پارسه
۳- کتاب های کسترش نشر علوم پایه- مقسمی (زبان عمومی و تخصصی ،طراحی الگوریتم ،مجموعه سوالات ارشد ۸۹ ،مجموعه سوالات ارشد ۹۰ ،مجموعه سوالات ارشد ۹۱)
۴-راهیان ارشد - کتاب سوم که شامل ۴ درس کامپایلر ، زبانهای برنامه سازی ،طراحی الگوریتم و پایگاه داه است.
۵-کتابهای پوران پژوهش ( نظریه زبانها و ماشین ها ،سیستم عامل ، ریاضیات مهندسی ، پایگاه داده ساختمان گسسته ،معماری کامپیوتر ، مدار منطقی ، ساختمان داده و الگوریتم ها و هوش مصنوعی)
یه نکته دیگه هم که لازمه بگم سال های انتشار کتابها متفاوته ، پارسه ها که مال سال ۸۸ ، پوران ها مال سال های ۸۶ تا ۸۸ ، مقسمی ها تستای کنکورش چاپ پارساله و زبان و طراحی الگوریتمش مال ساله ۸۶ ، چون من در طول دوران کارشناسیم به مرور این کتابها رو خریدم و سال ۸۸ هم جزوه های پارسه رو خریدم سالهای چاپ کتاب هام متفاوته ، اگر کسی یا کسانی تمایل دارن خوشحال میشم که این کتاب هارو تقدیمش کنم.
موفق و پیروز باشید.
انرژی مثبت، در تاریخ ۲۱ دى ۱۳۹۲ ۰۹:۱۹ ب.ظ برای این مطلب یک پانوشت گذاشته است:
با توجه به گذشت زمان زیاد و احتمالا اهدا کتب توسط اهدا کننده، این تاپیک بسته می شود.