من باور نمی کنم شانسی کسی بتونه بشه ۵۰ که دوستمون گفتن یا ۱۵۰ ارشد
واقعا با عقل جور درنمیاد
به قول دوستان یا حکمتی بوده
یا تقلب کرده که این دومی بیشتر جور درمیاد
از بغل دستی تقلب کرده و این چیزا احتمالشم کم نیس
حالا من نمی خوام بگم حتما تقلبی صورت گرفته ولی من زیاد شانسو اونم به این صورت قبول ندارم
انتخاب رشته بکنه اگه واقعا درسو دوست داره به قول دوستان با این رتبه جای خوب قبول میشه که حتما ازش کار می خوان
پس یا باید خوب درس بخونه یا اینکه بعد چندترم با معدل پایین مشروط بشه و بعدشم ...
اگه شانسی زده که نوش جونش رتبش و بره انتخاب رشته کنه. مدیون بودن چه صیغه ایه این آقا کار اشتباهی نکرده شانسی زده. مقصر سنجشه با این سوالای چهار گزینه اش.
اما اگه تقلب کرده کار اشتباهی کرده
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۲۱ ب.ظ)چـکاوک نوشته شده توسط: نقل قول: انصافا اگه خودشون بودن با این رتبه به همین راحتی میگذشتن؟
حالا شما خودتونو بزارید جای کسی که مثلا رتبش ۱۵۵ شده و چند ماه درس خونده و برای زندگیش برنامه ریزی کرده ، میدونید که ظرفیت دانشگاه ها برای ارشد کمه
اگه همچین آدمی که صاحب تاپیک در موردش گفتن و کلا شانسی زده قبول بشه و اون کسی که مثلا ۱۵۵ گرفته نتونه قبول بشه
شما واقعا فکر میکنین خدا راضیه و این حکمتشه که حق بندش اینطوری ضایع بشه؟!
ما حق همو ضایع میکنیم و به پای حکمت خدا مینویسم !
از اون بدتر اینه که وقتی کسی میاد و راهنمایی میخواد دیگران به جای اینکه کمک کنن "حق" به "حقدار " برسه برعکس عمل میکنن و تشویق میکنن به ضایع کردن حقی ! واقعا اگه خودشون جای اون کسی بودن که مثلا رتبش ۱۵۵ بود باز اینطور نظر میدادن؟
من این حرفا رو برای خودم نمیزنم چون خودم تا حالا قسمت نشده بشینم برای ارشد درست درس بخونم و منتظر نتیجش باشم ولی دلم میسوزه برای کسی که منتظر نتیجه زحمتشو ببینه
این دقیقا مثل این میمونه یه پول زیادی که مال ما نیست پیدا کنیم و دلمون نیاد از دست بدیم و بگیم شانسمون بوده ، خدا خواسته ، روزیمون بوده و .....
مطمئن باشید کسی که اینطوری به نتیجه برسه جایی حق خودش ضایع میشه چون چوب همون خدا صدا نداره !
امام علی (ع ) می فرمایند هر چه را برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسندو هر چه را که برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند .
ببخشیدا ولی خیلی خنده داره. حتما شما اگه جای ایشون بودی اصلا انتخاب رشته نمی کردی. آدم بهتره یکم جوگیر نشه و با منطق حرف بزنه و خودشو جای هردونفر بزاره نه اینکه حالا خودش زخم خورده هی بگه ایشون حق دیگرانو دارن می خورن.
آقا شانس داشته مشکلیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو شرط بندیم یکی شانس میاره همه رو می بره یکی همه رو می بازه
تقصیرکار سنجش هست که سوالا رو چهارگزینه ای درمیاره. اما من گفتم امکانش صفره یکی شانسی بزنه بشه ۱۵۰ شاید تقلبب....