(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۵۱ ق.ظ)fafajoon نوشته شده توسط: (28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۳۸ ب.ظ)elin123 نوشته شده توسط:
سلام
من که به دانشگاه مراجعه کردم گفتند تیرماه اسامی شاگرد اول به سازمان سنجش می فرستیم و از طرف دانشگاه باهاتون تماس میگیریم بیاید فرم پر کنید.
میتونم بپرسم تاریخ فارغ التحصیلیتون کی هست؟
چون من تیر ۹۱ فارغ التحصیل شدم. که از اون ترم به بعد پیام نور دیگه ۱۰ درصد ممتاز اعلام نکرد که بشه از طرح بدون کنکورش استفاده کرد.
من هم فارغ التحصیل تیر ۹۱ هستم ولی همونطور که عرض کردم با هزار دوندگی گواهی معرفی نامه ۱۰ درصدبرتر مرکزمونو گرفتیم و ثبتنام کردیم ای کااااااش هیچوقت گواهی رو نمیدادن
بعد اسامی قبولیمون اومد بعد بررسی هایی که خود مرکز پیام نور کرده بود اس ام اس دادن که بیاین ثبتنام.ماهم ثبتنام کردیم واین شانس قبولی تو روزانه سراسریو از دست دادم.حالا تو لینک پذیرش بدون آزمون خوندم که نوشته"۴ـ۱۶ـ استفاده از تسهیلات مندرج در ماده ۲ (پذیرش بدون آزمون) و ماده ۷ (شرکت در آزمون و بهرهمندی از سهمیه برگزیدگان علمی) همزمان امکانپذیر نمیباشد."منظورش اینه که دیگه نمیتونم استفاده کنم.
از دانشگاهتون گفتن که اسامی نفرات اول کشورو مرکز پیام نور میفرسته به دانشگاهها بر اساس اون اسامی هم دانشگاه وارد پورتال میکنه؟؟؟؟خودشم نه نفراول هر واحد بلکه کشور؟؟از پیام نور هرچی میرسه فقط ضرره.من دیگه رسما افسرده شدم
.نمیدونم چکارباید بکنم!
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۵۴ ب.ظ)sir_ams نوشته شده توسط: (28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۳۸ ب.ظ)elin123 نوشته شده توسط:
اگر دنبالش رو بگیرید و معرفیتون کنن(البته اطلاعا دارید که برای شاگرد اولی در پیام نور ، باید در کل دانشگاه پیام نور{کشوری} اول باشید در رشته خودتون) با این رتبه میتونید اگه ۲۸۵ تجارت باشه ، علم و صنعت یا خواجه قبول شید و یا حتی اصفهان!
پارسال دوست من با شاگرد اولی و رتبه ۴۱۷ شبانه آی تی شریف قبول شد.
ایشالا که خدا بخواد و قبول شید.
ممنون ازپاسختون.نه ۲۸۵ شبکه .۴۰۰ تجارت .همونطور که تو سایت سنجش نوشته ""۴ـ۱۶ـ استفاده از تسهیلات مندرج در ماده ۲ (پذیرش بدون آزمون) و ماده ۷ (شرکت در آزمون و بهرهمندی از سهمیه برگزیدگان علمی) همزمان امکانپذیر نمیباشد""ینی نمیشه دیگه استفاده کرد.
بدون سهمیه با این رتبه نمیشه از شبانه سهند یا ارومیه قبول شد؟؟حتی احتمال ضعیفشم وجود نداره؟؟