زمان کنونی: ۰۵ آذر ۱۴۰۳, ۱۲:۳۳ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
من مثلا امسال بیشتر رو درسهای آی تی تمرکز کردم. رتبه هوشم بهتر شد!!!
زبان : ۱۰
ریاضی : ۱۰
مشترک : ۴۰
تخصصی معماری : ۱۶
تخصصی هوش : ۲۹
-------------------------------------------------------------------- "Example isn't another way to teach, it is the only way to teach!" Albert Einstein
--------------------------------------------------------------------
دوستان من راستش وقت نکردم برم برای تحقیق از بچه های علم و صنعت و بهشتی و خواجه نصیر.
از بقیه دانشگاه ها یه چیزایی میدونم به خاطر دوستام که اونجان.
از بحث های انجمن هم خیلی آدم سردرگم میشه. یکی میگه علمص بهتره یکی میگه بهشتی و اینا..
من خودم از کارایی که تو هوش انجام میشه تصویر و شبکه عصبی رو دوس دارم.
البته من کلا همه مباحثشو دوس دارم. خیلی برام فرقی نمیکنه واقعا با همش حال میکنم. فقط یه کم با سیگنال حال نمیکنم!!
اولویت هامو چه جوری بزنم؟ کسی با توجه به شناختی که از دانشگاه ها داره نظری داره؟
یعنی میخوام بدونم واسه دکترا علاوه بر مقاله و کارایی که خودمون کردیم ، وضعیت کدوم دانشگاه تو مصاحبه بهتره ؟
علمص
شهید بهشتی
خواجه نصیر
؟؟
ممنونم
-------------------------------------------------------------------- "Example isn't another way to teach, it is the only way to teach!" Albert Einstein