سلام دوستان .
میخواستم منم کمی از تجربه درس خوندن خودم بگم .
من بعد از فارغ التحصیلی از کارشناسی، بلافاصله رفتم سرکار . بعد از تقریبا دو سال ، یک خلاء ای رو تو زندگیم حس میکردم . من تو دوره کارشناسی علاقه به رشته ام داشتم( حتی درس هایی که شاید در آینده به صورت عملی و اجرایی نمیشد ازشون استفاده کرد) و از اینکه میدیدم اونها کم کم داره فراموشم میشه خیلی ناراحت بودم . تصمیم گرفتم برای کنکور بخونم . و چند ماه وقت گذاشتم . درسته الآن نتیجه خوبی نگرفتم و احساس میکنم شرایط سر جلسه کنکور و رو به رو شدن با سوالای ناهماهنگی که داده بودن نذاشت تمرکزم رو حفظ کنم و بتونم در حد تلاشم ، نتیجه بگیرم ؛ ولی الان از تلاشی که کردم خیلی راضی ام .
روی درس ها تسلط خوبی پیدا کردم و حس میکنم روی تواناییم در زمینه های دیگه هم تاثیر گذاشته ، وقتی می بینم این چند ماه خودم با برنامه ریزی خودم به صورت طولانی مدت( نه اینکه مثلا دو روز دیگه امتحان دارم ) سخت کوشانه تلاش کردم از خودم راضی هستم . خدا رو شکر ..
و انگیزه ام الآن برای تلاش های بیشتر چه در این زمینه و چه در زمینه های دیگر زندگی خیلی بیشتر شده و کلا چند بعدی بودن برای شخصیت انسان رو خیلی می پسندم .
با این حرف خانم ati314 هم خیلی موافقم
:
نقل قول: احساس میکنم دانشم کمی بیشتر شده,تو خونه به خواهر برادرم تو درس میتونم کمک میکنم...ترسم از درسای نخونده کنکور ریخته....و یجور تجربه مدیریتی خوب بود
امیدوارم همه شما در مراحل زندگیتون موفق باشید .