۱۶۸ شبکه و ۲۷۶ ای تی
سلام به همه دوستان عزیز
دوستان عزیز به نظرتون با این رتبه و شاگرد اولی کجاها می تونم قبول شم(روز یا شب)؟!امیدی به تهران می تونم داشته باشم؟!(توجه کنید که سال قبل تا رتبه ۱۴۵ امنیت روز مالک قبولی داشتیم،تا رتبه ۲۳۰امنیت شب مالک قبولی داشتیم،برام عجیب بود یکی از دوستان مانشتی عزیز سال قبل با رتبه ۵۷۶ و شاگرد اولی روزانه امنیت اصفهان قبول شد!)
اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید!چون سربازم و باید برم سپاه و زیاد وقت ندارم برای انتخاب رشته.....
میشه نظرتونو بگید دوستان؟!
من به مباحث امنیتی علاقه دارم اما موندم اولویتو به رشته امنیت بدم یا شبکه!می گن امنیت حسابی سخت می گرن و بهتره رفت شبکه و روی مباحث امنیتی کار کرد!نظرتون چیه!؟واقعا بلاتکلیفم!
کلا به نظرتون اولویت ها رو چجوری در نظر بگیرم!در دانشگاه های تهران بین نصیر و علم و صنعت و امام حسین و مالک چه ترتیبی رو پیشنها می کنید؟! و بین دانشگاههای شهرستان چی!؟یزد،ارومیه،اصفهان،همدان،شیراز و ...
ممنون میشم عزیزان راهنمایی کنید و بحث رو باز کنید تا سایر دوستان هم استفاده کنند از دوستان پیشکسوت هم تقاضای یاری داریم....
مرسی
----------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------
آپدیت ۲۵/۲
سلام مجدد به همه دوستان عزیز
این ترتیب موقت انتخابی منه!
اول سوالات من :
۱----به نظر شما بعد از ای تی روز شریف> شب امنیت امیر،شب شبکه امیر،شب ای تی شریف رو بزنم یا روز علم و صنعت و نصیر و مالک رو؟ یعنی آیا اینقدر ارزش داره برای دکترا و کار مدرک این سه دانشگاه که هزینه های شبانشو به جون بخرم!؟ممنون میشم راهنمایی کنید چون واقعا گیج شدم!
۲----آیا شبکه علم و صنعت رو زودتر بزنم یا امنیت مدرس رو؟ظاهرا بچه های سال قبل اول علم و صنعت رو ترجیح دادن می دونید چرا؟!
*توجه :علاقه ای به تجارت و IT ندارم!/ قصد ادامه تحصیل در مقطع دکتری هم دارم/
۱/ امنیت امیر کبیر روز
۲/ شبکه امیر کبیر روز
۳/ ای تی شریف روز
۴/ امنیت تربیت مدرس روز(آیا اول شبکه روز علم صنعت رو نزم؟!کدوم بالاتره اعتبارشون؟!)
۵/ شبکه علم و صنعت روز
۶/ شبکه خواجه نصیر روز
۷/ امنیت مالک روز
۸/ امنیت امیر کبیر شب
۹/ شبکه امیر کبیر شب
۱۰/ ای تی شریف شب
۱۱/ امنیت مدرس شب
۱۲/ شبکه علم و صنعت شب
۱۳/ شبکه خواجه نصیر شب
۱۴/ امنیت مالک شب
۱۵/ امنیت اصفهان روز
۱۶/ شبکه اصفهان روز
۱۷/ شبکه یزد روز
۱۸/ شبکه شیراز روز
۱۹/ شبکه همدان روز
۲۰/ شبکه تبریز روز
۲۱/ شبکه ارومیه روز
دوستان عزیز نظراتتونو بگید،چون هم اندیشی روی این لیست برای همه بچه های امنیت و شبکه مفیده....مرسی عزیزان