۰
subtitle
ارسال: #۱

کمک در انجام تکلیف سیستم عامل
مدیریت بلوکه یا خوشه های خالی را به صورت لیست پیوندی که پیوندها در بلوکهایا خوشه های خالی قرار دارندرا پیاده سازی کنید؟
کسی میتونه به من تو حل این مسئله کمک کنه؟
کسی میتونه به من تو حل این مسئله کمک کنه؟
۰
ارسال: #۲

اگر با جاوا یا c++ بخواین پیاده سازی کنید که کلاس های آماده ی لیست پیوندی هست. شما پروژه تون رو شروع کنید به پیاده سازی اگر اشکالی داشتین بپرسین.
۰
ارسال: #۳

RE: کمک در انجام تکلیف سیستم عامل
من نتونستم حل کنم کسی میتونه راهنمایی بکنه از دوستان ارشدیا؟
مدیریت بلوکها یا خوشه های خالی دیسک را به صورت لیست پیوندی که پیوندها در خود بلوک ها قرار دارند پیاده سازی کنید.
بچه مثبت اگه بلدی راهنمایی بکن
مدیریت بلوکها یا خوشه های خالی دیسک را به صورت لیست پیوندی که پیوندها در خود بلوک ها قرار دارند پیاده سازی کنید.
بچه مثبت اگه بلدی راهنمایی بکن
۰
ارسال: #۴

۰
ارسال: #۵

دوست عزیز کسی در این فروم قرار نیست تمرین شما رو انجام بده، وقتی خودتون هنوز یه کلمه سرچ هم نکردین.
این لینک به دردتون می خوره احتمالا :
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
توضیحات بالاش رو که مربوط به نحوه ی پیاده سازی کلاستر ها و نگاشت فضای آدرس هست بخونید.
این لینک به دردتون می خوره احتمالا :
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
توضیحات بالاش رو که مربوط به نحوه ی پیاده سازی کلاستر ها و نگاشت فضای آدرس هست بخونید.
۰
ارسال: #۶

دوست من اولا زود قضاوت نکن من خیلی گشتم و متوجه نشدم منظور سوال رو در ضمن اگر بلد نیستی حل کنی بگوو بلد نیستم
من خیلی گشتم و متوجه سوال نشدم
اگه بلدی سوال توضیح بده تا من خودم دنبالش باشم اگر بلد نیستی هیچ وقت زود قضاوت نکن
من خیلی گشتم و متوجه سوال نشدم
اگه بلدی سوال توضیح بده تا من خودم دنبالش باشم اگر بلد نیستی هیچ وقت زود قضاوت نکن
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close