کمک در انجام تکلیف سیستم عامل - نسخهی قابل چاپ |
کمک در انجام تکلیف سیستم عامل - To-67 - 23 فروردین ۱۳۹۲ ۱۰:۲۱ ق.ظ
مدیریت بلوکه یا خوشه های خالی را به صورت لیست پیوندی که پیوندها در بلوکهایا خوشه های خالی قرار دارندرا پیاده سازی کنید؟ کسی میتونه به من تو حل این مسئله کمک کنه؟ |
کمک در انجام تکلیف سیستم عامل - Bache Mosbat - 23 فروردین ۱۳۹۲ ۱۲:۱۷ ب.ظ
اگر با جاوا یا c++ بخواین پیاده سازی کنید که کلاس های آماده ی لیست پیوندی هست. شما پروژه تون رو شروع کنید به پیاده سازی اگر اشکالی داشتین بپرسین. |
RE: کمک در انجام تکلیف سیستم عامل - To-67 - 25 فروردین ۱۳۹۲ ۰۱:۵۰ ب.ظ
من نتونستم حل کنم کسی میتونه راهنمایی بکنه از دوستان ارشدیا؟ مدیریت بلوکها یا خوشه های خالی دیسک را به صورت لیست پیوندی که پیوندها در خود بلوک ها قرار دارند پیاده سازی کنید. بچه مثبت اگه بلدی راهنمایی بکن |
کمک در انجام تکلیف سیستم عامل - mfXpert - 25 فروردین ۱۳۹۲ ۱۰:۰۸ ب.ظ
(۲۳ فروردین ۱۳۹۲ ۱۲:۱۷ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: شما پروژه تون رو شروع کنید به پیاده سازی اگر اشکالی داشتین بپرسین. |
کمک در انجام تکلیف سیستم عامل - Bache Mosbat - 25 فروردین ۱۳۹۲ ۱۱:۴۷ ب.ظ
دوست عزیز کسی در این فروم قرار نیست تمرین شما رو انجام بده، وقتی خودتون هنوز یه کلمه سرچ هم نکردین. این لینک به دردتون می خوره احتمالا : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. توضیحات بالاش رو که مربوط به نحوه ی پیاده سازی کلاستر ها و نگاشت فضای آدرس هست بخونید. |
کمک در انجام تکلیف سیستم عامل - To-67 - 26 فروردین ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ ق.ظ
دوست من اولا زود قضاوت نکن من خیلی گشتم و متوجه نشدم منظور سوال رو در ضمن اگر بلد نیستی حل کنی بگوو بلد نیستم من خیلی گشتم و متوجه سوال نشدم اگه بلدی سوال توضیح بده تا من خودم دنبالش باشم اگر بلد نیستی هیچ وقت زود قضاوت نکن |