زمان کنونی: ۲۷ آبان ۱۴۰۳, ۰۲:۲۳ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
سلام دوستان، کسی هست که مطالب مفید راجع به امضای دیجیتال داشته باشه؟ عملا یه پایان نامه ی خوب یا یه کتاب که مطالب منسجمی داشته باشه. یا هر مطلب مرتبط دیگه با امضای دیجیتال.
گرچه میدونم کسی نیست که تو این زمینه کمک کنه ولی با این حال اینجا مطرج کردم. ایشاله که کسی باشه کمک کنه.
دوستان کسی هست که بتونه این پایان نامه رو یه جوری واسم گیر بیاره؟
"تحلیل امنیت امضای دیجیتال کورگروهی آستانه" نویسنده: بولوردی، حسن اساتید راهنما: سلماسیزاده، محمود و مهاجری، جواد. دانشگاه صنعتی شریف، سال ۱۳۸۱
از بچه های شریف کسی هست نویسنده رو بشناسه که به من معرفی کنه تا بتونم از خودش بگیرم؟
مدتها است پایاننامهام رو تموم کردم! در مورد امضای دیجیتال گروهی مبتنی بر فراکتالها است. چون خیلی از مشکلاتم رو همین بچههای اینترنت حل کردن،منم تا جایی که بتونم از این طریق کمک میکنم به بقیه!
پس کسی که خواست تو این زمینه کار کنه و به کمک احتیاج داشت میتونم کمکش کنم. پایاننامه رو اینجا قرار نمیدم، اما هر کسی نیاز داشت، بگه تا واسش ارسال کنم.