سلام دوستان از این قبلا سوال اومده اما صرفا اگ بخوایم بگیم همیشه راه حل مسئله جوزف و شیفت دادن باشه یه اشتباهه.
این جور سوال هارو خیلی ها تو بحث لیست پیوندی دیدین که یه لیست داده مثلا از اعداد ۱ تا هزار بعد گفته که با توجه به کد روبرو روی این لیست چه عددی بر میگرده.
من واسه این جور سوال ها با توجه به نحوه جلو بردن اشاره گرها با چن تا عدد کوچیک مثال میزنم. مثلا میگم به ازای ۱۰۱ یعنی عدد ۵ (منظورم اینه عدد اخر به جای اینکه ۱۰۰ باشه عدد ۵ باشه)
دوباره یه مثال با ۸ میزنم (۱۰۰۰) , و چند تا مثال دیگ با یه کم اعداد بزرگتر.بعد نگاه میکنم ببینم اون چن تا عدد کوچیک مثال زدم چطوری شیفت خورده مثلا یه بار می بینی شیفت به راست بوده یه بار میبینی شیفت به چپ بوده یه بار می بینی از سمت راست ۱ وارد میشه و ....
فقط یه نکته دیگ واسه حل کردن این سوالا , تو یه سوالی یادمه که حل کردم فک کنم از گسسته پوران یادم نیس مال چه سالی بود یا اصن کنکوری بود یا نه ولی یادمه واسه اعداد توان کامل ۲ خروجی تفاوت میکرد مثلا واسه ۲و۴و۶و۸و۱۶//// اینا خروجی یه مدل دیگ بود ولی واسه بقیه اعداد یه کم فرق داشت ذهنتونو درگیر یادگیری جوزف و این چیزا نکنید فقط اگ مثالشو دیدین با این روشی بهتون گفتم برید ایشالا که اکی هستش