۰
subtitle
ارسال: #۱

سوال ۱۱۲ کامپیوتر ۹۱ - فلوید
سلام.
چرا پاسخ ۱ میشه؟ فلوید با یال منفی کار میکنه و با وجود دور منفی توی حلقه میفته و ممکنه منفی بینهایت برگردونه. پس ۳ میشه.
من کجا رو اشتباه میکنم که به گزینه ۱ نمیرسم؟
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
چرا پاسخ ۱ میشه؟ فلوید با یال منفی کار میکنه و با وجود دور منفی توی حلقه میفته و ممکنه منفی بینهایت برگردونه. پس ۳ میشه.
من کجا رو اشتباه میکنم که به گزینه ۱ نمیرسم؟
the Floyd–Warshall algorithm (also known as Floyd's algorithm, Roy–Warshall algorithm, Roy–Floyd algorithm, or the WFI algorithm) is a graph analysis .algorithm for finding shortest paths in a weighted graph with positive or negative edge weights (but with no negative cycles)
منبع: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
۰
ارسال: #۲

امیر جان فلوید هرگز تو حلقه نیمفته!اینو حفظ کنی حله!!!با توجه به تاپیک سوالات ۹۱ گفتم!
ضمنا امیر جون وقتی همه بچه های مانشتو دعا کردی نفر آخرم از حضرت رضا بخواه که به من حقیرم کمک کنه...
مرسی
ضمنا امیر جون وقتی همه بچه های مانشتو دعا کردی نفر آخرم از حضرت رضا بخواه که به من حقیرم کمک کنه...
مرسی
۰
ارسال: #۳

دوست عزیز توی سوال قید نکرده که دور منفی داره گفته فقط یال منفی داره الگوریتم فلوید با یال منفی درست کار میکند و میتواند وجود یا عدم وجود دور منفی را تشخیص دهد.
دایجکسترا اصلا با یال منفی کار نمیکند.
دایجکسترا اصلا با یال منفی کار نمیکند.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close