۰
subtitle
ارسال: #۱

سال ۸۸ آی تی - سوال ۳۳- احتمال
این سوال چه جوری حل می شه؟
۰
ارسال: #۲

سلام. من برای حل این سوال یه راه استفاده میکنم که شاید از نظر بعضی ها زیاد معقول نباشه.
اگه قرار باشه پول شخص از a به ۴a برشه مسلماً اول باید پولش به ۲a برسه. احتمال رسیدن پول شخص از a به ۲a برابر احتمال رسیدن پول شخص از a به صفره. (چون شانس برد و باخت در هر آزمایش برابره.) پس احتمال رسیدن پول شخص به ۲a میشه ۵۰ درصد. احتمال رسیدن پول شخص از ۲a به ۴a هم میشه ۵۰ درصد. احتمال رسیدن پول شخص از a به ۴a میشه احتمال رسیدن پول شخص از a به ۲a ضربدر احتمال رسیدن پول شخص از ۲a به ۴a یعنی ۲۵ درصد. پس احتمال باخت شخص میشه ۷۵ درصد. این فرض هارو دارم:
[tex]P(g(0,n,M))=0;n\geq 1[/tex]
[tex]P(g(n,n,M))=1;n\geq 1[/tex]
[tex]P(g(n,2n,M))=\frac {1}{2} [/tex]
[tex]P(g(m,n,M))=P(g(m,i,M))*P(g(i,n,M));m<i<n|m>i>n[/tex]
[tex]P(g(n,2n,M))=P(g(n,0,M)[/tex]
یه جورایی یه رابطه بازگشتیه.
اگه قرار باشه پول شخص از a به ۴a برشه مسلماً اول باید پولش به ۲a برسه. احتمال رسیدن پول شخص از a به ۲a برابر احتمال رسیدن پول شخص از a به صفره. (چون شانس برد و باخت در هر آزمایش برابره.) پس احتمال رسیدن پول شخص به ۲a میشه ۵۰ درصد. احتمال رسیدن پول شخص از ۲a به ۴a هم میشه ۵۰ درصد. احتمال رسیدن پول شخص از a به ۴a میشه احتمال رسیدن پول شخص از a به ۲a ضربدر احتمال رسیدن پول شخص از ۲a به ۴a یعنی ۲۵ درصد. پس احتمال باخت شخص میشه ۷۵ درصد. این فرض هارو دارم:
[tex]P(g(0,n,M))=0;n\geq 1[/tex]
[tex]P(g(n,n,M))=1;n\geq 1[/tex]
[tex]P(g(n,2n,M))=\frac {1}{2} [/tex]
[tex]P(g(m,n,M))=P(g(m,i,M))*P(g(i,n,M));m<i<n|m>i>n[/tex]
[tex]P(g(n,2n,M))=P(g(n,0,M)[/tex]
یه جورایی یه رابطه بازگشتیه.
۰
ارسال: #۳

چرا شما نقیض احتمال رسیدن به ۴a رو برابر با از دست دادن پول گرفتین؟!!!
۰
ارسال: #۴

فرض کنید که ۲a پول دارید. احتمال رسیدن پولتون به ۰ و ۴a با فرض برابری احتمال افزایش و کاهش اعتبار برابره.
۰
ارسال: #۵

چرا احتمال رسیدن پول شخص به ۴a را ۵۰ درصد نگرفته اید؟ در سوال که فقط گفته یک تومان یک تومان به پولش اضافه می شود.
۰
ارسال: #۶

احتمال اضافه شدن پول یه شخص به مقدار t برابر احتمال ازدست دادن مقدار t از پولشه. احتمال از دست دادن پولش با احتمال دوبرابر شدن پولش برابر میشه. چون این افزایش و کاهش تا زمانی تکرار میشه که یکی از این دو حالت اتفاق بیافته، پس احتمال هردو ۱/۲ میشه.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close