۰
subtitle
ارسال: #۱

سال ۹۰
سلام دوستان خوب مانشتی امیدوارم همه تون موفق باشین
چرا کنکور ۹۰ مهندسی کامپیوتر این طوریه ؟Angry
بعضی از سوالاش سر و ته ندارن کتاب جمع بندی مقسمی رو دارم که اصلا حل تستش خوب نیس ازتون کمک میخامHuh
سوال سوم:سوال ۵۹ نظریه گزینه ۱ رو من به خاطر نپذیرفتن abbbba رد کردم چطوری جواب گزینه یک شده؟
کمکم کنید شدددددددددددددیدIdeaHuhHuhHuh
ممنونSmile
بعضی از سوالاش سر و ته ندارن کتاب جمع بندی مقسمی رو دارم که اصلا حل تستش خوب نیس ازتون کمک میخامHuh
سوال سوم:سوال ۵۹ نظریه گزینه ۱ رو من به خاطر نپذیرفتن abbbba رد کردم چطوری جواب گزینه یک شده؟
ممنونSmile
۰
ارسال: #۲

RE: سوال نظریه ۹۰(کمک)
(۰۲ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۰۹ ق.ظ)masume_ml نوشته شده توسط: سلام دوستان خوب مانشتی امیدوارم همه تون موفق باشین
ممنونSmile
سلام
گزینه اول غلطه به دلیل اینکه ماشین رشته aba رو میپذیره ولی زبان گزینه اول این رشته رو نمیپذیره
گزینه ۳ غلطه چون رشته a رو قبول میکنه ولی ماشین این رشته رو قبول نمیکنه
گزینه ۴ غلطه چون ماشین رشته aababaaaa رو قبول میکنه ولی زبان گزینه ۴ قبول نمیکنه
جواب گزینه ۲ هست
سوال رو پیوست کردم
۰
ارسال: #۳

سوال نظریه ۹۰(کمک)
ممنون از پاسخ قشنگ تون، اما یه سوال گزینه ۳ هم aتنها رو نمی پذیره گفته با aشروع می شه و تناوبی ab داره یعنی aدر کنار abهای بعدی می آید؟
۰
ارسال: #۴

سوال نظریه ۹۰(کمک)
سلام. پاسخ که مشخصه گزینه ۲ هست. گزینه ۳ که اگه w رو نال بگیریم سیکمااستار میشه.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close