۰
subtitle
ارسال: #۱

سیستم بلادرنگ
درباره سیستم های بلادرنگ اگه توی نکته هاتون چیزی دیگه می دونید اینجا ذکر کنید تو رو خدا عالی می شه.
سوال ۱ :فایل پیوست ؟؟؟؟ چرا گزینه درست ،درست ؟
سوال ۲: توی پرسمن گفته خاصیت پیمانه ای برای بلادرنگ نادیده گرفته می شود اما سطر بعدش گفته فلسفه پیمانه ای در نظر گرفته شده و سیستم فوایدی از سیستم پیمانه ای را خواهد داشت اخر پیمانه ای هست یا نه ؟
سوال ۱ :فایل پیوست ؟؟؟؟ چرا گزینه درست ،درست ؟
سوال ۲: توی پرسمن گفته خاصیت پیمانه ای برای بلادرنگ نادیده گرفته می شود اما سطر بعدش گفته فلسفه پیمانه ای در نظر گرفته شده و سیستم فوایدی از سیستم پیمانه ای را خواهد داشت اخر پیمانه ای هست یا نه ؟
۱
ارسال: #۲

سیستم بلادرنگ
من هم موافق هم درست نیست
سیستم بلادرنگ وابسته به زمانه، پس توزیع داده ها واقعا کار غیر معقولی و باید داده ها متمرکز باشه
از طرفی هم خصوصیت و معیار ارزیابی خیلی مهم تویه سیستم RT قابلیت اطمینان است، توزیع شدگی داده با Replication می تونه امنیت داده و قابلیت اطمینان رو افزایش بده
اما در کل توزیع شدگی هزینه زمانی ارتباطی زیادی داره و برای بلادرنگ اصلا مطلوب نیست.
کلا جای بحث داره این مطلب
سیستم بلادرنگ وابسته به زمانه، پس توزیع داده ها واقعا کار غیر معقولی و باید داده ها متمرکز باشه
از طرفی هم خصوصیت و معیار ارزیابی خیلی مهم تویه سیستم RT قابلیت اطمینان است، توزیع شدگی داده با Replication می تونه امنیت داده و قابلیت اطمینان رو افزایش بده
اما در کل توزیع شدگی هزینه زمانی ارتباطی زیادی داره و برای بلادرنگ اصلا مطلوب نیست.
کلا جای بحث داره این مطلب
۰
ارسال: #۳

سیستم بلادرنگ
پیمانه ای کردن سرعت رو میاره پایین در نتیجه توی بلادرنگ ترجیح داده میشه استفاده نشه نه اینکه نتونیم استفاده کنیم.
جواب هم فکر کنم نادرسته ؟ نه ؟
جواب هم فکر کنم نادرسته ؟ نه ؟
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close