۰
subtitle
ارسال: #۱

محاسبه زمان اجرای الگوریتم بازگشتی
با توجه به تابع بازگشتی زیر مرتبه زمان را بیابید:
۱
ارسال: #۲

RE: محاسبه زمان اجرای الگوریتم بازگشتی
این سوال از اون سوالاتیه که در نگاه اول ممکنه اشتباه کنیم
من حدس میزنم این تست رو مثل فرضا (۲T(n-1 در نظر گرفته اید که مرتبه اون نمایی میشه اما دقت کنید در این سوال مقدار عدد ۲ که در تابع f ضرب میشه با اون ۲یی که در T ضرب شده فرق داره چراکه اونی که در T ضرب شده می خواد بگه به ازای پارمتر درون پرانتزش این تابع ۲ بار فراخوانی میشه اما اونی که در f ضرب شده یعنی حاصل تابع رو در عدد ۲ ضرب کن ( نه ۲ بار فراخوانی تابع ) . در ضمن اون nی که با f جمع شده یک عدد ثابت است که در مرتبه زمانی (O(1 محاسبه میشود . که این باز هم با T(n-1)+n فرق داره
در واقع این fی که اینجا اومده یه تابع هست اما T معرف یک رابطه بازگشتی هست که تعداد تکرار تابع رو نشون میده .
من حدس میزنم این تست رو مثل فرضا (۲T(n-1 در نظر گرفته اید که مرتبه اون نمایی میشه اما دقت کنید در این سوال مقدار عدد ۲ که در تابع f ضرب میشه با اون ۲یی که در T ضرب شده فرق داره چراکه اونی که در T ضرب شده می خواد بگه به ازای پارمتر درون پرانتزش این تابع ۲ بار فراخوانی میشه اما اونی که در f ضرب شده یعنی حاصل تابع رو در عدد ۲ ضرب کن ( نه ۲ بار فراخوانی تابع ) . در ضمن اون nی که با f جمع شده یک عدد ثابت است که در مرتبه زمانی (O(1 محاسبه میشود . که این باز هم با T(n-1)+n فرق داره
در واقع این fی که اینجا اومده یه تابع هست اما T معرف یک رابطه بازگشتی هست که تعداد تکرار تابع رو نشون میده .
ارسال: #۳

(۲۱ دى ۱۳۹۱ ۰۱:۱۹ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: این سوال از اون سوالاتیه که در نگاه اول ممکنه اشتباه کنیم
بله من دقیقا همون اشتباه و کردم.بعد که بچه ها تذکر دادن و دوباره نگاه کردم متوجه شدم.
ممنون از توضیحاتتون.
این نشون دهنده ی اهمیت دقت در موفقیته
۰
ارسال: #۴

۱
۰
ارسال: #۶

محاسبه زمان اجرای الگوریتم بازگشتی
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close