۱
subtitle
ارسال: #۱

حل تمرینات CLRS به صورت گروهی
با درود خدمت دوستان گرامی
از آنجایی که برای انجام دادن کل تمرینهای این کتاب وقت چندانی باقی نمونده، خواهش بنده این است که خودتون رو با این برنامه وفق بدید که کل تمرینها زودتر تموم بشه. برنامه ی من به صورت زیر است:
هر ۴۸ ساعت به یک فصل اختصاص داده میشود و افراد تمرینهای هر فصل را حل میکنند و به دیگران در حل مسائل کمک میکنند. خواهش بنده اینه همه سوال نکنن. پاسخ هم بدن. .
برای حفظ نظم، کل فصول در همین یک تاپیک برسی میشوند، و بعد از ۴۸ ساعت، فصل بسته میشه تا به فصل بعد بریم.
از آنجایی که ۴ فصل اول پاسخهاشون توی وبلاگ زیر موجود میباشد، برای ۴ فصل اول ۲۴ ساعت وقت میزاریم تا زودتر تمام شود.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
تبصره: فصل اول استثنائا همون ۴۸ ساعت خواهد بود. بدلیل آنکه همه این تاپیک رو پیدا کنن.
دقت کنید فصول بی اهمیت حذف شده اند
پس برنامه به صورت زیر میشود:
فصل اول حذف
فصل دوم: از همین حالا تا ساعت ۲۴ روز دوشنبه ۲۰ آذر.(۴۸ ساعت)
فصل سوم: از ساعت ۲۴ روز دوشنبه ۲۰ ام آذز تا ۲۴ روز سه شنبه۲۱ ام آذر.(۲۴ ساعت)
فصل چهارم: از ساعت ۲۴ روز سه شنبه ۲۱ آذر تا ۲۴ روز چهارشنبه ۲۲ آذر.(۲۴ ساعت)
فصل پنجم حذف
فصل ششم: از ساعت ۲۴ روز چهارشنبه ۲۲ آذر تا ۲۴ روز جمعه ۲۴ آذر.(۴۸ ساعت)
فصل هفتم: از ساعت ۲۴ روز جمعه ۲۴ آذر تا ۲۴ روز یکشنبه ۲۶ آذر.(۴۸ ساعت)
فصل ۸ حذف
فصل ۹ حذف
فصل دهم: از ساعت ۲۴ روز یکشنبه ۲۶ آذر تا ۲۴ روز سه شنبه ۲۸ آذر.(۴۸ ساعت)
فصل یازدهم: از ساعت ۲۴ روز سه شنبه ۲۸ آذر تا ۲۴ روز پنجشنبه ۳۰ آذر.(۴۸ ساعت)
از آنجایی که برای انجام دادن کل تمرینهای این کتاب وقت چندانی باقی نمونده، خواهش بنده این است که خودتون رو با این برنامه وفق بدید که کل تمرینها زودتر تموم بشه. برنامه ی من به صورت زیر است:
هر ۴۸ ساعت به یک فصل اختصاص داده میشود و افراد تمرینهای هر فصل را حل میکنند و به دیگران در حل مسائل کمک میکنند. خواهش بنده اینه همه سوال نکنن. پاسخ هم بدن. .
برای حفظ نظم، کل فصول در همین یک تاپیک برسی میشوند، و بعد از ۴۸ ساعت، فصل بسته میشه تا به فصل بعد بریم.
از آنجایی که ۴ فصل اول پاسخهاشون توی وبلاگ زیر موجود میباشد، برای ۴ فصل اول ۲۴ ساعت وقت میزاریم تا زودتر تمام شود.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
تبصره: فصل اول استثنائا همون ۴۸ ساعت خواهد بود. بدلیل آنکه همه این تاپیک رو پیدا کنن.
دقت کنید فصول بی اهمیت حذف شده اند
پس برنامه به صورت زیر میشود:
فصل اول حذف
فصل دوم: از همین حالا تا ساعت ۲۴ روز دوشنبه ۲۰ آذر.(۴۸ ساعت)
فصل سوم: از ساعت ۲۴ روز دوشنبه ۲۰ ام آذز تا ۲۴ روز سه شنبه۲۱ ام آذر.(۲۴ ساعت)
فصل چهارم: از ساعت ۲۴ روز سه شنبه ۲۱ آذر تا ۲۴ روز چهارشنبه ۲۲ آذر.(۲۴ ساعت)
فصل پنجم حذف
فصل ششم: از ساعت ۲۴ روز چهارشنبه ۲۲ آذر تا ۲۴ روز جمعه ۲۴ آذر.(۴۸ ساعت)
فصل هفتم: از ساعت ۲۴ روز جمعه ۲۴ آذر تا ۲۴ روز یکشنبه ۲۶ آذر.(۴۸ ساعت)
فصل ۸ حذف
فصل ۹ حذف
فصل دهم: از ساعت ۲۴ روز یکشنبه ۲۶ آذر تا ۲۴ روز سه شنبه ۲۸ آذر.(۴۸ ساعت)
فصل یازدهم: از ساعت ۲۴ روز سه شنبه ۲۸ آذر تا ۲۴ روز پنجشنبه ۳۰ آذر.(۴۸ ساعت)
۱
ارسال: #۲

RE: حل تمرینات CLRS به صورت گروهی
۰
۰
ارسال: #۴

فکر خوبیه..فقط کاش میگزاشتین ۲۵% آخر هم تمام بشه که خیالمون راحت بشه ،منم کتاب رو ندارم ..سوالات رو از جایی میشه گیر آورد؟ link نداره؟
ارسال: #۵

۰
ارسال: #۶

درود.
تشکر از مازیار عزیز بابت این کار مفید.
یه نکته اینکه تمرینات CLRS فکر نمیکنم همش لازم باشه... به نظرم یه سریشون مهمن که توش نکتهی خاصی داشته باشه...
منم اگه بتونم همراهی میکنم انشالله.
تشکر از مازیار عزیز بابت این کار مفید.
یه نکته اینکه تمرینات CLRS فکر نمیکنم همش لازم باشه... به نظرم یه سریشون مهمن که توش نکتهی خاصی داشته باشه...
منم اگه بتونم همراهی میکنم انشالله.
۰
۰
۰
ارسال: #۹

خوب یعنی چی؟ کجا هستید؟ میخونید؟ سوال پس چرا نمیپرسید؟ یعنی همه همه سوالارو بلدید؟ خدا رو شکر
ارسال: #۱۰

(۲۰ آذر ۱۳۹۱ ۰۳:۱۹ ب.ظ)asusx59sr نوشته شده توسط: خوب یعنی چی؟ کجا هستید؟ میخونید؟ سوال پس چرا نمیپرسید؟ یعنی همه همه سوالارو بلدید؟ خدا رو شکرشما اول باید روش پرسش و پاسخو مشخص کنین.
متن سوال یا شماره سوالو با فونت درشت بنویسین تا وقتی که حل نشد کسی نره سراغ سوال بعدی.
اینطوری اگه هر کی یه سوال مطرح بکنه و بقیه بیان جواب بدن تاپیک شلوغ می شه. معلوم نمی شه کی داره جواب کیو میده.
۰
۰
ارسال: #۱۲

منم هستم.یعنی میخونم سوال مطرح میکنم و در صورتی که بلد بودم جواب هم میدم
الهی رضا برضائک...........
الهی رضا برضائک...........
۰
۰
ارسال: #۱۴

خودم استارت میزنم.
فصل دوم
تمرین ۱-۲ اگر جهت نامساوی رو عوض کنیم مرتب سازی درجی نزولی بدست میاد
تمرین ۲-۲ هم درباره مرتب سازی انتخابی هم مهمه. که توی بهترین حالت و بدترین حالت زمانش n^2 هستش
تمرین ۳-۶ بنظرم جالبه. ببینید گفته که اگر در مرتب سازی درجی بیایم از الگوریتم جستجوی دودویی به جای خطی برای یافتن مکان درست عنصر کنونی در قسمت مرتب شده تا کنون، استفاده کنیم، آیا زمان الگوریتم nlogn می شود؟ نه نمیشود.
به تمرینهای آخر فصول پوران هم نگاه کنید. خیلی از مسائل clrs رو حل کرده
فصل دوم
تمرین ۱-۲ اگر جهت نامساوی رو عوض کنیم مرتب سازی درجی نزولی بدست میاد
تمرین ۲-۲ هم درباره مرتب سازی انتخابی هم مهمه. که توی بهترین حالت و بدترین حالت زمانش n^2 هستش
تمرین ۳-۶ بنظرم جالبه. ببینید گفته که اگر در مرتب سازی درجی بیایم از الگوریتم جستجوی دودویی به جای خطی برای یافتن مکان درست عنصر کنونی در قسمت مرتب شده تا کنون، استفاده کنیم، آیا زمان الگوریتم nlogn می شود؟ نه نمیشود.
به تمرینهای آخر فصول پوران هم نگاه کنید. خیلی از مسائل clrs رو حل کرده
۰
ارسال: #۱۵

من یه سوال دارم .
میشه بگید چرا؟
(logn)!<n^(loglogn)<(2^n)
و
چرا
(N!<(2^2^n
میشه بگید چرا؟
(logn)!<n^(loglogn)<(2^n)
و
چرا
(N!<(2^2^n
۰
ارسال: #۱۶

فصل سوم
تمرین ۳-۱-۴ ) عبارت [tex]2^{n 1}=O(2^{n})[/tex] درست است / عبارت [tex]2^{2n}=O(2^{n})[/tex]نادرست است
تمرین ۳-۲-۴) تابع [tex]\left \lceil log n\right \rceil![/tex] کران دار نیست / تابع [tex]\left \lceil loglog n\right \rceil![/tex] کران دار است
نکته: [tex]log(n!)=\Theta (nlogn)[/tex]
تمرین ۳-۲-۵) بصورت حدی [tex]log^{*}(logn) > log(log^{*}n)[/tex]
حل مساله ۳-۳ هم اسکنش رو گذاشتم واسه اونایی که میخوان دلیل اثبات رو بدونن
تمرین ۳-۱-۴ ) عبارت [tex]2^{n 1}=O(2^{n})[/tex] درست است / عبارت [tex]2^{2n}=O(2^{n})[/tex]نادرست است
تمرین ۳-۲-۴) تابع [tex]\left \lceil log n\right \rceil![/tex] کران دار نیست / تابع [tex]\left \lceil loglog n\right \rceil![/tex] کران دار است
نکته: [tex]log(n!)=\Theta (nlogn)[/tex]
تمرین ۳-۲-۵) بصورت حدی [tex]log^{*}(logn) > log(log^{*}n)[/tex]
حل مساله ۳-۳ هم اسکنش رو گذاشتم واسه اونایی که میخوان دلیل اثبات رو بدونن
۰
ارسال: #۱۷

۰
ارسال: #۱۸

۰
۰
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close