۰
subtitle
ارسال: #۱

سوال در مورد روش *IDA
با سلام خدمت دوستان مانشتی
یه سوال استادمون در مورد جستجوی *IDA داده و از ما خواسته که به وسیله این روش نقشه بهینه شده کشور رومانی که در کتاب هوش
راسل است رو کشیده و جواب بهینه که به صورت عددی است را بدست آوریم . در کتاب راسل هم فقط توضیح الکی داده و در حدود ۱ یا ۲ خط
توضیح داده و من متوجه نمیشم که چی میگه ؟؟؟؟؟ روز یکشنبه هم بایستی تحویل بدم هرچی تو اینترنت دارم می گردم توضیح خوبی ازش
نیست و از شما دوستان خوبم میخوام که این روش رو برای من توضیح داده و جواب نهایی رو برای من بدین.
واقعا ممنون میشم واسه من این مساله سخت رو حل کنین...
مرسی از همتون..
یه سوال استادمون در مورد جستجوی *IDA داده و از ما خواسته که به وسیله این روش نقشه بهینه شده کشور رومانی که در کتاب هوش
راسل است رو کشیده و جواب بهینه که به صورت عددی است را بدست آوریم . در کتاب راسل هم فقط توضیح الکی داده و در حدود ۱ یا ۲ خط
توضیح داده و من متوجه نمیشم که چی میگه ؟؟؟؟؟ روز یکشنبه هم بایستی تحویل بدم هرچی تو اینترنت دارم می گردم توضیح خوبی ازش
نیست و از شما دوستان خوبم میخوام که این روش رو برای من توضیح داده و جواب نهایی رو برای من بدین.
واقعا ممنون میشم واسه من این مساله سخت رو حل کنین...
مرسی از همتون..
۰
ارسال: #۲

سوال در مورد روش *IDA
به نظر من به صورت عمقی تکرار شونده گراف رو پیمایش کنید ، و هر بار عمق پیمایش رو افزایش بدید .چون IDA* درواقع همین هست. و هر بارکه عمق برش رو افزایش میدید باید که از عمقی که در مرحله قبل انتخاب کردید بیشتر باشه .
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close