سلام به همه
در ابتدا جا داره " فرا رسیدن روز مانشت را به یکایک مانشتی های عزیز تبریک گفته و از خداوند منان آرزوی توفیق فراوان برای شما عزیزان را میطلبم"(عجب جمله ای گفتم!!!)
بچه ها من تو یه برزخ شرکت تو پارسه یا نکردن گیر کردم.
من تا الان تو آزمون ازمایشی شرکت نکردم ولی تا اینجا خوندم گفتم چه خوبه که خودم رو یه محک بزنم و ببینم کجای کنکورم واسه همین تصمیم گرفتم پارسه ثبت نام کنم.
رفتم پارسه گفتم میخوام تو آزمون ۲۵% سوم شرکت کنم.گفت نمیشه.گفت یا باید همه ازمون های از این به بعد رو شرکت کنی یا فقط جمع ها رو یا هیچی...
قیمت کلا آزمونهایی که مونده ۴۰۶ تومن.که با توجه به اینکه ۵ تا آزمون مونده میشه هر آزمون ۸۰ تومن.اگه مهر شرکت میکردم ۴۹۰ تومن یعنی هر آزمون ۶۱۲۵۰ تومن.سه تا آزمون رفته پس باید از ۴۹۰ تومن ۱۸۰ کم بشه که میشه ۳۱۰ تومن.
حس میکنم پارسه داره بهم زور میگه.پارسه یک نهاد خصوصیه.دولتی هم نیست که بگیم زورمون بهش نمیرسه.میگیم پارسه جامع آماری داره اما کیا اون جامعه آماریو میسازن؟مگه کسی غیر ماهاست؟
من حتی اگه الان یه مالتی میلیاردر هم بودم پارسه شرکت نمیکردم چون حرف زور تو کتم نمیره.
حالا با این تفاسیر اومدم دارم تو یه فضای مجازی که صاحبانش واسه اینکه خرجشو در بیارن یه روزیو مخصوص کمک کردن قرار میدن(به فکر پیشرفت علمی دانشجوها هستن
نه خالی کردن جیب باباشون
) سوالمو با خیال راحت و شادمانی میپرسم.
به نظرتون من الان چیکار کنم؟سنجش شرکت کنم؟بیخیال همه چی شم درس مو با همین روند بخونم؟چیکار کنم؟