۰
subtitle
ارسال: #۱

سوال در مورد گرامر
۱ -آیا گرامر این زبان درسته ؟ توضیح !
۲- در قسمت گرامر خط وسط آیا به جای a نباید از λ استفاده میکرد ؟ اگه اشتباه میگم پس حالت aabaa رو چطوری بدست آوریم ؟
۳- این بازه m , n رو چطور بدست آورده ؟؟ آیا میشه با عوض کردن این بازه گرامر رو تغییر داد اما نتیجه همون بشه ؟ اگه آره چه بازه ای؟؟
۴- زبان این گرامر نباید بشه :
گرامر:
بسیار سپاسگذارم.
۲- در قسمت گرامر خط وسط آیا به جای a نباید از λ استفاده میکرد ؟ اگه اشتباه میگم پس حالت aabaa رو چطوری بدست آوریم ؟
۳- این بازه m , n رو چطور بدست آورده ؟؟ آیا میشه با عوض کردن این بازه گرامر رو تغییر داد اما نتیجه همون بشه ؟ اگه آره چه بازه ای؟؟
۴- زبان این گرامر نباید بشه :
گرامر:
بسیار سپاسگذارم.
۰
ارسال: #۲

سوال در مورد گرامر
در مورد سوال اول باید بگم که اشتباست چون باید ۰ های سمت راست به تعداد ۱ها و ۰های سمت چپش وابسته باشه اما این گرامر ۰های سمت راست کاملا مستقل تولید میشن. گرامر صحیحش میتونه این باشه.
S-> 0 S 0 | B | lambda
B-> 1 B 0 | lambda
---------------------------
در مورد سوال دوم نه دوست عزیز نه lambda و نه a بلکه باید b باشه چون n و m هر دو بزرگتر از صفر هستند اگه lambda بذارید m میتونه صفر هم باشه و اگه a باشه هم گرامر زبان رو تولید نمیکنه.
-----------------------------
سوال ۳ رو کامل متوجه نشدم. منظورتون چیه بازه رو چطور بدست آورده یعنی چی؟
در مورد سوال چهار ،هر دو زبان یکی هستن. زبان اولی ۲تا a* پشت سر هم در زبان دومی رو یکی کرده که این تغییری ایجاد نمیکنه.
البته منظورتون در مورد این سوال هم واضح نیست شاید من اشتباه برداشت کردم؟؟!
S-> 0 S 0 | B | lambda
B-> 1 B 0 | lambda
---------------------------
در مورد سوال دوم نه دوست عزیز نه lambda و نه a بلکه باید b باشه چون n و m هر دو بزرگتر از صفر هستند اگه lambda بذارید m میتونه صفر هم باشه و اگه a باشه هم گرامر زبان رو تولید نمیکنه.
-----------------------------
سوال ۳ رو کامل متوجه نشدم. منظورتون چیه بازه رو چطور بدست آورده یعنی چی؟
در مورد سوال چهار ،هر دو زبان یکی هستن. زبان اولی ۲تا a* پشت سر هم در زبان دومی رو یکی کرده که این تغییری ایجاد نمیکنه.
البته منظورتون در مورد این سوال هم واضح نیست شاید من اشتباه برداشت کردم؟؟!
۰
ارسال: #۳

سوال در مورد گرامر
سلام. برای سوال ۳ میشه نوشت:
S->aSbbb|aSbbbb|aSbbbbb|y
منظور از y ناله. در این صورت داریم: a^{n}b^{m} ; 3n<=m<=5n
چون به ازای هر a بین ۳ تا ۵ b داریم.
S->aSbbb|aSbbbb|aSbbbbb|y
منظور از y ناله. در این صورت داریم: a^{n}b^{m} ; 3n<=m<=5n
چون به ازای هر a بین ۳ تا ۵ b داریم.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close