(۲۲ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۲ ب.ظ)follower نوشته شده توسط: می شه لطفا یه چند تا از این نمونه ها بفرمایید.
مثلا شرکتی که بخواد کار DSP، RF و امثالهم بکنه معمولا نمیره یک نفر لیسانسه بیاره (مگر اینکه طرف دارای شرایط و قابلیت های خاصی باشه). کلا کارهای از این دسته کارهای روتین نیستن و فهم و تسلط برشون نیاز به افرادی داره که حوصله، تخصص و خیلی چیزای دیگه دارن (البته اینها زمینه کاری من نیست. اما کسی رو با لیسانس ندیدم که کارش اینا باشه، اما بازم نمیگم وجود نداره). به نظرم معمولا افرادی که سرشون درد میکنه برای کارهای پر دردسر (سخت یا هر چی که اسمش رو میگذارین) در زمینه تحصیل بیشتر از لیسانس ادامه میدن.
اگر شما مدتی دنبال کار برید و کاری رو جایی شروع کنین به مرور شرایط میاد دستتون که می خواین ادامه تحصیل بدین یا نه. چون به نظرم برای ادامه تحصیل بیش از حد دودل هستید.
(۲۲ مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۴۲ ب.ظ)follower نوشته شده توسط: الف ) معمولا شرکت ها لیسانس نیاز دارند و دل درد!!! ندارند وقتی با لیسانس کارشان برطرف می شود حقوق بی خودی به فوق لیسانس بدهند .
ب ) در دوره ی کارشناسی ارشد چیزی به تو نمی گویند که به درد بازارکارت بخورد و این دوره بیشتر روی جنبه ی تحقیقاتی تمرکز دارد.
ج) دانش یک فرد لیسانس برای ورود به بازار کار کافی است و نیازی به تلف کردن !!!! دو سال از عمرت نیست !!!!!
در مورد الف صد در صد این شرکت ها دودره باز هستند یا کلا کار خاصی نمیکنن.
به نظرم مورد ب درسته. مخصوصا تو ایران. البته یه مقدار زوده بخوام اظهار نظر کنم.
مورد ج هم میشه حرف های بالا.
اما کلا دو سه سال از عمر چیز خاصی نیست که مثلا با سر کار رفتن نخواد تلف شه.
به نظرم اینکه بخواین فوق بخونین یا برین سر کار به خیلی مسائل بستگی داره:
- اینکه در آینده می خواین کار کنین یا مثلا بازم ادامه تحصیل بدین و در دانشگاه باشین؟ (دکترا)
- اینکه چه جور کاری می خواین انجام بدین؟ (مرتبط با رشته یا غیر مرتبط اما با درآمد بالا یا کار سخت با درآمد پایین یا کار سخت با درآمد بالا)(نگین که خب معلوم کار آسون با درآمد بالا که من افراد مختلف رو در تمام حالتاش دیدم)
- اینکه چقدر حوصله ادامه تحصیل رو دارین؟ (دو سال درس خوندن، تز دادن، مقاله خوندن و ...)
کلا بستگی به هدفتون در ادامه زندگی و سبک زندگی که می خواین داشته باشین داره.
(۲۲ مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۴۲ ب.ظ)follower نوشته شده توسط: آیا بین فردی که با فوق لیسانس وارد بازار کار می شود و فردی که با لیسانس وارد بازار کار می شود تفاوتی است؟
خیلی از شرکت هایی که کیفیت بالاتری دارن (یعنی جزو مورد الف نیستند) بین این دوتا فرق میگذارن و معدل، دانشگاه، سوابق و خیلی چیزهای دیگه تون رو بررسی می کنن تا بگیرنتون. (اینم تو پرانتز بگم: یه جا رفته بودم مصاحبه که به نظر شرکت مرتبی میرسید. نیم ساعت فقط راجع به سرگرمی هام، نحوه گذراندن اوقات فراقتم، فیلم و آهنگ و بازی کامپیوتری مورد علاقم و خیلی مسائل بی ربط دیگه باهام صحبت کرد.)