۰
subtitle
ارسال: #۱

سوال گسسته IT 86 (منطق)
سلام از دوستان کسی نحوه حل این سوالو می دونه؟ممنون میشم کمک کنید!
۰
ارسال: #۲

سوال گسسته IT 86
سلام. این سوالو قبلاً داشتیم. منظور سوال از این نوع شرط جدید اینه که فقط درست آنگاه درست و نادرست آنگاه نادرست درسته. به عبارتی ارزش نادرست آنگاه درست میشه نادرست. فکر کنم با درشرطی معادل باشه. ارزش عبات میشه:
درست منهای حالتی که q درست و q نادرست بشه. به بیان ریاضی میشه گزینه ۳
ارسال: #۳

RE: سوال گسسته IT 86
(۱۷ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۴ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: سلام. این سوالو قبلاً داشتیم. منظور سوال از این نوع شرط جدید اینه که فقط درست آنگاه درست و نادرست آنگاه نادرست درسته. به عبارتی ارزش نادرست آنگاه درست میشه نادرست. فکر کنم با درشرطی معادل باشه. ارزش عبات میشه:مرسی از جوابتون!خیلی لطف کردی!من با فهم سوال و گفته شما مشکلی ندارم!اما مشکل من در تبدیل اون به تابع ارزش هستش! یعنی "درست منهای حالتی که q درست و q نادرست بشه. " رو متوجه نمیشم!میشه بیشتر توضیح بدید یا اینکه بگید چه کتابی رو بخونم که کمکم کنه؟!تو کتاب پوران خیل یکم توضیح داده و این تست رو هم بدون توضیح رها کرده!
بازم ممنون....
۰
ارسال: #۴

سوال گسسته IT 86 (منطق)
منظورم اینه که این عبارت وقتی ارزشش نادرست میشه که مقدار q درست و p نادرست باشه. با مقداردهی خواهیم داشت نادرست آنگاه (تنها عامل) درست. فقط توی همین یه حالت عبارتمون ارزش نادرست داره. به ازای بقیه مقادیر از p,q دو طرف شرطمون مشابهن. ارزش عبارتمون در حالت کلی یک میشه مگر اینکه q و p~ درست باشن. یعنی:
(True - (p=false & q=true
v(True)=1
(v(p=false & q=true) = v(q)(1-v(p
(v(q یعنی درست بودن q
یک منهای (v(p یعنی نادرست بودن p.
(True - (p=false & q=true
v(True)=1
(v(p=false & q=true) = v(q)(1-v(p
(v(q یعنی درست بودن q
یک منهای (v(p یعنی نادرست بودن p.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close