زمان کنونی: ۰۴ آذر ۱۴۰۳, ۱۰:۳۰ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

تشخیص بازه ها در امار

ارسال:

skygirl_00 پرسیده:

تشخیص بازه ها در امار

سلام. خواهشا هرکی بلده ی جوابی بده من ۱۰ بار خوندم متوجه نشدم..
ص ۱۹۰ آمار پارسه تا ص ۱۹۳ که مربوط به اشتراک دو ناحیه میشه من بلد نیستم . مثلا ص ۱۹۰ همون بالا اشتراک ناحیه A با ناحیه S چطوری بازه ها رو تشخیص بدیم؟ اصلا این شکلارو چطوری بکشیم؟ کلا من هر چی تستو سوال تا آخر این فصل که در مورد بازه و المان گیری هستشو بلد نیستم و نمیتونم هیچی حل کنم. میشه از مثال ۲ و ۳ و ۴ ... اینارو برام کامل توضیح بدین. من متوجه شم.بدجوری دارم کلافه میشم.
و اینکه من شکلارم بلد نیستم رسم کنم!!! مثلا مربع میکشه بعد ی خط میکشه میگه این میشه ایکس ۲ به علاوه ایگرگ د۲ =۹ مثلا ... واااای. اگه کسی بلده دریغ نکنه اووووووونقدر دعاش میکنم
با یک مثال خیییییلی خوب که من واقعا یاد بگیرم از صفر میشه توضیح بدید.
نقل قول این ارسال در یک پاسخ

۰
ارسال:

m@hboobe پاسخ داده:

RE: تشخیص بازه ها در امار

(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۹ ب.ظ)skygirl_00 نوشته شده توسط:  سلام. خواهشا هرکی بلده ی جوابی بده من ۱۰ بار خوندم متوجه نشدم..
ص ۱۹۰ آمار پارسه تا ص ۱۹۳ که مربوط به اشتراک دو ناحیه میشه من بلد نیستم . مثلا ص ۱۹۰ همون بالا اشتراک ناحیه A با ناحیه S چطوری بازه ها رو تشخیص بدیم؟ اصلا این شکلارو چطوری بکشیم؟ کلا من هر چی تستو سوال تا آخر این فصل که در مورد بازه و المان گیری هستشو بلد نیستم و نمیتونم هیچی حل کنم. میشه از مثال ۲ و ۳ و ۴ ... اینارو برام کامل توضیح بدین. من متوجه شم.بدجوری دارم کلافه میشم.
و اینکه من شکلارم بلد نیستم رسم کنم!!! مثلا مربع میکشه بعد ی خط میکشه میگه این میشه ایکس ۲ به علاوه ایگرگ د۲ =۹ مثلا ... واااای. اگه کسی بلده دریغ نکنه اووووووونقدر دعاش میکنم
با یک مثال خیییییلی خوب که من واقعا یاد بگیرم از صفر میشه توضیح بدید.
سلام دوستم

من هنوز این بخشو نخوندم اما نگاهی بهش انداختم متوجه شدم نیاز به انتگرال گیری دوگانه و المان گیری داره که مربوط به ریاضی ۲ هست من یه جزوه نسبتا خوب واسش دارم
این بخشو واست آپلود کردم فکر کنم واسه اولش خوب باشه!

فایل‌(های) پیوست شده
۹/pdf
اندازه فایل: ۶۲۳/۶۲ KB

۰
ارسال:

skygirl_00 پاسخ داده:

تشخیص بازه ها در امار

ممنونم دوست خوبم به جزوه که دادی نگاه میکنم اما الان سرعتم در حدییییییییییه که این حجمم دانلود نمیکنه. بازم ممنون. منتظر کمک های دیگم هستم

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  حل نمرین شناسایی اماری الگو aimbmb ۵ ۶,۴۷۸ ۱۳ اسفند ۱۴۰۱ ۱۲:۲۰ ق.ظ
آخرین ارسال: Homoo
  تشخیص گوگل مپس با Live View AR برای مکان دقیق elecomco ۱ ۴,۲۵۰ ۰۵ بهمن ۱۳۹۹ ۰۲:۴۹ ب.ظ
آخرین ارسال: kooshaideal1
  اخرین امار از ازدواج و طلاق در کشور mcse2010 ۱ ۳,۱۳۹ ۲۴ خرداد ۱۳۹۸ ۰۵:۳۳ ب.ظ
آخرین ارسال: hamedo
  تشخیص خطا در تحلیلگر لغوی یا نحوی zahra2012 ۵ ۸,۲۸۳ ۲۶ مرداد ۱۳۹۷ ۰۴:۲۹ ب.ظ
آخرین ارسال: tohid.salmani
  تشخیص کاراکتر با شبکه عصبی safoora s ۴ ۴,۲۱۷ ۱۸ مرداد ۱۳۹۷ ۱۰:۵۰ ب.ظ
آخرین ارسال: kilookiloo
  منبع برای امار و احتمال مهندسی fantom0 ۹ ۸,۱۹۴ ۰۵ تیر ۱۳۹۷ ۱۱:۴۲ ق.ظ
آخرین ارسال: m.abbaszadeh1995
  تشخیص دو قضیه از هم Mr.R3ZA ۵ ۵,۵۴۲ ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۲:۱۴ ق.ظ
آخرین ارسال: pioneer01
  تشخیص گروه در شبکه های اجتماعی osho ۴۸ ۳۴,۷۲۹ ۲۸ فروردین ۱۳۹۷ ۰۷:۵۲ ب.ظ
آخرین ارسال: atahmasebi
Exclamation تشخیص نوع زبان و گرامر به صورت تستی و سریع kamran_maneshtir ۰ ۲,۲۶۲ ۰۲ بهمن ۱۳۹۶ ۰۷:۴۶ ب.ظ
آخرین ارسال: kamran_maneshtir
  تشخیص توالی پذیر نمایی (VSS) jumper ۰ ۱,۵۷۹ ۲۴ دى ۱۳۹۶ ۱۰:۱۹ ق.ظ
آخرین ارسال: jumper

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close