تشخیص بازه ها در امار - نسخهی قابل چاپ |
تشخیص بازه ها در امار - skygirl_00 - 16 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۹ ب.ظ
سلام. خواهشا هرکی بلده ی جوابی بده من ۱۰ بار خوندم متوجه نشدم.. ص ۱۹۰ آمار پارسه تا ص ۱۹۳ که مربوط به اشتراک دو ناحیه میشه من بلد نیستم . مثلا ص ۱۹۰ همون بالا اشتراک ناحیه A با ناحیه S چطوری بازه ها رو تشخیص بدیم؟ اصلا این شکلارو چطوری بکشیم؟ کلا من هر چی تستو سوال تا آخر این فصل که در مورد بازه و المان گیری هستشو بلد نیستم و نمیتونم هیچی حل کنم. میشه از مثال ۲ و ۳ و ۴ ... اینارو برام کامل توضیح بدین. من متوجه شم.بدجوری دارم کلافه میشم. و اینکه من شکلارم بلد نیستم رسم کنم!!! مثلا مربع میکشه بعد ی خط میکشه میگه این میشه ایکس ۲ به علاوه ایگرگ د۲ =۹ مثلا ... واااای. اگه کسی بلده دریغ نکنه اووووووونقدر دعاش میکنم با یک مثال خیییییلی خوب که من واقعا یاد بگیرم از صفر میشه توضیح بدید. |
RE: تشخیص بازه ها در امار - m@hboobe - 17 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۴۱ ب.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۹ ب.ظ)skygirl_00 نوشته شده توسط: سلام. خواهشا هرکی بلده ی جوابی بده من ۱۰ بار خوندم متوجه نشدم..سلام دوستم من هنوز این بخشو نخوندم اما نگاهی بهش انداختم متوجه شدم نیاز به انتگرال گیری دوگانه و المان گیری داره که مربوط به ریاضی ۲ هست من یه جزوه نسبتا خوب واسش دارم این بخشو واست آپلود کردم فکر کنم واسه اولش خوب باشه! |
تشخیص بازه ها در امار - skygirl_00 - 17 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۱۵ ب.ظ
ممنونم دوست خوبم به جزوه که دادی نگاه میکنم اما الان سرعتم در حدییییییییییه که این حجمم دانلود نمیکنه. بازم ممنون. منتظر کمک های دیگم هستم |