زمان کنونی: ۲۷ آبان ۱۴۰۳, ۰۳:۵۰ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

انجمن مصاحبه

ارسال:
۱۲ شهریور ۱۳۸۹, ۰۴:۱۸ ب.ظ
انجمن مصاحبه
با سلام خدمت دوستان عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه یا حداقل بتونید خوب فرضش کنید البته بعد از گذراندن شب قدر که بهترین شب سال و سراسر رحمت و مودت بود فکر نکنم حال کسی خوب نباشه ولی بالاخره همه چیز امکان پذیره.
پیشنهاد من به مدیر سایت اینه که یه انجمن برای مصاحبه با دوستانی که قبول شدند داشته باشیم به این صورت که یه سری سوال قرار بدیم و هرکسی مایل بود سوالات رو در یه پست جواب بده به نظرم خیلی می تونه برای راهیان ارشد سال های آینده مفید باشه برای مثال مصاحبه زیر از
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
نمونه عالی هستش.


مصاحبه با رتبه ۵۵ مهندسی نرم افزار - کنکور ارشد سراسری ۸۹

ضمن عرض تبریک مجدد بابت موفقیت بزرگی که بدست آوردی، در صورت تمایل خودت رو معرفی کن و بفرما در کنکور ارشد سراسری ۸۹ چه رتبه ای کسب کردی؟

ممنون. اول سلام عرض می کنم خدمت همه‌ی دوستانی که دارن این مصاحبه رو می خونن. من محمود قلی پور هستم، متولد سال ۱۳۶۴ و در شهر رشت به دنیا اومدم و ساکن هستم. و امسال به لطف خدا رتبه‌ی ۵۵ رشته‌ی مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار رو کسب کردم.



لطفا درصدهای کارنامه ات رو بیان کن.

زبان: ۱۵ ریاضیات: ۲۰ مشترک: ۵۰ تخصصی نرم افزار: ۵۵



آیا سابقه شرکت در کنکور ارشد رو داشتی یا سال اول بود که شرکت میکردی؟ اگر جوابت مثبته، کنکورای قبل چطور بود؟!

البته پارسالم شرکت کرده بودم. دانشجوی ترم ۷ بودم و برای کنکور اصلا نخونده بودم. فقط شرکت کردم. یعنی میشه گفت امسال سال اولم بود که خوندم. اما در کل به نظرم کنکور سال قبل از این لحاظ که سوالات استاندارد بود راحت‌تر بود. (البته نه اون موقع ). منظورم اینه که با زدن تست های سال قبل که نزدیک به کنکور امسال انجام دادم و حالا با مقایسه با کنکور امسال می تونم بگم مطمئنا پارسال سال بهتری بوده برای کنکور دادن. چون پارسال سوالات تقریبا استاندارد بودند و تقریبا فقط سطح علمی دانشجو به معرض امتحان گذاشته شده بود. اما امسال با توجه به شرایطی که پیش اومد و خودتون در جریانید، سوالات استانداردِ آزمودنِ فقط سطح علمی دانشجویان نبود بلکه با توجه با انواع سوالات مورد دار از جمله سوال غلط، سوالی که جواب داخل گزینه‌ها نبود، ابهام آمیز بودن بعضی سوالات و در کل نحوه قرارگیری سوالات که از هم تفکیک نشده بود، به نظر به صورت خواسته یا ناخواسته چیدمانی روانشناسانه پیدا کرده بود که به غیر سطح علمی دانشجو، موارد دیگری از قبیل اعتماد به نفس، اضطراب، تمرکز و روحیه دانشجو هم در معرض امتحان قرار گرفت. که من خودم خیلی در طول خواندنم به این مسایل توجه می کردم که مثلا اگه فلان اتفاق افتاد من باید چطور با اون مواجه بشم تا تمرکزم رو زمان امتحان از دست ندم.



در صورت تمایل بگو کارشناسیت رو کدوم دانشگاه بودی و وضعیت تحصیلت چطور بود؟

دانشگاه سراسری اراک. وضعیت تحصیلیم معمولی بود. از اون بچه‌ها هم بودم که تو فرجه و شب امتحان درس می خوندم. و از لحاظ درسی جز بچه های متوسط ورودی محسوب می شدم. معدلم هم که ۱۴/۹۲ بود. البته اگه پای تعریف نذارید، تو همون وقت کم از لحاظ کیفی خوب درس می خوندم. یعنی اینجوری نبود که بخونم تا درس پاس شه (البته گاهی موارد هم اتفاق می افتاد که برای پاسی بخونم) اما در کل از لحاظ کیفی اون چند روزی که می خوندم خوب می خوندم. در حدی که برای شروع خوندن برا ارشد، بعضی درس‌ها رو احساس می کردم پایه خوبی دارم. البته تعدادشون زیاد نبود.



آیا قبول داری کسب رتبه خوب در کنکور سراسری کار بچه هایی هست که توی دانشگاه های طراز اول درس خوندن و پایه قوی دارن... و بقیه بهتره به آزاد و اینا راضی باشن؟!

نه، به شدت مخالفم. البته خب به دلیل اینکه محیط در هر صورت رو آدم تاثیرشو می ذاره، اکثر بچه هایی که تو دانشگاه های سطح پایین بودن از لحاظ علمی شاید پایین‌تر از رقبایی که تو دانشگاه های بهتر درس خوندن باشند. اما این تحلیل درست باعث می شه که شما بدونی که باید تلاشت بیشتر باشه. یقینا تلاش بیشتری رو می طلبه. اما به نظر من انگیزه نقش مهمی رو تو قبولی افرادی که نتیجه می گیرن بازی می کنه. یعنی به نظرم جز آیتم های ضروری و به شدت موثر در نتیجه گرفتنه. چون این انگیزه و هدف داشتن باعث ایجاد ماکزیمم تلاش ممکن می شه. و تا حدودی بچه هایی که تو دانشگا ه های تاپ نیستن انگیزشون بیشتره. برای من که اینطور بود (دانشگاه خودم در مقایسه با دانشگاه های تهران) گاهی اوقات آدم می خواد و گاهی دوست داره. خواستنه که ضامن موفقیت هست نه دوست داشتن. گاهی فردی دوست داره که شریف درس بخونه و گاهی طرف می خواد. این صرف کردن فعل خواستنه که ما رو به موفقیت نزدیک می کنه.



از چه زمانی شروع به درس خوندن کردی و روزانه چقدر مطالعه میکردی؟

تقریبا از ۱۰ مرداد ماه. البته یه مقداری هم درگیر پروژم و فارغ التحصیلیم بودم. بعد از ۴ سال دوباره برگشتم به همون کتابخونه ای که برای کارشناسی درس می خوندم. به نظرم یکی از عوامل موفقیت من درس خوندن تو کتابخانه شهر بود. چون من اصلا نمی تونم تو خونه درس بخونم و اون تمرکز لازم رو ندارم. تو یک مکان ثابت درس خوندن خیلی مهمه. صبح ساعت ۸ می رفتم کتابخونه و ۸/۳۰ شروع می کردم و تا ساعت ۲۰/۳۰ ادامه می دادم. تقریبا بین ۷ تا ۸ ساعت مفید درس می خوندم. البته من ریز دقایق رو نگه می داشتم. یعنی تو یه دفترچه یادداشت می کردم تا اگه یه روز کم خوندم بعدا بتونم جبرانش کنم. البته تحلیل های مختلفی رو از روی اون دفترچه انجام می دادم. در کل کیفیت درس خوندنم خیلی بالاتر از کمیت بود.
در ضمن فکر می کنم به زمان بیشتری نیاز بود چون من در آخرین دقایق تونستم کل درس‌ها رو جمع کنم. شاید یک ماه بیشتر بهتر بود.



از چه منابعی استفاده میکردی؟ حتما میدونی این مهم ترین سواله! پس اگه امکان داره در مورد تک تک درسها کامل توضیح بده.

اول یه توضیحی بدم: خیلی از دوستان همش صحبت کتاب های مرجع رو می کنن. که چی خوندین. باید بگم اول باید یه توضیحی رو اینکه کتاب مرجع چیه داد. من به صورت مستقیم کتاب مرجع نخوندم!

من چون سال اولم بود و با توجه به اینکه می دیدم وقت ندارم بخوام کتاب های مرجع بخونم رفتم سراغ کتاب های تستی که چیزی کمتر از یه کتاب مرجع برای اون درس نداشتن. (اینجا تجربه‌ی یکی از دوستان خوبم خیلی کمکم کرد که سال قبل ارشد داده بود و باعث شد من با اشتباه و خطا پیش نرم و تقریبا نشد که کتابی بخونم و از خوندنش پشیمان باشم. جا داره اینجا ازش تشکر کنم.) یا با خوندن ۲ یا ۳ کتاب تست (گاهی می دیدم یه کتاب تمام نیازهامو برآورده می کنه و وقتی یه کتاب مرجع رو ورق می زنم مثلا موریس مانو می بینم مطلبی که تو این کتابی که خوندم نباشه رو نمی بینم پس سعی می کردم همون کتاب رو چندین بار بخونم و دیگه سراغ کتاب دیگه ای نمی رفتم. به شدت به اینکه خوندن چندین باره یه کتاب خوب بهتر از خوندن کلی کتاب وجزوه تو یه درسه اعتقاد دارم. من عادت دارم اگه احساس کردم یه کتاب خوب و مفهومی گفته رو همون تمرکز کنم و اونقدر خوب بخونمش که برام درجه سختی سوال کنکور فرقی نداشته باشه. من اکثر کتاب هایی رو که خوندم چندین بار دوره کردم و هیچ مبحثی رو با شک و ابهام ول نکردم و سعی کردم تسلط خوبی به وجود بیارم )که در ادامه مصاحبه، مفصلا به این کتاب‌ها اشاره می کنم. پس اگه احساس نیاز کردین به سراغ کتاب های منبع برین. نه در همه‌ی کتاب‌ها و همچنین بر اساس سطح علمی که در هر درس برای خودتون در نظر می گیرین و این نکته رو هم در نظر بگیرین بعضی از کتاب های کنکوری با ارائه درس به صورت کاملا تشریحی تقریبا تمام قسمت های یک کتاب مرجع رو در بر می گیرن. من به شخصه تو بیشتر درس‌ها با افزایش دایره کتاب های تستی و خوندن نکاتی که مثلا تو کتابهای قبلی نبود این مشکل رو بر طرف می کردم. پس نه اینکه به کار نیاد به دلیل زمان بر بودن باید برنامه ریزی درست داشت. مثلا من برای گسسته کتاب قلی زاده رو خوندم اما بعد که رفتم سراغ کتاب تست دیدم تقریبا همه رو در بر گرفته و تازه چون امتحان تستی هست، دفعه‌ی اول اون کتاب اون دید مناسب برای کنکور رو برای من ایجاد نکرده بود. پس اگه بخوایم درست نگاه کنیم این نوع خوندن کمتر از خوندن یک کتاب مرجع نبوده.

پیشنهاد می کنم دوستان اول کتاب تست بخونن و بعد اگه احساس نیاز کردن برن سراغ کتاب مرجع. چون ما قراره کنکور بدیم و باید با اصول حل سوال های تستی آشنا بشیم. که تو کتاب تست بهتر گفته شده. البته نه هر کتابی. باید کتابی باشه که مفهومی باشه و پوشش دهنده کل مطالب و یه سری خصوصیات دیگه.

و اما درباره تک تک درسها باید بگم:

۱- ساختمان داده:

من کتاب پارسه رو برای شروع خوندم. چون به صورت مفهومی و به زبان ساده درس داده، البته تست هاش کمه و در کل آسونه. برای شروع کار خوب بود. بعد کتاب مقسمی و کتاب پوران پژوهش رو خوندم که تست های خیلی خوبی دارن. و قسمت درس مقسمی که تقریبا کامل درس رو گفته در حد یه کتاب مرجع.

شما می تونید بعد خوندن این کتاب‌ها به کتاب مرجع مراجعه کنید و ببینید اگه چیزی رو تو این کتاب‌ها ندیدید از اون جا بخونید. من اکثرا این کارو می کردم. البته تو بیشتر درس‌ها اصلا نیاز نشد. چون کتاب های تستی که انتخاب کرده بودم کامل بود.

مثلا وقتی تو تست های سال های گذشته تستی رو می دیدم که من باهاش آشنایی نداشتم می رفتم پیداش می کردم. گاهی تو اینترنت، گاهی تو کتاب مرجع و گاهی هم تو کتاب های تست دیگه مثلا یادمه forward edge, backward edge,… تو بقیه کتاب‌ها ندیدم اما تو کتاب طراحی الگوریتم یا ساختمان داده ماهان (دقیقا یادم نیست )گفته شده که تو ۳ و ۴ کنکور گذشته دوبار سوال اومده. پس اول خوندن بدنه‌ی اون درس مهمه بعد تو دور های بعدی اون جزئیات و نکات که با زدن تست های زیاد می بینید.



۲- نظریه زبانها:

کتاب لینزخوبه. مخصوصا تمریناش.

تست: کتاب مدرسان شریف، کتاب ماهان و پوران پژوهش. در کل تو این درس زدن تست های فراوان رو توصیه می کنم. چون بعضی چیز‌ها به صورت تجربی و زیاد تست زدن به دست میاد.

یه سری اسلاید هم بود مال یکی از استادامون که اونم خوب بود.



۳- مدار منطقی:

من برای این درس کتاب راهیان رو خوندم و به نظرم به شدت کامل بود و به موریس مانو نیاز نشد. وقتی بعد این کتاب رفتم مانو بخونم دیدم بیشتر قسمت هاشو بلدم. البته با توجه به سوالات کنکور امسال عرض می کنم که سوالی نبود که من احساس کنم چرا مرجع نخوندم چون خود اون کتاب حجمش بالاست و در حد مرجع گفته. من چون دیدم این کتاب کامله سراغ کتاب دیگه ای نرفتم. حتی فکر می کنم که یک فصل هم بیشتر از سرفصل های این درس برای ارشد داره! چون اعتقاد دارم خوندن چندین باره‌ی یه کتاب کامل بهتر از خوندن چند کتابه. پس من این کتاب رو چندین دور دوره کردم و چندین بار تست هاشو حل کردم. در ضمن این کتاب رو اگه چاپ ۲ و ۳ سال قبلشو پیدا کنین بهتره. چون شنیدم تو چاپ های جدید یه مقداز از حجمش کم شده!



۴- معماری:

راهیان و پوران خوندم.

به نظرم ترکیب دو کتاب راهیان ارشد و پوران پژوهش برای این درس مناسبه و کار کتاب مرجع رو انجام می ده. چون بعضی سرفصل هاش فرق می کنه و البته راهیان بعضی اوقات تست‌ها رو غلط حل کرده که تو پوران درستش هست. البته استثنا هم داره یعنی برعکسش.



۵- سیستم عامل:

این از اون درس هایی بود که تو کنکور امسال خیلی سخت گرفته بودند و نیاز به کتاب مرجع احساس می شد. من کتاب های پارسه و مقسمی رو خوندم. به نظرم خیلی خوب بودن.



۶- طراحی الگوریتم:

کتاب قلی زاده خیلی خوب بود. برای تست مقسمی و پوران خیلی عالی بودند.



۷- پایگاه:

مقسمی خوندم



۸- کامپایلر:

من کتاب ماهان و همچنین یه کتاب هست از انتشارات نورپردازان (نام نویسنده: معانی) فکر کنم به سختی پیدا بشه که ۴ تا درس تخصصی نرم رو توش گفته. قسمت کامپایلرش رو خیلی ساده و خوب گفته که برای شروع مناسبه. البته تو این درس من بیشتر از همه جزوه کلاس خودم به کارم اومد چون استادمون خوب گفته بود. منظورم قسمت های مربوط به گرامر های LL1, LR هستش که تو کتاب‌ها یه مقدار گیج کننده هستش.



۹- زبان برنامه سازی:

کتاب پارسه و ماهان و پوران رو خوندم. از اون درس هاست که دیدن تست زیاد به شدت لازم هست. پوران خیلی کمکم کرد. مخصوصا بحث dynamic scope, static scope که امسال فکر کنم ۳ تا سوال اومد رو خوب توضیح داده بود.



۱۰- ریاضی مهندسی:

ریاضیات مهندسی رو من کتاب مدرسان شریف و چند بار خوندم. به نظرم کتاب خوبیه. مبحث نگاشت پارسه رو هم خوندم.



۱۱- آمار:

آمار هم من کتاب پارسه رو برای شروع توصیه می کنم و خودم خوندم. و بعدش یه کتاب قوی تر. چون سوال‌ها و تست هایی که توشه خیلی آبکیه. اما درس رو فوق العاده گفته. پس بعدش باید برین سراغ یه کتاب بهتر. یادمه از دوستم یه کتاب گرفته بودم که آمار بچه های ریاضی بود و تست های وحشتناکی!!! داشت. و فراتر از تست هایی بود که تو کامپیوتر می یاد اما خوب بود. الان یادم نیست مال چه انتشاراتی بود.



۱۲-گسسته:

من کتاب قلی زاده رو خوندم اما به نظرم همه چی رو پوران گفته. من بازم ترجیح دادم چند بار پورانو دوره کنم. به نظرم کامل بود. البته جزوه دکتر سید جوادی رو هم خوندم. تقریبا فکر کنم تو پوران اکثرش گفته شده.



۱۳-محاسبات:

اول فکر می کنم با راهیان ارشد شروع کنین بهتر باشه چون خیلی ساده این درسو گفته. حتی اگه کسی این درس اختیاری رو تو دوره کارشناسی پاس هم نکرده باشه به مشکل نمی خوره. بعدش برین سراغ پوران. این درس به دلیل داشتن فرمول های زیاد به شدت فرّار. پس باید همیشه مرور کنین. هر چقدر هم مفهومی یاد بگیرین بهتره



در روزهایی که برای کنکور مطالعه میکردی، چقدر انتظار داشتی این رتبه رو کسب کنی؟ آیا در دوران آمادگی برای کنکور، ناامید و بی انگیزه هم میشدی؟

تو مقاطع مختلف فرق می کرد. گاهی روحیم پایین میومد گاهی هم بالا می رفت. مثلا یادمه یه بار به شدت مریض بودم و یک هفته نتونسته بودم درس بخونم. زده بود به سرم که بیخیال کنکور شم!!! اما بازم هدف داشتن و انگیزه باعث شد به روال عادی برگردم. من انتظار نداشتم، می خواستم که حتما تهران قبول شم (یه سری انگیزه های شخصی بسیار موثر بود! به غیر از علمی) در کل از بر هم کنش همه‌ی این انگیزه های کوچیک و بزرگ یه انرژی وحشتناکی برام به وجود آورده بود. به عنوان مثال اینکه نمی خواستم تو این برهه زمانی برم سربازی (خودش یه انگیزه حداقل معمولی برای ارشد خوندن. چون احساس می کردم هنوز می تونم ادامه بدم) و ...

در کل بعضی اوقات احساس می کردم رتبم خوب نمی شه و بعضی اوقات برعکس. اما در کل اون چیزی که مهم بود من می خواستم که تهران بشه. اما بعد کنکور انتظار همچین رتبه ای رو نداشتم. توکل کردم به خودش. فکر می کنم خدا مزد زحمات وتلاش هامو داد. خودم به یه رتبه ای بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ فکر می کردم!



قبلا گفتی اما در کل نقش کتابهای مرجع رو در موفقیت داوطلب چقدر موثر میدونی؟ و همینطور از کتابهای کنکوری چجوری و چقدر باید استفاده کرد؟

خب اینو کامل توضیح دادم اما در کل هر کس باید عامل زمان رو هم در نظر بگیره و اینکه خودش بسنجه اون چیزی که می خونه کافیه یا نه. شاید مثلا این منابعی که من خوندم برای من کافی باشه. یکی دیگه با کمتر از اون هم بتونه نتیجه بگیره و یکی هم به منابع بهتر و بیشتری نیاز داشته باشه. اما مهمترین چیز تحلیل درست وضعیتمون موقع خوندن هست و برطرف کردن نقاط ضعف.



در آزمون های آزمایشی هم شرکت می کردی؟ نقش این آزمون‌ها رو در موفقیت چگونه ارزیابی می کنی؟

بله، ماهان. من راضی بودم و فکر می کنم به کنکور امسال نزدیک بود. البته ۲ تا امتحان اولش زیاد خوب نبود. همش سوالات کنکور سال های قبل بود. بعد اعتراض یه سری از دوستان باعث شد طراح سوال‌ها رو عوض کنن و بعد اون، کیفیت آزمون‌ها بالا رفت. البته من برنامه خودمو داشتم و با برنامه امتحاناش پیش نمی رفتم. اما در کل خوبه که آدم هر دوهفته یه بار تو شرایط مسابقه (کنکور) قرار بگیره. و نقاط ضعفشو شناسایی کنه و خودشو بسنجه. البته من رتبه هایی که اعلام می شد برام مهم نبود. مهم اون تحلیل هایی بود که خودم انجام می دادم.



در کل عامل اصلی موفقیت خودت در کنکور چه مواردی بود؟

۱- انگیزه بالا. اینکه می خواستم قبول شم.

۲- تحلیل موارد دیگه به غیر از سطح علمی در حین دوران مطالعه برای کنکور. مثلا کاهش استرس، احساسی عمل نکردن، کاهش جواب های غلط، افزایش اعتماد به نفس و بالا بردن تمرکز و کاهش اشتباهات در حل سوالات.

۳- مفهومی خوندن و مرور زیاد



فکر میکنی چرا بعضی دوستان دو سال یا بیشتر در کنکور ارشد شرکت میکنن اما موفق نمیشن؟ بنظرت کجای کارشون ایراد داره؟

می شه به چند دسته تقسیم کرد: یه عده که اصلا تلاش نمی کنن یا تلاششون کمه. و فقط هر سال شرکت می کنن.

یه عده که تحلیل درستی ندارند. فکر می کنن که دارن درست می رن جلو اما یه جای کارشون می لنگه. اینها خودشونم گول می زنن و فکر می کنن تلاششون زیاده. اما کیفیت پایین و عدم تمرکز. شاید همونقدر وقت می ذارن اما بازدهی پایینی دارند.

و دسته سوم کسایی که از لحاظ علمی بالا هستند اما مشکل ۲ تو جواب قسمت قبل رو دارند. یعنی استرس. اعتماد به نفس کم.عدم تمرکز سر جلسه. مدیریت نداشتن تو پاسخ دادن به سوالات و تعداد اشتباهات بی مورد که باعث عدم نتیجه گیریشون می شه.



زمانی که شما این مصاحبه رو انجام میدی، فرصت زیادی تا کنکور ۹۰ داریم. بعضی دوستان سال اولی هست که میخوان برای کنکور آماده بشن. بعضیام از کنکور قبل شکست خوردن و باید بعد از استراحت کوتاهی، برای کنکور سال آینده برنامه ریزی کنن. چه صحبتی با این دوستان داری؟

البته کوچک‌تر از اونم که بخوام توصیه ای بکنم اما به عنوان یه برادر کوچک تر، ابتدا آرزوی موفقیت می کنم برای همه‌ی این دوستان تو کنکور سا ل آینده. توصیه می کنم که تحلیل درستی از وضعیت خودشون داشته باشند. نقاط ضعفشون رو شناسایی کنند و به ترمیم اون بپردازن. همونطور که گفتم ممکنه اصلا مشکل سطح علمی نبوده باشه. با انگیزه درس بخونن و از درس خوندن لذت ببرند و توکلشون به خدا باشه. مفهومی درس خوندن رو در اولویت قرار بدن.



از اینکه وقت خودت رو در اختیار ما گذاشتی بسیار ممنونم و صمیمانه آرزو میکنم در مراحل بعدی زندگیت هم موفق و پیروز باشی. اگر صحبت خاصی باقی مونده، مشتاقانه می شنویم.

خیلی ممنون. بابت اینکه جواب هر سوال کلی به درازا کشید عذر می خوام. امیدوارم چشم هاتون اذیت نشده باشه و این تجربیات بنده‌ی حقیر بتونه به کار دوستان بیاد. فقط می خوام بگم خواستن توانستن است. من می توانم.

در پایان از خانواده که شرایط رو برای من فراهم کردند و کمک های معنوی در جهت کسب این رتبه به من می دادند تشکر میکنم. مخصوصا پدر و مادرم. همچنین از دوست خوب و عزیزم نوید که تجربیاتش خیلی به کمکم اومد.



با آرزوی موفقیت برای همه دوستان در تمام مراحل زندگی

محمود قلی پور

۱۰ / ۳ / ۸۹




موفق باشید

I believe whatever doesn't kill you simply makes you stranger
۱
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس‌گزاری شده توسط: mohamaduis , SarahArshad , Maryam-X , aatwo
ارسال:
۱۳ شهریور ۱۳۸۹, ۱۲:۱۳ ق.ظ
انجمن مصاحبه
خوبه، لطفاً سوالهایی که مد نظر دارید رو طرح کنید تا یه انجمن اختصاصی واسش درست کنیم.

ممنون بابت ایده جالب.

من برم هر جای دنیا قلب من دست تو گیره
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس‌گزاری شده توسط: HighVoltage
ارسال:
۱۳ شهریور ۱۳۸۹, ۰۱:۰۸ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳ شهریور ۱۳۸۹ ۰۲:۳۷ ب.ظ، توسط HighVoltage.)
RE: انجمن مصاحبه
(۱۳ شهریور ۱۳۸۹ ۱۲:۱۳ ق.ظ)admin نوشته شده توسط:  خوبه، لطفاً سوالهایی که مد نظر دارید رو طرح کنید تا یه انجمن اختصاصی واسش درست کنیم.

ممنون بابت ایده جالب.


۱ - ضمن عرض تبریک مجدد بابت موفقیت بزرگی که بدست آوردی، در صورت تمایل خودت رو معرفی کن و بفرما در کنکور ارشد سراسری ۸۹ چه رتبه ای کسب کردی؟
۲ - لطفا درصدهای کارنامه و رتبه در هر گرایش و تراز و نوع سهمیه ات رو بیان کن.
۳ - آیا سابقه شرکت در کنکور ارشد رو داشتی یا سال اول بود که شرکت میکردی؟ اگر جوابت مثبته، کنکورای قبل چطور بود؟!
۴ - در صورت تمایل بگو کارشناسیت رو کدوم دانشگاه بودی و وضعیت تحصیلت چطور بود؟
۵ - آیا قبول داری کسب رتبه خوب در کنکور سراسری کار بچه هایی هست که توی دانشگاه های طراز اول درس خوندن و پایه قوی دارن... و بقیه بهتره به آزاد و اینا راضی باشن؟!
۶ - از چه زمانی شروع به درس خوندن کردی و روزانه چقدر مطالعه میکردی؟
۷ - از چه منابعی استفاده میکردی؟ حتما میدونی این مهم ترین سواله! پس اگه امکان داره در مورد تک تک درسها کامل توضیح بده.
۸ - در روزهایی که برای کنکور مطالعه میکردی، چقدر انتظار داشتی این رتبه رو کسب کنی؟ آیا در دوران آمادگی برای کنکور، ناامید و بی انگیزه هم میشدی؟
۹ - در کل نقش کتابهای مرجع رو در موفقیت داوطلب چقدر موثر میدونی؟ و همینطور از کتابهای کنکوری چجوری و چقدر باید استفاده کرد؟
۱۰ - در آزمون های آزمایشی هم شرکت می کردی؟ نقش این آزمون‌ها رو در موفقیت چگونه ارزیابی می کنی؟بهترین و بدترین رتبه در آزمون های آزمایشی؟
۱۱ - در کل عامل اصلی موفقیت خودت در کنکور چه مواردی بود؟
۱۲ - با این رتبه کدوم دانشگاه رو قبول شدید(روزانه/شبانه/گرایش)؟
۱۳ - فکر میکنی چرا بعضی دوستان دو سال یا بیشتر در کنکور ارشد شرکت میکنن اما موفق نمیشن؟ بنظرت کجای کارشون ایراد داره؟
۱۴ - حرف آخر؟


به نظرم این سوالات مناسب باشه دوستان سوال پیشنهادی دارند لطفا مطرح کنند.

I believe whatever doesn't kill you simply makes you stranger
۱
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال:
۱۳ شهریور ۱۳۸۹, ۱۰:۰۶ ب.ظ
انجمن مصاحبه
اول از همین رتبه های خوب مانشت شروع میکنیم مثه خود آقای تنهایی، خانم Mahdieh_Z و ...
منم که فعلا وقت ندارم D Tongue:

سخته، ولی ممکنه!
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال:
۱۳ شهریور ۱۳۸۹, ۱۰:۲۲ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳ شهریور ۱۳۸۹ ۱۰:۴۵ ب.ظ، توسط yasemi.)
RE: انجمن مصاحبه
(۱۳ شهریور ۱۳۸۹ ۱۰:۰۶ ب.ظ)Soheil نوشته شده توسط:  اول از همین رتبه های خوب مانشت شروع میکنیم مثه خود آقای تنهایی، خانم Mahdieh_Z و ...
منم که فعلا وقت ندارم D Tongue:

عالیه سهیل جان هماهنگی با خودت یا آقای دکتر

سهیل جان اول از خوت شروع کن چون ماه رمضان داره تمام میشه میترسم خدای نکرده , خدای نکرده , خدای نکرده Angel مام نفهمیم چطور واسه ارشد درس خوندیTongueBig Grin

قدر لحظه ها را بدان!
زمانی می رسد که تو دیگر قادر نیستی بگویی جبران می کنم...
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال:
۱۳ شهریور ۱۳۸۹, ۱۰:۵۰ ب.ظ
RE: انجمن مصاحبه
(۱۳ شهریور ۱۳۸۹ ۱۰:۲۲ ب.ظ)yasemi نوشته شده توسط:  
(13 شهریور ۱۳۸۹ ۱۰:۰۶ ب.ظ)Soheil نوشته شده توسط:  اول از همین رتبه های خوب مانشت شروع میکنیم مثه خود آقای تنهایی، خانم Mahdieh_Z و ...
منم که فعلا وقت ندارم D Tongue:

عالیه سهیل جان هماهنگی با خودت یا آقای دکتر

سهیل جان اول از خوت شروع کن چون ماه رمضان داره تمام میشه میترسم از دست بری خدای نکرده مام نفهمیم چطور واسه ارشد درس خوندیTongueBig Grin
نه دیگه نشد! ایده و سوالا رو یکی دیگه(مسیح) طراحی کرده اونوقت من امتحان بگیرم!
ولی به مسیح پیشنهاد میکنم مصاحبه با آقای تنهایی رو بیخیال نشه! باید دوتا انجام بده (یکی ارشد، یکی دکتری)
نترس یاسمی جان بچه های دانشگاه اصفهان دارن یه کارایی می کنن که امسال ماه دیده نشه!Tongue

سخته، ولی ممکنه!
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال:
۱۴ شهریور ۱۳۸۹, ۰۱:۴۶ ق.ظ
RE: انجمن مصاحبه
نه دیگه فقط طرح ایده و سوالات با من بوده البته سوالات همچین بی اشکال هم نیست به کمی تا قسمتی تغییر نیاز داره که دست خود دکتر تنهایی رو میبوسه که یه مطلب بزنند سوالات رو قرار بدن به همراه قالب پاسخگویی (یه چیزی تو مایه های مطلب کارنامه ها) ومن پیشنهاد می کنم خودشون به عنوان مدیر سایت اولین مصاحبه رو پر کنند در ادامه هم سهیل این کارو انجام بده تا بقیه دوستان هم رغبت کنن بیان مصاحبه رو انجام بدن و تجربیاتشون رو در اختیار دیگر دوستان راهیان ارشد قرار بدن که بسیار می تونه مفید باشه.
یادتون و یادمون و یادشون باشه چقدر دنبال اینجور مطالب می گشتیم.

I believe whatever doesn't kill you simply makes you stranger
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال:
۱۴ شهریور ۱۳۸۹, ۱۱:۱۲ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴ شهریور ۱۳۸۹ ۱۲:۵۲ ب.ظ، توسط Soheil.)
انجمن مصاحبه
مسیح جان آخه یه چیزی میگیا! کی دنبال مصاحبه رتبه ۲۰۰ ۳۰۰ میگرده؟ من تو فکر یه تاپیک دیگم، اونجا رتبه های ۳ رقمی هم میتونن تجربیاتشون رو به اشتراک بذارن!
دکتر انجمن رو که درست کرده:

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

منتظر دکتر(۲تا مصاحبه) و مهدیه خانم و آقای ارسلان و جونیور و لژیون و Mohad و mdgh و mdkd841205 و qaranqush و luna و mahdi bg و amironline و بقیه زیر ۱۰۰ی هایی که اسمشونو از قلم انداختم هستیم!

اگه کسی نیاد تو مانشت به خودش و دانشگاهش هر روز گیر میدیما!!!

سخته، ولی ممکنه!
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال:
۱۴ شهریور ۱۳۸۹, ۱۲:۵۴ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴ شهریور ۱۳۸۹ ۱۲:۵۴ ب.ظ، توسط yasemi.)
انجمن مصاحبه
آره خیلی عالیه یکی از دوستان استارتشو بزنه

قدر لحظه ها را بدان!
زمانی می رسد که تو دیگر قادر نیستی بگویی جبران می کنم...
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال: #۱۰
۱۴ شهریور ۱۳۸۹, ۰۵:۳۸ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴ شهریور ۱۳۸۹ ۰۵:۴۱ ب.ظ، توسط Mozhgan.)
RE: انجمن مصاحبه
(۱۴ شهریور ۱۳۸۹ ۱۱:۱۲ ق.ظ)Soheil نوشته شده توسط:  مسیح جان آخه یه چیزی میگیا! کی دنبال مصاحبه رتبه ۲۰۰ ۳۰۰ میگرده؟ من تو فکر یه تاپیک دیگم، اونجا رتبه های ۳ رقمی هم میتونن تجربیاتشون رو به اشتراک بذارن!

ممنون، چرا که نه!! لطف کنید مصاحبه رتبه های سه رقمی رو هم تهیه کنید، ما هم شما و هر داوطلبی روکه مخصوصا از شروع دوران دبستان در راه علم ودانش سختیه زیاد کشیده، قبول داریم بهترم میتونن الگو باشن و تجربیاتشون رو منتقل کنن. (البته اگه خاطرات تاپیک دیشب رو تکذیب نکننBig Grin)

همیشه رفتن رسیدن نیست،اما برای رسیدن باید رفت.در بن بست هم راه آسمان باز است،پرواز بیاموز.
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال: #۱۱
۱۵ شهریور ۱۳۸۹, ۰۶:۳۱ ق.ظ
انجمن مصاحبه
من که استادم گفته فعلاً مصاحبه نکنم با رسانه‌ها Smile

اما دوستان یکی پست اول( در مورد سوالات و قالب پاسخ دهی )رو بزنه توی تالار مربوطه که درست شده تا من بچسبونمش سر در تالار و یکی از دوستان هم مدیر اون بخش بشه و حالش رو ببره.

فعلاً از مصاحبه با دوستان پارسالی شروع می کنیم اگه نیاز بود من هم مصاحبه می دم.

من برم هر جای دنیا قلب من دست تو گیره
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال: #۱۲
۱۹ شهریور ۱۳۸۹, ۰۲:۳۴ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹ شهریور ۱۳۸۹ ۰۲:۴۵ ب.ظ، توسط Soheil.)
RE: انجمن مصاحبه
(۱۵ شهریور ۱۳۸۹ ۰۶:۳۱ ق.ظ)admin نوشته شده توسط:  اما دوستان یکی پست اول( در مورد سوالات و قالب پاسخ دهی )رو بزنه توی تالار مربوطه که درست شده تا من بچسبونمش سر در تالار و یکی از دوستان هم مدیر اون بخش بشه و حالش رو ببره.
سلام
عید همگی مبارک
امروز و فردا کار دارم ولی من پست اول رو میزنم!
یه پیشنهاد:
فکر میکنم مشکل مصاحبه فقط انتخاب نفر اول و دوم اون هستش.
برای ترتیب انجام مصاحبه‌ها انتخابات مانشتی برگزار میکنیم!
قوانین انتخابات:
۱) همه کاندیدا‌ها مصاحبه رو انجام خواهند داد، نتیجه انتخابات فقط ترتیب مصاحبه اونها رو مشخص میکنه!
۲) کسی حق تبلیغات منفی عیله خودش رو نداره! (این انتخابات تنها موردی هستش که احتمال میره نامزدها بر علیه خوشون تبلیغات منفی کنند!)
۳) نظرسنجی یک هفته روی سایت خواهد بود ولی اولین نامزدی که فاصله رای هاش از نفر دوم به ۵ (یا هر عددی که دوستان تشخیص بدن بهتره) رسید ۴۸ ساعت بعد مصاحبه رو باید انجام بده!

پ.ن ۱: دکتر و مهدیه خانم حضورشون به عنوان کاندیدا حتمی هستش! (جالبه که هر دو اجازه پاک کردن این پست رو دارند)
پ.ن ۲: سعی میکنم با آقای ذوالفقاری و محمد(mdkd841205) هماهنگ کنم که اونام باشن
پ.ن ۳: الان وقت ندارم، بچه‌ها لطف کنن ۲ ۳ نفر دیگه رو هم معرفی کنن!
پ.ن ۴: دوستان در مورد قوانین انتخابات هم اگه پیشنهاد بهتری برای جذابتر شدنش دارن حتما بگن
پ.ن ۵: فکر کنم با این کار این چونه زدنها و تعارفات تموم میشه، چون دوستان حتما به رای بچه‌ها احترام خواهند گذاشت!

سخته، ولی ممکنه!
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس‌گزاری شده توسط: admin , h_1234
ارسال: #۱۳
۰۵ بهمن ۱۳۸۹, ۱۲:۳۲ ق.ظ
RE: انجمن مصاحبه
(۰۴ بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۵۷ ب.ظ)yaali نوشته شده توسط:  پس چی شد ................................................................................​......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چی چی شد؟ این همه مصاحبه اینجاست:

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

سخته، ولی ممکنه!
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  مصاحبه با رتبه ۵۱ آی تی و تجارت و ۷۷ شبکه و امنیت Rehe1994 ۵ ۶,۹۷۲ ۲۰ آذر ۱۴۰۱ ۰۳:۵۵ ب.ظ
آخرین ارسال: arashi300
  کمک فوری برای مصاحبه استخدامی رشته هنراموزی کامپیوتر hamide.m ۳ ۴,۴۹۷ ۲۷ فروردین ۱۴۰۱ ۰۷:۳۰ ب.ظ
آخرین ارسال: SetareSokhanrani
  مصاحبه امیرکبیر و علم و صنعت farzin_null ۰ ۲,۶۱۹ ۰۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ ۰۴:۳۷ ب.ظ
آخرین ارسال: farzin_null
  انتخاب رشته و مصاحبه دکترا هوش مصنوعی۱۴۰۰ ۱neda ۴ ۴,۱۶۰ ۰۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ ۱۲:۳۹ ب.ظ
آخرین ارسال: cpt.mazi
  حل تمرین شدن و مصاحبه دکتری siiib70 ۱ ۳,۵۵۱ ۱۷ بهمن ۱۳۹۹ ۱۱:۳۲ ب.ظ
آخرین ارسال: hmaryam567
Smile مصاحبه با رتبه ۱۹ امنیت و شبکه pouya47 ۲۴ ۲۴,۱۳۴ ۰۷ آذر ۱۳۹۹ ۰۵:۵۲ ب.ظ
آخرین ارسال: saharitst
  مصاحبه دانشگاه اطلاعات و امنیت ملی Happiness.72 ۹۸ ۱۱۶,۷۲۷ ۰۵ آذر ۱۳۹۹ ۰۵:۰۵ ب.ظ
آخرین ارسال: Ali001100
  اعتراض به حدنصاب دعوت به مصاحبه دکتری q88lp ۱ ۲,۶۸۴ ۰۱ مهر ۱۳۹۹ ۱۲:۰۵ ب.ظ
آخرین ارسال: Rezaja
  مصاحبه جذب مدرس دانشگاه علمی و کاربردی shakiba.70 ۰ ۲,۵۲۳ ۱۹ تیر ۱۳۹۹ ۱۲:۴۱ ب.ظ
آخرین ارسال: shakiba.70
  ایده تز دکتری در مصاحبه دکتری wskf ۱ ۳,۷۳۱ ۲۹ خرداد ۱۳۹۹ ۰۸:۳۸ ب.ظ
آخرین ارسال: Masoud05

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?


نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?


نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close