(۱۳ مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۰۴ ب.ظ)popp نوشته شده توسط: (12 مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۵۴ ب.ظ)mfXpert نوشته شده توسط: (12 مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۳۳ ب.ظ)popp نوشته شده توسط: کتاب پوران رو هم بعضی جاهاشو نمیفهمم نمیدون چیکار کنم این درسوووووو!!!!!!!
کتاب کامپایلر پوران از جمله کتاب های خوب کنکوری هستش.فقط یک فصل از کتاب نیاز به چند بار خوندن داره تا کاملا بشه بهش مسلط شد که اون فصل، فصل مربوط به انواع پارسرها هستش
ممنون از راهنماییتون .اره همین کاری رو که گفتین انجام میدم. ولی از کجا معلوم از فصل های دیگه هم سوال ندن؟ .. من
مثله آمار که چند ساله پیش بیشتر از یه فصل سوال میدادن ولی پارسال فک کنم سوالها بین فصول پخش شده بود.
خدا امسال هم فقط از همین پارسرها سوال بیاد
من دارم کتاب پوران رو میخونم ولی فصل سومش یه کمی مفاهیم بنیادی مثل پیدا کردن مجموعه های first و follow رو گنگ گفته. (و اگه همین دو مفهوم رو نفهمی بقیه اش هم نمیفهمی) رفتم فقط همین دوتا مفهوم رو (فقط همین ۲تا) رو از کتاب مقسمی خوندم و اون خوب گفته بود (بازم میگم فقط همین ۲تا مفهون رو از مقسمی بخونید و اصلاً به این کتاب اعتماد نکنید).
به قول دوستمون فصل سومش زیاد خوندن میخواد حدود ۲۷۰ تا تست تالیفی هم از این فصل داره
تو فصل چهارمش یه مقدار در مورد توابع و رکوردفعالیت و اینا بحث کرده(که هیچی هم تاحالا ازش تست تو کنکور نیومده) ولی فصل پنجمش در مورد تحلیلگر معنایی و تولید کد و ایناست که اینا هم تو کنکور میاد... در کل از این کتاب فقط فصل چهارمش خوندن نداره