۰
subtitle
ارسال: #۱

سوال ۹۱ ارشد آزاد ۸۵ گرایش فناوری اطلاعات
سلام دوستان خسته نباشید . کسی می تونه جواب این سوالی که فرستادم رو برای من با توضیح کوتاهی بگه ؟ ممنون می شم ازتون

۰
ارسال: #۲

سوال ۹۱ ارشد آزاد ۸۵ گرایش فناوری اطلاعات
سارا خانم اینجا فک کنم جای S و
SL
جابه جا شده
و جواب گزینه یک می شه
SL
جابه جا شده
و جواب گزینه یک می شه
۰
۰
ارسال: #۴

RE: سوال ۹۱ ارشد آزاد ۸۵ گرایش فناوری اطلاعات
جای SوSL در داخل پرس و جو اشتباهه؟ به فرض اگر این طوری باشه میاد از جدول نمرات شماره دانشجویانی رو میده که نمره بیست ندارند و بعد این شماره را از شماره هایی که داریم در جدول دانشجو حذف می شوند برای این است که می گوییم حداقل یک نمره بیست داشته باشند درسته؟
۰
ارسال: #۵

سوال شماصورتش همونطور که گفتند ایراد داره باید جای s و sl عوض بشه.تو این پست من گفتم گزینه ۱ ولی اشتباه کردم .و همون گزینه ۲ که گفتند در تاپیک ۶# درسته .
۰
ارسال: #۶

به نظر من گزینه دوم درسته. یعنی شماره دانشجویانی که تمام نمره های آنها ۲۰ است.
فرض می کنیم جای S , SL عوض شوند: چون عبارت سمت راست minus شماره دانشجویانی رو که نمره غیر ۲۰ دارند رو مشخص می کنه (چون ممکنه بعضی دانشجوها هم نمره ۲۰ داشته باشند و هم نمره غیر ۲۰) و S منهای این شماره، دانشجویانی است که تمام نمره های آنها ۲۰ است.
دستور select s# from sl where grade <>20 می گه هر شماره دانشجویی رو که نمره اش مخالف ۲۰ هست رو انتخاب کن. حالا ممکنه این دانشجو نمره ۲۰ هم داشته باشه. منظورم اینه که دانشجویی که هم نمره ۲۰ داره و هم نمره غیر بیست توسط این دستور می تونه انتخاب بشه. می تونین با SQL SERVER اینو چک کنین تا مطمئن بشین.
فرض می کنیم جای S , SL عوض شوند: چون عبارت سمت راست minus شماره دانشجویانی رو که نمره غیر ۲۰ دارند رو مشخص می کنه (چون ممکنه بعضی دانشجوها هم نمره ۲۰ داشته باشند و هم نمره غیر ۲۰) و S منهای این شماره، دانشجویانی است که تمام نمره های آنها ۲۰ است.

دستور select s# from sl where grade <>20 می گه هر شماره دانشجویی رو که نمره اش مخالف ۲۰ هست رو انتخاب کن. حالا ممکنه این دانشجو نمره ۲۰ هم داشته باشه. منظورم اینه که دانشجویی که هم نمره ۲۰ داره و هم نمره غیر بیست توسط این دستور می تونه انتخاب بشه. می تونین با SQL SERVER اینو چک کنین تا مطمئن بشین.
۰
ارسال: #۷

مرسی به این نظر **sara**خانوم . این هم یه حرف درسته . من اصلا این طوری فکر نکرده بودم .حالا اگه دانشگاه آزادی فکر کنیم کدوم می شود جواب درست ؟ کاشکی دانشگاه آزاد هم کلید سوالات رو منتشر می کرد که این قدر ما به درد سر نمی افتادیم

۰
ارسال: #۸

همون گزینه ۲ یعنی شماره دانشجویانی که همه نمراتشون ۲۰ هستش . و همون گزینه ۲ درسته که دوستمون **sara** گفتند . کمی بی دقتی کردم

Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close