![]() |
انتخاب بین شاتل و آسیاتک - نسخهی قابل چاپ |
انتخاب بین شاتل و آسیاتک - targol - 12 مهر ۱۳۹۵ ۱۲:۴۱ ب.ظ
سلام دوستان کسی هست تجربه استفاده از اینترنت آسیاتک و شاتل رو داشته باشه که بتونه من رو راهنمایی کنید که کدوم یک از این شرکتها بهتره؟ سرعت بیشتر، حجم ارزان تر، پشتیبانی بهتر در کدوم یک از این شرکتها بیشتر وجود داره؟ |
انتخاب بین شاتل و آسیاتک - Jooybari - 12 مهر ۱۳۹۵ ۰۱:۳۰ ب.ظ
سلام. وقت بخیر. یه موردی که هست و بدجور روی اعصابه اینه که اینترنت یهو قطع بشه. البته تو قراردادتون هم نوشته میشه که حدود ۹۸ درصد زمان، اینترنت در اختیار دارید ولی وقتی یهو برای حدود ۲ دقیقه قطع میشه نمیتونید تحمل کنید. شاتل رو من داشتم از این لحاظ خوب بود. پارسآنلاین رو الآن دارم راضی نیستم. آسیاتک هم باهاش کار کردم و همچین مشکلی حس نکردم ولی خودم نداشتم. برای خرید به چند مورد توجه کنید! بعضی شرکتها اینترنت شبانه رایگان هم ارائه میدن که ببینید به دردتون میخوره یا نه! بعضی مواقع یه جشنوارههایی میبینید که مثلاً ۵۰ گیگابایت حجم رو با قیمیتی حدود نصف بدون تاریخ مصرف یا خیلی کمتر برای زمان محدود میدن که این مورد ممکنه دائمی نباشه و بعد از یه مدت ببینید مجبور میشید زیاد هزینه کنید. این موارد رو من روی شاتل دیدم و موارد مشابهش برای آسیاتک رو نمیدونم. درضمن من ساکن مازندرانم و شاید این اینترنت در استانهای دیگه با این کیفیت نباشه. روی سرعت به مشکل نمیخورید. اینترنت ۱۲۸ کیلوبیت هم بگیرید سرعت دانلودش راحت روی ۵۰۰ کیلوبایت بر ثانیه میره. ولی بهتره شرکت رو با توجه به مصرفتون درنظر بگیرید. اگه مصرفتون کم باشه بهتره اولویتتون رو داشتن اینترنت شبانه رایگان قرار بدید که اگه نیاز به دانلود زیاد در زمان محدود داشتید، براتون هزینه نداشته باشه. اگه مصرفتون دائمی و زیاد باشه (مثلاً دائم از اینستاگرام استفاده میکنید) بهتره اولیتتون رو روی تعرفه حجمی جشنوارهها قرار بدید. به عنوان یه پیشنهاد، بهتره دنبال جشنواره های فروش باشید و اونی که حجم بیشتری رو میده رو انتخاب کنید. چون اگه قرار باشه اینترنت مشابه با جشواره رو برای سال دوم تمدید کنید شاید مجبور بشید حدود ۳ برابر هزینه کنید. (جشنواره ارزون نیست. بقیه گرونن.) |
RE: انتخاب بین شاتل و آسیاتک - darush12 - 12 مهر ۱۳۹۵ ۰۳:۲۷ ب.ظ
اینترنت نسل ۴ ثابت ایرانسل |
انتخاب بین شاتل و آسیاتک - H.Mohammadi - 12 مهر ۱۳۹۵ ۰۴:۵۴ ب.ظ
دوست گرامی من می تونم براتون اینترنت آسیاتک ردیف کنم با تخفیف ویژه.شماره تون رو پ خ کنید تا بگم چه پلن هایی برای شما فعاله. |
انتخاب بین شاتل و آسیاتک - gogooli - 12 مهر ۱۳۹۵ ۰۷:۰۴ ب.ظ
شرکت های بهتر از این دو تا هم هست. من تعریف های وب رو شنیدم البته خودم نداشتم. شاتل در شرکتمون داشتیم سرعتش خوب نبود (البته نمی دونم آن ها از چه تعرفه ای استفاده می کردن). به نظرم آسیاتک بهتر از شاتل باشد البته ازش استفاده نکردم و از قیمت ها هم خبر ندارم. |
انتخاب بین شاتل و آسیاتک - نازین - ۱۲ مهر ۱۳۹۵ ۰۷:۵۶ ب.ظ
شرکت شاتل |
انتخاب بین شاتل و آسیاتک - The BesT - 12 مهر ۱۳۹۵ ۰۸:۴۴ ب.ظ
صبانت توی شهریور جشنواره زده بود و ما از مخابرات انصراف دادیم صبانت خریدیم. خیلی که راض هستیم. توی جشنواره هرماه ۵گیگ حجم میده ۵هزارتومن.یعنی گیگی هزارتومن میشه و برای یکسال ۶۰تومن پول دادیم که نسبت به مخابرات خیلی عالیه.مخابرات گیگی ۳۲۰۰ هست .از چهارشب تا ده صبح هم دانلود رایگان داره. شاتل استفاده نکردم ولی از کسانی که داشتن پرسیدم خیلی گرونتره. شما بهتره توی جشنواره ها ثبتنام کنید. الان ببینید اگر صبانت هنوز جشنواره اش پابرجاست پرس و جو کنید. من که خیلی راضی هستم موقع ثبتنام میگفتن سرعت تا ۱۲مگ هست ولی خب اینجور که مشخصه انگار تو ایران هیچ جا ۱۲مگ جوابگو نیست. برای ما روی ۳مگ تنظیم شده که خیلی خوبه. تا شش مگ هم برای بعضی جاها جوابگو هست |
انتخاب بین شاتل و آسیاتک - nlp@2015 - 13 مهر ۱۳۹۵ ۰۹:۵۴ ق.ظ
شاتل کیفیت سرویسش خوبه ولی خییلی گرونه . ۳ ماهه ۸ گیگو دارم ۶۶ تومن میخرم تازه کلی هم مجبورم شارژ اضافه بخرم |
انتخاب بین شاتل و آسیاتک - H.Mohammadi - 13 مهر ۱۳۹۵ ۱۰:۱۵ ق.ظ
۲۴ گیگ یکساله با سرعت ۶ مگ رو میدیم ۴۵ تومن!! |
RE: انتخاب بین شاتل و آسیاتک - Jooybari - 13 مهر ۱۳۹۵ ۱۲:۳۳ ب.ظ
(۱۳ مهر ۱۳۹۵ ۱۰:۱۵ ق.ظ)H.Mohammadi نوشته شده توسط: ۲۴ گیگ یکساله با سرعت ۶ مگ رو میدیم ۴۵ تومن!! دوست عزیز اینجا جای تبلیغ و فروش نیست. یکبار هم به شما در این زمینه تذکر داده شد. این سرویسی که میفرمائید در سایت آسیاتک هم معرفی شده. تو تصویر کوچیک زیر «تاریخ خبر» میتونیم ببینیم. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
انتخاب بین شاتل و آسیاتک - H.Mohammadi - 13 مهر ۱۳۹۵ ۱۲:۴۸ ب.ظ
(۱۳ مهر ۱۳۹۵ ۱۲:۳۳ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط:عذرخواهی می کنم اما تبلیغ نیست.این یک طرحه که دست بنده اومده و من به همکاران و دوستان دادم که استفاده کنن.قیمتی که تو سایت اسیاتک درج شده بدون ۹ درصد مالیات و هزینه مخابرات هست.اما من هزینه نهایی رو گفتم.اینجا هم چون بچه ها همه به اینترنت نیاز دارن از طرفی دانشجو هستن و کلی خرج های دیگه دارن گفتم اعلام کنم که اگه خاستن بگیرن در هزینشون صرفه جویی بشه.(13 مهر ۱۳۹۵ ۱۰:۱۵ ق.ظ)H.Mohammadi نوشته شده توسط: ۲۴ گیگ یکساله با سرعت ۶ مگ رو میدیم ۴۵ تومن!! |
انتخاب بین شاتل و آسیاتک - gubriyas - 13 مهر ۱۳۹۵ ۰۱:۰۱ ب.ظ
های وب |
انتخاب بین شاتل و آسیاتک - Behnam - ۱۳ مهر ۱۳۹۵ ۰۵:۲۱ ب.ظ
(۱۳ مهر ۱۳۹۵ ۱۲:۴۸ ب.ظ)H.Mohammadi نوشته شده توسط: عذرخواهی می کنم اما تبلیغ نیست.این یک طرحه که دست بنده اومده و من به همکاران و دوستان دادم که استفاده کنن.قیمتی که تو سایت اسیاتک درج شده بدون ۹ درصد مالیات و هزینه مخابرات هست.اما من هزینه نهایی رو گفتم.اینجا هم چون بچه ها همه به اینترنت نیاز دارن از طرفی دانشجو هستن و کلی خرج های دیگه دارن گفتم اعلام کنم که اگه خاستن بگیرن در هزینشون صرفه جویی بشه.فکر میکنم تشخیص اینکه تبلیغ هست یا نیست به عهدهی مدیر باشه نه شما. |
RE: انتخاب بین شاتل و آسیاتک - H.Mohammadi - 13 مهر ۱۳۹۵ ۰۵:۵۱ ب.ظ
بله جناب مدیر شما راست می فرمایید!! اصلا مدیریت به شما چقدر میاد!! انشالله همیشه اینجا مدیر بمانید و کیف کنید!! |
انتخاب بین شاتل و آسیاتک - Behnam - ۱۳ مهر ۱۳۹۵ ۰۶:۲۱ ب.ظ
(۱۳ مهر ۱۳۹۵ ۰۵:۵۱ ب.ظ)H.Mohammadi نوشته شده توسط: بله جناب مدیر شما راست می فرمایید!! اصلا مدیریت به شما چقدر میاد!! انشالله همیشه اینجا مدیر بمانید و کیف کنید!!احترام خودت رو حفظ کن آقای محترم. رسماً دکون باز کردی، هر تاپیکی میریم ۲۴ گیگ یک ساله رو میدی ۴۵ تومن. تبلیغ صرفاً این نیست که لباس عروسکی بپوشی کنار خیابون وایسی، نمیدونم متوجه شدنش اینقدر سخت هست یا نفعتون در این هست که متوجه نشید. |