۱۵۰ نرم افزار - دانشگاه اصفهان - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
۱۵۰ نرم افزار - دانشگاه اصفهان - ana9940 - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۴۷ ق.ظ
با ۱۵۰ ، نرم افزار دانشگاه اصفهان قبول شدم که احتمالش زیاد بود. این انتخاب رشته ام: ۲۱۴۱۵ شریف ۲۱۴۰۷ تهران ۲۱۴۱۴ امیرکبیر ۲۱۳۹۷ نرم افزار – دانشگاه اصفهان ۲۱۴۱۳ دانشگاه صنعتی اصفهان ۲۱۴۱۹ علم و صنعت ۲۱۴۱۱ شهید بهشتی ۲۱۴۰۴ تربیت مدرس ۲۱۴۲۱ فردوسی مشهد ۲۱۴۱۲ شیراز ۲۱۴۲۵ یزد ۲۱۴۱۷ صنعتی شیراز ۲۱۴۲۲ کاشان |
۱۵۰ نرم افزار - دانشگاه اصفهان - cyberitx - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۰۲ ق.ظ
تبریک میگم، ان شالله که موفق باشید |
۱۵۰ نرم افزار - دانشگاه اصفهان - gogooli - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۰۹ ق.ظ
تبریک همکلاسی |
RE: 150 نرم افزار - دانشگاه اصفهان - ana9940 - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۱۳ ق.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۰۹ ق.ظ)gogooli نوشته شده توسط: تبریک همکلاسیمرسی، شما هم نرم افزار قبول شدید؟ |
RE: 150 نرم افزار - دانشگاه اصفهان - gogooli - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۱۶ ق.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۱۳ ق.ظ)ana9940 نوشته شده توسط:بله(10 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۰۹ ق.ظ)gogooli نوشته شده توسط: تبریک همکلاسیمرسی، شما هم نرم افزار قبول شدید؟ |
۱۵۰ نرم افزار - دانشگاه اصفهان - RASPINA - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۲۳ ق.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۴۷ ق.ظ)ana9940 نوشته شده توسط: نرم افزار – دانشگاه اصفهانتبریک میگم یه سوال شما چرا دانشگاه اصفهان را بالای علم و صنعت و شهیدبهشتی زدید؟ بااین رتبه امکان قبولی علم و صنعت و شهید بهشتی را نداشتید؟ |
۱۵۰ نرم افزار - دانشگاه اصفهان - gogooli - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۲۹ ق.ظ
فکر کنم ایشون ساکن اصفهان هستند ولی فکر کنم نرم علم و صنعت و بهشتی رو هم نمی آوردن البته مدرس سامانه شبکه ای و تکنولوژی احتمال داشت |
۱۵۰ نرم افزار - دانشگاه اصفهان - ali blhj - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۲۹ ب.ظ
تبریک می گم |
RE: 150 نرم افزار - دانشگاه اصفهان - ss.hoseini - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۳۰ ب.ظ
سلام.تبریک دوست عزیز.هم دانشگاهی شدیم |
RE: 150 نرم افزار - دانشگاه اصفهان - dr.a_AI - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۴۴ ب.ظ
تبریک میگم هم دانشگاهی |
RE: 150 نرم افزار - دانشگاه اصفهان - soheil08 - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۵۷ ب.ظ
تبریک میگم انشالله سلامت و موفق باشید |
RE: 150 نرم افزار - دانشگاه اصفهان - ana9940 - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۳۹ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۲۳ ق.ظ)RASPINA نوشته شده توسط:(10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۴۷ ق.ظ)ana9940 نوشته شده توسط: نرم افزار – دانشگاه اصفهانتبریک میگم ترجیح میدادم اصفهان قبول بشم چون اصفهانی ام و سرکار میرم. اما فکر نمی کنم که شهید بهشتی و علم و صنعت اونقدر در نرم افزار قوی باشند که ارزش دو سال اومدن به تهران رو داشته باشه. |
۱۵۰ نرم افزار - دانشگاه اصفهان - Sadi_gh - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۰۲ ب.ظ
تبریک میگم همکلاسی . منم دانشگاه اصفهان قبول شدم |
۱۵۰ نرم افزار - دانشگاه اصفهان - ana9940 - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۱۴ ب.ظ
ممنون، چقدر همکلاسی داریم اینجا!! دانشگاه اصفهان این اطلاعیه رو زده برای ثبت نام: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. یه ثبت نام اینترنتی داره و ثبت نام حضوریش ۲۳-۲۵ شهریوره، کلاسها هم از ۲۱ام شروع میشه. |
۱۵۰ نرم افزار - دانشگاه اصفهان - Aree - 11 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۳۷ ق.ظ
سلام تبریک میگم. میشه منابع تون رو بگید یا لینک مصاحبه تون رو بذارید؟ ممنونم |