قرار هفتگی محکی_مانشتی - نسخهی قابل چاپ |
قرار هفتگی محکی_مانشتی - happy07 - 24 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۲۶ ب.ظ
به نام خدا سلام یه راست میرم سر اصل مطلب! سرطان، بیماریای که وقتی کسی رو به خاطرش از دست میدیم از یه آدم مشهور مثل یه خواننده گرفته تا یه آدم معمولی که دورادور فقط میشناختیمش مثل فروشندهی فلان مغازه یا کارمند فلان اداره یا همسایهی چند خونه اون طرفتر، حسابی ناراحتمون میکنه... ولی سرطان یه بیماریه، اونم یه بیماری قابل درمان! نمیگم همهی مواردش قابل درمانه ولی واقعا جای حسرت داره اگه قابل درمان باشه و به خاطر مشکلات مالی و هزینههای بالای درمانش بیمار نتونه با بیماری مبارزه کنه... خب دیگه طولانیش نکنم، یه قرار هفتگی محکی_مانشتی میذاریم تا اگه خدا بخواد و شما هم موافق باشید، ایشالا هر جمعه دستهجمعی همهمون برای درمان سرطان یه قدم هر چند کوچیک برداریم، حتی اگه هر کدوم از ما هفتهای یه لبخند و هزار تومن کمک کنیم، کمک همهی ما کنار هم میشه کلی لبخند و کلی هزار تومن!! و برای درمان یه بیماری سخت و پرهزینه چی بهتر از کلی لبخند و انرژی!! حتم دارم حتما انرژی لبخند و دعای سلامتیمون حتما بهشون میرسه برای کمک هم راههای مختلف هست یکی از این راهها پرداخت آنلاین از طریق لینک زیره: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. یک راه دیگه هم شماره گیری کد #۷۲۰* از طریق تلفن همراهه. امروز جمعه است و من همین امروز و همین الان میخوام به محک کمک کنم :-) تنهای شما سلامت، لبخندهای شما پر محبت |
قرار هفتگی محکی_مانشتی - vesta - 24 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۲۲ ب.ظ
سلام چه ایده قشنگی دوستان میتونید قلکش رو هم بگیرید و تو خونه داشته باشید یا حتی محل کارتون هم بگذاریدش از پیامکشم که استفاده کنید، خودشون بعد چندبار باهاتون تماس میگیرن که اگر بخواین براتون یه مبلغ تعریف میکنن و به صورت دوره ای از حسابتون کم میشه |
RE: قرار هفتگی محکی_مانشتی - happy07 - 24 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۱ ب.ظ
ممنونم وستاجان، آره محک طرحهای مختلفی داره، گفتم باقی رو ایشالا یکی یکی طی هفتههای آتی با یادآوری قرار هفتگی تو ارسالها بنویسمشون ;-) (۲۴ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۲۲ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: سلام |
قرار هفتگی محکی_مانشتی - happy07 - 01 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۴۲ ق.ظ
بسم الله الرحمن الرحیم سلاااام روز جمعهتون شاد و تفریحی :-) توی محک کودکی، زندگی، امید جریان داره... من و تو چقدر میتونیم در سریعتر برگشتن یه کودک سرطانی به زندگی عادیاش نقش داشته باشیم؟؟!! امروز جمعه است و من همین امروز و همین الان میخوام به محک کمک کنم :-) راستی هفتم و هشتم اسفند بازار هدایای نوروزی محک رو یادتون نره، کنار هفتا سین همیشگی، یه سین هم سلامتی یه کودک بذارید، توضیح بیشتر اینجا: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. لبخندهای شما شیرین و واقعی :-) happy Friday |
RE: قرار هفتگی محکی_مانشتی - Densike - 01 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ب.ظ
خیلی ایده قشنگی هست .. خیلی |
RE: قرار هفتگی محکی_مانشتی - happy07 - 01 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۳۱ ب.ظ
ممنونم و البته با حضور تکتک بچهها، و عملی شدن ایده، قشنگتر هم میشه :-) (۰۱ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: خیلی ایده قشنگی هست .. خیلی |
قرار هفتگی محکی_مانشتی - happy07 - 08 اسفند ۱۳۹۳ ۰۳:۱۴ ب.ظ
به نام خدا سلاااام جمعهی همهگی آروم و شاد خب بچهها دونگ این هفته تون رو بزارید که بریم کمک، خود من که از صبح درگیر امر خطیر خونه تکونی بودم ( ) و الان تازه میخوام برم کمک. امروز جمعه است و من همین امروز و همین الان میخوام به محک کمک کنم :-) روزتون و هفتهی پیشرو سرشار از حال و هوای سال نو :-) |
RE: قرار هفتگی محکی_مانشتی - happy07 - 15 اسفند ۱۳۹۳ ۰۴:۱۶ ب.ظ
به نام خدا سلام این هفته بهتر دیدم اول یه سری سوتفاهمها که برای یه سری از دوستان به وجود اومده رو برطرف کنم. - درباره دزدی: لینکی که برای پرداخت آنلاین دادم، چه توی امضام چه توی پستهای این تاپیک به وضوح مشخصه که لینک برای کجاست. میتونید توی سایت محک کاملا همهی موارد رو چک کنید. اگه با این موسه هم آشنا نیستید میتونید تحقیق کنید موسسه محک موسسه شناخته شدهای است و قطعا در کار دزدی نیست! (اگه ما جایی رو نمیشناسیم دلیل نمیشه بگیم اونجا توی کار فریب مردم و خدایی نکرده دزدی است!) و نکتهی دیگه اینکه من هیچ نسبتی با مسئولان موسسه محک ندارم و هیچ مقداری از پولی که شما یا هر فرد دیگهای کمک بکنه نه به جیب من میره نه خرج درمان کسی از بستگان من میشه! واضحتر بگم من هیچ نسبتی با هیچ مسئول، کارمند یا بیماری در این موسسه ندارم! پس فکر نکنید من این وسط از کمک شما سودی میبرم!! - سواستفاده از احساسات سایر دوستان : من یادم نمیاد جایی چه در این تاپیک چه در امضام کسی رو علیرغم میل باطنیاش مجبور به کمک کرده باشم!! من صرفا یکی از راههای کمک به یه همنوع رو گفتم و هر کس بخواد کاملا با علاقه شخصی خودش این کمک رو انجام میده. کمکی که بیشتر از اینکه بخواد نشات گرفته از هر احساسی باشه به نظرم یه کار کاملا عقلانیه! ببینید اینکه من یا شما هفتهای یا ماهی هزارتومن برای تامین هزینههای یه بیمار مبتلا به سرطان کمک کنیم نه احتمالا به جایی از زندگی من برمیخوره نه به زندگی شما، ولی این یه واقعیته و شعار نیست که حاصل کمکهای هفتگی یا ماهانه بچهها واقعا توی زندگی کسی تاثیر داره! یکی از طرحهای محک قبول کمک هزینهی افراد با پرداختهای منظم ماهانه است. ماهی صد و پنجاه هزار تومان! حالا شما فکر کنید طی چهار هفته که میشه یک ماه اگه صد و پنجاه نفر از بین این همه کاربر مانشت به محک کمک کنند این یعنی بچههای مانشت با هم تونستند به یه نفر یه کمک موثر بکنند و کیه که نشنیده باشه این آیه رو که اگه جون تنها یه نفر رو نجات بدیم گویی که حیات رو به همهی جانها هدیه دادیم. (وَ مَنْ أَحْیَاهَا فَکَأَنَّمَا أَحْیَا النَّاسَ جَمِیعًا - سوره مبارکه مائده، آیه ۳۲) کمک به بالا رفتن سطح سلامت جامعه و سطح شادی افراد اون، یک حرکت احساسی است که عقلانیت قویای پشت اون قرار داره. با همهی اینها، اگه کسی براش هنوز سوتفاهمی یا مسئلهای باقی مونده بفرمایید تا جای که بدونم یا به من مربوط باشه توضیح میدم دربارهاش. جمعهتون پر حال و هوای اسفند و دم عید، و جانهای شما مبتلا به تمام خندهها و شوق طلوع فرداها :-) امروز جمعه است و من همین امروز و همین الان میخوام به محک کمک کنم :-) |
قرار هفتگی محکی_مانشتی - happy07 - 22 اسفند ۱۳۹۳ ۰۳:۵۹ ب.ظ
به نام خدا سلام :-) محک تنها جایی نیست که میتونیم کمک کنیم، خیلی جاهای دیگه هستند که میتونیم کمک کنیم! فرقی نداره کجا، هرجایی که کمک کنید اثر شکوفههای محبت شما کار خودش رو میکنه، اول از همه به باغ روح شما زیبایی میده و بعد عطرش دنیایی رو معطر میکنه... و هر شکوفهی روحی عطری سوای عطرهای دیگه داره و چقدر دنیا با این همه عطر و شکوفههای رنگی جای دلپذیرتری میشه... :-) امروز جمعه است و من همین امروز و همین الان میخوام به محک کمک کنم :-) روزهای باقیمانده از سالتون پر از شکوفه پر از عطرهای دلنشین... |
RE: قرار هفتگی محکی_مانشتی - happy07 - 01 فروردین ۱۳۹۴ ۰۱:۳۵ ق.ظ
سلام ای بابا یادم رفت امروز!! اشکالی نداره الان میریم به سمت محک پیام تبریکم برای سال نو رو هم اونجا نوشتم، دیگه اینجا تکرار نمیکنم، سال خوبی داشته باشید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
قرار هفتگی محکی_مانشتی - happy07 - 29 خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۴۶ ب.ظ
امیدوارم توی این ماه عزیز توی هیچ خونهای مریضی نباشه مخصوصا کودک سرطانی آمین... همه برای هم دعا کنیم، حتما لازم نیست خدایی نکرده برامون مشکلی پیش بیاد و طعم سختیاش رو بچشیم تا دعا کنیم! به شکرانهی سلامتی و روبهراهی اوضاع برای حل مشکلات همه و افزون شدن خوشیهامون دعا کنیم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم |
قرار هفتگی محکی_مانشتی - RASPINA - 23 مرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۲۶ ب.ظ
کارقشنگیه اتفاقی اومدم این تاپیک را دیدم........ |