اسباب بازی زنده - نسخهی قابل چاپ |
اسباب بازی زنده - esisonic - 05 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۲ ق.ظ
درست خوندید...اسباب بازی زنده!! ... در اصل نوعی موجود بیو ژنتکیه که شما اونو با جعبه اش (مثل یه اسباب بازی) از مغازه میخرید. این موجود از ترکیب ژنتیکی خرگوش ، خوک ، ماهی ، میمون و یک مقدار کمی هم انسان و عنکبوت و گوسفند ساخته شده و در دو مدل عرضه شده که یکیش یک سال زنده میمونه و دیگری سه سال!! اون توی جعبه به حالت خواب زمستانی (Hibernate ) است و بعد از باز شدن جعبه ۲۰ دقیقه طول میکشه تا بیدار بشه! ... اینم از عکسش : ... ... اینم لینک خبر ( خود شرکت ) : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ... پ.ن : یه زمانی جوجه اردک بزرگ میکردیم |
RE: اسباب بازی زنده - good-wishes - 05 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۶ ق.ظ
احساس میکنم چند سال پیش فیلمش رو دیدم همین اسم. همین مشخصات . همین شکلی ولی فقط هاله ای ازش تو ذهنم هست نکنه خواب دیدم ! (۰۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۲ ق.ظ)esisonic نوشته شده توسط: پ.ن : یه زمانی جوجه اردک بزرگ میکردیممن یه بار نزدیک بود جوجه ام رو بکشم ! بهش نون دادم اما لقمه اش بزرگ بود سر گلوش گیر کرد از بس زدم پس کله اش تا بالاخره انداختش بیرون و نجات پیدا کرد |
اسباب بازی زنده - Eh3SAN - 05 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۹ ق.ظ
جلل خالق ... چقدم ترسناکه قیافش .... |
اسباب بازی زنده - فوژان - ۰۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۴ ب.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۶ ق.ظ)good-wishes نوشته شده توسط: احساس میکنم چند سال پیش فیلمش رو دیدمنه این محصول!!! خیلی وقت هست که تولید شده و در موردش مستند هم ساخته بودن که این رنگ های متفاوت داشت و هر رنگش یه رفتار خاصی رو نشون میداد که الان تویه تصویر بالا رنگش سبزه فکر کنم بنفش و آبی و اینام داره من داشتم راجع به جن ها تحقیق میکردم اینو دیدم اسم سایت هم این نکترو نشون میده البته تو اون متنی که میخوندم این رو میگفت و ..... همستر به این نازی و خوشملی این چیه تولید کردن خارجیا |
اسباب بازی زنده - nina325 - 05 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۵ ب.ظ
قیافش که خیلی چندشه من نمیدونم بچه ها چطور میخوان باهاش بازی کنن؟؟؟ اما این فقط یه عروسک هست و از ترکیب ژنتیکی هیچ موجودی ساخته نشده این لینک رو هم میتونید مطالعه کنید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
اسباب بازی زنده - Parham000 - 05 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۲۲ ب.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۵ ب.ظ)nina325 نوشته شده توسط: قیافش که خیلی چندشه من نمیدونم بچه ها چطور میخوان باهاش بازی کنن؟؟؟ مرسی نینا خیلی جالب بود |
RE: اسباب بازی زنده - f2000 - 05 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۰ ب.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۲ ق.ظ)esisonic نوشته شده توسط: درست خوندید...اسباب بازی زنده!! جالبه یعنی بیدار شه چیکار میکنه ؟ چشماشو باز میکنه و مثل بچه بازی میکنه اونوقت چطور میشه کنترلش کرد |
RE: اسباب بازی زنده - good-wishes - 05 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۷ ب.ظ
اینو هم میتونید ببینید : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
اسباب بازی زنده - Breeze - 05 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۳۱ ب.ظ
آره منم قبلا دیده بودم .. اما به نظرم چیز خوبی نیست .. وابستگی میاره و بعد از اینکه میمیره آدمم باهاش میمیره سنگ نیستیم که آقا جان آدمیم دل داریم |
اسباب بازی زنده - Maryam-X - 05 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۸ ب.ظ
من خوشم نیومد!!!!!!!!!!! یعنی الان که خودم رو بردم تو دنیای بچگی می بینم که دوست نداشتم یکی از اینا داشته باشم؟؟؟ یه جورایی ترسناکه..... |
اسباب بازی زنده - esisonic - 07 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۴ ق.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۵ ب.ظ)nina325 نوشته شده توسط: اما این فقط یه عروسک هست و از ترکیب ژنتیکی هیچ موجودی ساخته نشدهاتفاقا ً کاملا ً یک موجود زنده است...تو همون سایتی که پشتیبانی میکنه شما میتونید بخریدش و ببینید که کاملا ً زنده است ...! اگرم دوست ندارید بخرید یه سری به You Tube بزنید و فیلمهایی که توسط مردم گرفته شده رو ببینید!! ضمنا ً ... اگه مطالب لینک وبلاگی که دادین درست باشه پس تفسیر شعر "اتل متل توتوله" هم کاملا ً درسته!! بدونید که هر چیزی رو میشه به هر چیز دیگه ای ربط داد...چون تو دنیایی زندگی میکنیم که همه چیز با هم نقاط اشتراک دارن ( دقت کنید ... همه چیز) (۰۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۰ ب.ظ)f2000 نوشته شده توسط: اونوقت چطور میشه کنترلش کردبه همون شیوه ای که یه حیوون کوچولوی خونگی رو کنترل میکنید...تازه جالبش اینه که این قابلیت یادگیریش بالاست!! (۰۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۳۱ ب.ظ)Breeze نوشته شده توسط: اما به نظرم چیز خوبی نیست .. وابستگی میاره و بعد از اینکه میمیره آدمم باهاش میمیرهکاملا ً درست میگی...مخصوصا ً تو دوران کودکی این وابستگی میتونه خیلی زیاد باشه! .. . . . . ------------------------------------- و اما مخالفت خودم نسبت به این موجود بیچاره : فقط یک دلیل دارم این موجود یه حیوون جدیده که تا به حال تو طبیعت وجود نداشته پس بنابرین ممکنه ویروس های جدیدی رو به بدن خودش جذب کنه...حالا شما فکر کنید ۱۰ درصد از این ویروس ها قابل انتقال به انسان باشه... هیچی دیگه...دو حالت داره : یا نسل انسان منقرض میشه ... یا دچار جهش ژنی میشیم...( که دومیش ۱۰۰ بار تو طول تاریخ اتفاق افتاده) |