آخرین خط دفتر مانشت در سال ۹۱ رو با دست خودت بنویس - نسخهی قابل چاپ |
آخرین خط دفتر مانشت در سال ۹۱ رو با دست خودت بنویس - good-wishes - 22 اسفند ۱۳۹۱ ۰۴:۱۹ ب.ظ
_______________________________________________________ اگر این آخرین خط دفتر مانشت در سال ۹۱ باشه چی توش می نویسی؟ لطفا با دست خط خودتون و از زبان خودتون بنویسید لطفا هرکس یک پست بگذاره و از نقل قول و پاسخ گویی به هم خودداری کنید تا ترتیبش بهم نریزه . هدف اینه که در این روزهای باقیمانده و شمارش معکوس ، دفتر سال ۹۱ مانشت رو با خاطره خوب و آرزوی خیر ببندیم . با اجازه پیشکسوتان من شروع می کنم . الهی به امید تو . یا علی . |
RE: آخرین خط دفتر مانشت در سال ۹۱ رو با دست خودت بنویس - هاتف - ۲۲ اسفند ۱۳۹۱ ۰۶:۴۷ ب.ظ
این بخشی از متن زیبایی است که به ویکتور هوگو نسبت داده شده: |
RE: آخرین خط دفتر مانشت در سال ۹۱ رو با دست خودت بنویس - mosaferkuchulu - 22 اسفند ۱۳۹۱ ۰۸:۲۳ ب.ظ
|
آخرین خط دفتر مانشت در سال ۹۱ رو با دست خودت بنویس - nomad:D - 22 اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۱۱ ب.ظ
امیدوارم برقرار مثل CISCO محبوب مثل GOOGLE پایدار مثل INTEL انعطاف پذیر مثل LINUX و موفق مثل MICROSOFT باشید ... ۱۳۹۲is LOADING Please wait |
آخرین خط دفتر مانشت در سال ۹۱ رو با دست خودت بنویس - Fardad-A - 22 اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۰۱ ب.ظ
ابیاتی از حافظ: |
آخرین خط دفتر مانشت در سال ۹۱ رو با دست خودت بنویس - Bache Mosbat - 22 اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۵۶ ب.ظ
ماشالا دست خط ها همه خوبه |
RE: آخرین خط دفتر مانشت در سال ۹۱ رو با دست خودت بنویس - nasrolah - 23 اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۴۲ ق.ظ
(۲۲ اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۰۱ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: ابیاتی از حافظ:صرفا جهت خنده بر لبانتان آقا فرداد این اسراف نکردن را باید از آقا فرداد یاد گرفت آق فرداد این شعر قشنگو پشته کاغذ تبلیغات LGنوشتی یا طرح پخش کاغذ بهمراه تبلغات اومده اونجا دوستان عید پیشاپیش مبارک منم میخواستم بنویسم ولی به علت تایپ زیاد خطم از رده خارج شده دوستانی که زیاد تایپ میکنن میدونند چی میگم این مانشت چه آدم های خون گرمی داره خداااا i love u manesht |
RE: آخرین خط دفتر مانشت در سال ۹۱ رو با دست خودت بنویس - fatima1537 - 23 اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۲۴ ق.ظ
چه ایده جالب و خوبی [attachment=10043] |
RE: آخرین خط دفتر مانشت در سال ۹۱ رو با دست خودت بنویس - SaMiRa.e - 23 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۵۵ ب.ظ
ماکه دوربین نداشیم اسکنر هم که اخیرا منفجر شد |
RE: آخرین خط دفتر مانشت در سال ۹۱ رو با دست خودت بنویس - Mänu - 23 اسفند ۱۳۹۱ ۰۵:۲۵ ب.ظ
|
RE: آخرین خط دفتر مانشت در سال ۹۱ رو با دست خودت بنویس - nasrolah - 23 اسفند ۱۳۹۱ ۰۶:۲۲ ب.ظ
هاتف منو نکشه خوبه هه هه هه ما بیشتر فانتزی هستیم |
RE: آخرین خط دفتر مانشت در سال ۹۱ رو با دست خودت بنویس - Marcel - 23 اسفند ۱۳۹۱ ۰۷:۴۶ ب.ظ
|
آخرین خط دفتر مانشت در سال ۹۱ رو با دست خودت بنویس - blackhalo1989 - 23 اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۵۳ ب.ظ
عجب دستخط هایی! من که مقداری که تایپ میکنم یک دهمش مینویسم! |
آخرین خط دفتر مانشت در سال ۹۱ رو با دست خودت بنویس - The BesT - 23 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۳۴ ب.ظ
|
RE: آخرین خط دفتر مانشت در سال ۹۱ رو با دست خودت بنویس - sahar121 - 23 اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۱۶ ب.ظ
تقدیم به دوستان |