|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 11 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ب.ظ
(۱۱ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۳۲ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: (11 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۲۷ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: من یه تجربه اندکی در بازار کار دارم. به نظرم کلید کار اینه که خوتون رو قوی کنید.
من سابقه کار و نمونه کار ندارم، گفتم خودمو میرسونم کارشم زیاد سخت نبود کارشناس اینترنت و تبلیغات میخواست. ولی گفتن یه نفر آماده به کار میخوایم. دوستم میگه از منشی گری شروع کن. شما نظرتون چیه؟ چطوری باید وارد کار شد؟ از کجا شروع کنیم بدون سابقه؟
اطلاعای دارین معمولا چه مقدار سفته عرف هست که شرکت ها دریافت کنن؟
جوابشو پیام خصوصی می کنم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 11 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ ب.ظ
وای حرف اصفهان شد دلم اصفهاااااااااااااان میخواااااااااااااااددددددد
خانوم دلیجنت و راسپینا توروخدا یه عکس از اصفهاااااااان بزاریننننننن از سی و سه پل از میدوووووون نقش جهااااااااااان
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 11 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۷ ب.ظ
(۱۱ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط: وای حرف اصفهان شد دلم اصفهاااااااااااااان میخواااااااااااااااددددددد
خانوم دلیجنت و راسپینا توروخدا یه عکس از اصفهاااااااان بزاریننننننن از سی و سه پل از میدوووووون نقش جهااااااااااان
چشم، به زودی
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Aseman7 - 12 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۳۵ ق.ظ
درود
اصفهان پل های دیگه هم داره البته خوب خواجو و سی و سه پل منحصر به فردن و تو زیبایی تک اند .اما خواستم یکم تغییر ایجاد شه با یه پل جدید آشنا شین.
این پل مارنون(مارنان) هستش.(از سی و سه پل که بری سمت غرب می رسی به چند تا پل تو راهت : پل آذر (ابوذر) بعد پل فلزی و بعد پل مارنون
![[تصویر: 331158_gu1x15mqp6jzx5bs6ouo.jpg]](https://img.manesht.ir/331158_gu1x15mqp6jzx5bs6ouo.jpg)
این نمای کاملش نیست . بزرگتره ولی ان مرغها توی اب زیر پل و انعکاس پل توی آب منظره خوبی بود!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ziba.O - 12 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۴۹ ق.ظ
اگه کسی خواست اینو نگاه بندازه حاله آدمو عوض میکنه
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - neda_Network - 12 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۲۵ ق.ظ
خونه عجب جاییه خیلی خوبه. از دیشب که رسیدم تازه میفهمم خونه چیه و خانواده چه نعمتیه خدایا شکرت بخاطر همه ی نعتمایی که بهم دادی  دیروز تمام مسیر با اینکه ماشین خراب شد و مجبور شدم با ماشین دیگه بیام اما فقط با صدای پاشایی که تو گوشم زمزمه میکرد دووم اوردم تا خونه. خدا رحمتش کنه خیلی قشنگه آهنگاش منکه آروم میشم باهاش
خدا رحمتت کنه مرتضی جز تو و مازیار فلاحی واحسان خواجه امیری با اهنگ کمتر کسی میتونم ارتباط برقرار کنم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Bahar_HS - 12 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۱۳ ق.ظ
سلام،
برای احترام به دوستان عزیز مانشتی بخصوص وستای عزیز و مدیر X86 ،
از انصراف دادنم،منصرف میشم و با اینکه خیلی بهم فشار میاد و اصلا هم معلوم نیست نتیجه نهایی کنکورم چی بشه،
روزهای باقیمانده رو درس می خونم و ادامه می دم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - negar.v - 12 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۰۴ ب.ظ
مامان من از الان دوده گیری عید رو شروع کرده،میگم مامان زوده ها،میگه:نهههه کلی کار دارییم
Sent from my C5302 using Tapatalk
آدم وقتی کمد ها رو جمع و جور میکنه،تازه میفهمه چقدر وسایل اضافه و به درد نخور خریده
Sent from my C5302 using Tapatalk
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 12 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۲۲ ب.ظ
(۱۲ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۳۵ ق.ظ)Aseman7 نوشته شده توسط: درود
اصفهان پل های دیگه هم داره البته خوب خواجو و سی و سه پل منحصر به فردن و تو زیبایی تک اند .اما خواستم یکم تغییر ایجاد شه با یه پل جدید آشنا شین.
این پل مارنون(مارنان) هستش.(از سی و سه پل که بری سمت غرب می رسی به چند تا پل تو راهت : پل آذر (ابوذر) بعد پل فلزی و بعد پل مارنون
این نمای کاملش نیست . بزرگتره ولی ان مرغها توی اب زیر پل و انعکاس پل توی آب منظره خوبی بود!
وااااااااااااااااای خیلییییییییییییییییییییییی قشنگههههههههههههههههههههه واییییییییی مرسی آسمان جووووووووون سوپرایزشدم موندممممم یه عالمهههه مممنوووووووووووووووووون خیلی ذوق کردم ،وای مرسییییی بازم بازم بازمممم ازاصفهان عکس بزار
وای کاش الان چشمامو میبستم بازمیکردم توی اصفهان بودم
بااجازتون سیوش کردم ، پرازانرژی و شاد شدم بازم ممنوووووووون
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - negar.v - 12 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۲۷ ب.ظ
این صفحه "تبریک شما برنده جایزه شدید" که میاد بالا،آدم میخواد سر خودشو بکوبه تو دیوار
تازه اینکه میگه اگه این صفحه رو ببندین دیگه باز نمیشه،دیگه خیلی مضحکه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - nanajoon - 12 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۲ ب.ظ
امروز وقتی فیلم کشتن خبر نگار ژاپنی رو دیدم کلی ناراحت شدم کلی دلم گرفت خدا به خانوادش صبر بده .انسانیت داره به کجا میره.خدا به مادرش صبر بده ,من که نه هموطنش بودم نه میشناختمش دلم سوخت گریه کردم خدایا دلم خیلی برا انسایت سوخت
یه ضرب و المثل قدیمی هست که میگه:میگن خدا جای حق نشسته !
خدا جون ، میشه پاشی حق بشینه سر جای خودش ؟
خدایا کاش هیچ جای دنیا جنگ نبود
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ziba.O - 12 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۲ ب.ظ
اینو نگاه کنین
عالیههههههههه...
من که مردم از خنده
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - amin1371 - 12 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۳ ب.ظ
سلام
بچه ها نمیدونم چرا اینجوری شدم میخوام بدونم بقیم اینجورین یا فقط منم
از اول هفته ازبس استرس دارم درس نمیخونم حالم خرابه کلا چون اگه برسم به یه تستی م بلد نباشم کلا روحیم داغون میشه و اعصابم میریزه بهم اگه هم بخونم سریع میخونم و روزنامه وار انگار وقت ندارم و هیچ هیچی بازده نداره
یکی کمکم کنه چیکار کننننننم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - nina69 - 12 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۴۰ ب.ظ
(۱۱ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۵۷ ق.ظ)vesta نوشته شده توسط: خدایا دیگه نمیدونم چی بگم
چرا همش داره شرایط بدتر و بدتر میشه
دل خوش بودم به احتمال ۸ درصد حالا اون احتمال شد ۲ درصد و شایدم کمتر
لعنت به این بیماری، لعنت به تو که انقدر وحشیانه هجوم کردی به بدن مامانم و هیچ علائمی بروز ندادی... هر جا رو اسکن میکنن درگیر شده
خدایا ازت خواهش میکنم جوابمو بده، خدایا من مامانم رو از تو میخوام و هیچ منطق و علمی سرم نمیشه، من معجزه میخوام
بچه ها برای همه مریضا و مامان من هم دعا کنید
از صمیم قلبم برای مامانت دعا میکنم،امیدوار باش
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - rahhil - 12 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۴۰ ب.ظ
(۱۲ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۳ ب.ظ)amin1371 نوشته شده توسط: یکی کمکم کنه چیکار کننننننم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با استرس یا بی استرس ، زمان میگذره. پس بهتره بی استرس و با آرامش باشه.
شرایط داوطلبان ارشد با هم یکسان نیست. دانشگاه ها، استادا، جزوه ها، جو کلاسا. اینا مهم هستند ولی نه به اندازه خود شما. شما حتی اگه الان هیچی هم نخونده باشی شروع کنی به خوندن یک درس از خیلی ها جلوتری.
شما اگه بتونی به خودت اعتماد کنی. آروم باشی خیلی راحت به چنان بازده ای میرسی که خودت هم تعجب میکنی.
کنترل هیجانات و کسب آرامش درونی چیزی که همراه شماست برای رسیدن به موفقیت.
این همراه را از خودتون دریغ نکنید.
|