|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Bache Mosbat - 01 آذر ۱۳۹۳ ۰۸:۴۱ ق.ظ
(۰۱ آذر ۱۳۹۳ ۰۲:۵۱ ق.ظ)mehdi.m2 نوشته شده توسط: اگه دقت کنی بهش میگن سیستم عامل
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۰۱ آذر ۱۳۹۳ ۰۸:۴۶ ق.ظ
(۳۰ آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۵۴ ب.ظ)x86 نوشته شده توسط: (30 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۴۹ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: آهان. اسمه کتابشون چی هست؟
"خاک های نرم کوشک"
این رو هم گوش بدید بد نیست. دو سه دقیقه بیشتر نیست:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
یاد جنوب زنده شد....
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - yamahdi - 01 آذر ۱۳۹۳ ۱۰:۵۹ ق.ظ
(۳۰ آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۵۴ ب.ظ)x86 نوشته شده توسط: (30 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۴۹ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: آهان. اسمه کتابشون چی هست؟
"خاک های نرم کوشک"
این رو هم گوش بدید بد نیست. دو سه دقیقه بیشتر نیست:
ممنون استفاده کردیم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Bahar_HS - 01 آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۵۵ ق.ظ
(۲۹ آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۴۸ ب.ظ)ldns0098 نوشته شده توسط: (29 آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۰۵ ق.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط: حالا کی برای نیمه ی گمشدمون دعا کنه؟ وستااااااااااااا
حالا اگه الان نیمه گمشده تشریفشونو بیارن! شما وقت داری براش بذاری؟
بیاد! یه کاریش می کنم!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - software94 - 01 آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۰۷ ب.ظ
(۰۱ آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۵۵ ق.ظ)Bahar_HS نوشته شده توسط: (29 آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۴۸ ب.ظ)ldns0098 نوشته شده توسط: (29 آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۰۵ ق.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط: حالا کی برای نیمه ی گمشدمون دعا کنه؟ وستااااااااااااا
حالا اگه الان نیمه گمشده تشریفشونو بیارن! شما وقت داری براش بذاری؟
بیاد! یه کاریش می کنم!
دختر باید سنگین باشه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - virtual girl - 01 آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۱۴ ب.ظ
(۰۱ آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۲۲ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (01 آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۱۴ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: (30 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: رابعا جامعه متشکل از تک تک ماهاست.
اگه شما با بچه های جامعه شناسی و اقتصاد هم اتاقی باشی میفهمی که ان چنان هم مشکل از ما نیست .
هرکس میتونه در جایگاهی که هست از خودش سلب مسئولیت کنه یا سعی کنه در حد خودش اوضاع رو بهبود بده.
ضمن اینکه چندان مشکل از بقیه و جامعه و اینها هم نیست.
اینو قبول دارم که همه چی به کاردرست بودن خودت برمیگرده و به نسبت اون میتونی درآمد بیشتری کسب کنی .. ولی توی جامعه ی ما خیلی چیزا سرجای خودش نیست ... هیچ اصولی واقعن وجود نداره ! من خیلیا رو دیدم که کارشناس بودن توی حرفه ی خودشون ولی الان از لحاظ مالی وضع خوبی ندارن و برعکس !
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A V A - 01 آذر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۴ ب.ظ
(۰۱ آذر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۱ ب.ظ)x86 نوشته شده توسط: (01 آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۰۷ ب.ظ)software94 نوشته شده توسط: دختر باید سنگین باشه
البته تو دنیای واقعی حرف شما کاملا صادقه، ولی تو دنیای مجازی که کسی، کسی رو نمیشناسه، کی می تونه بگه که دوست نداره ازدواج کنه؟ الان شما دوست نداری ازدواج کنی؟ من که از خدامه
ای بابا دیگه باید برای مدیرمون استین بالا بزنیم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mm123456789 - 01 آذر ۱۳۹۳ ۰۵:۱۸ ب.ظ
(۰۱ آذر ۱۳۹۳ ۰۵:۰۱ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: (01 آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۰۷ ب.ظ)software94 نوشته شده توسط: دختر باید سنگین باشه
خیلی هم سنگین بودن خوب نیست. دیگه دختر سنگین نمی پسندن کلا معیارا عوض شده
دقیقا موافقم باهاتون
اون واسه قدیم بود سنگینا رو میپسندیدند
الان این شکلی نیست
توی جامعه امروزی
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A V A - 01 آذر ۱۳۹۳ ۰۵:۴۱ ب.ظ
نقل قول: نه کسی که تا یه پسرو میبینه نیشش تا کنار گوشش باز بشه مثل این " Big Grin "
اتفاقا ما هم اینو در مورد پسرا میگیم که تا یه دختر بهشون سلام میکنه این شکلی میشن===> و
درکل هر کسی نیمه ی گمشدشو دیر یا زود پیدا میکنه، این هفته م که هوا بارونیه
نقل قول: آستینامون که خیلی وقته بالاست Big Grin، انشالله به زودی، این یه ترم و آزمون دکتری رو هم رد کنم، میرم جلو. یا خدا، به امید خودت
یه شیرینی افتادیم پس
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mm123456789 - 01 آذر ۱۳۹۳ ۰۵:۴۸ ب.ظ
(۰۱ آذر ۱۳۹۳ ۰۵:۳۱ ب.ظ)x86 نوشته شده توسط: (01 آذر ۱۳۹۳ ۰۵:۱۸ ب.ظ)mm123456789 نوشته شده توسط: دقیقا موافقم باهاتون
اون واسه قدیم بود سنگینا رو میپسندیدند
الان این شکلی نیست
توی جامعه امروزی
(۰۱ آذر ۱۳۹۳ ۰۵:۰۱ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: خیلی هم سنگین بودن خوب نیست. دیگه دختر سنگین نمی پسندن کلا معیارا عوض شده
حالا شاید یه عده ی زیادی از جوون ها از سرسنگین بودن خوششون نیاد ولی خیلی ها هم هستن که دختر سرسنگین می پسندن. البته نه دختری که چشم و گوش بسته باشه. دختر متشخص، باوقار، محترم، نه کسی که تا یه پسرو میبینه نیشش تا کنار گوشش باز بشه مثل این " "
(۰۱ آذر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۴ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط: ای بابا دیگه باید برای مدیرمون استین بالا بزنیم
آستینامون که خیلی وقته بالاست ، انشالله به زودی، این یه ترم و آزمون دکتری رو هم رد کنم، میرم جلو. یا خدا، به امید خودت
بابا مبارکه
شیرینی چیه یه شام افتادیم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mm123456789 - 01 آذر ۱۳۹۳ ۰۵:۵۸ ب.ظ
(۰۱ آذر ۱۳۹۳ ۰۵:۵۳ ب.ظ)x86 نوشته شده توسط: (01 آذر ۱۳۹۳ ۰۵:۴۱ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط: اتفاقا ما هم اینو در مورد پسرا میگیم که تا یه دختر بهشون سلام میکنه این شکلی میشن===> و
خب پسرا حق دارن، چون یه عاملی وجود داشته که اینطوری " " شدن. عاملش هم سلام دادن دختره بوده. بعضی دخترا خود به خود اینطوری " " هستن.
صرفا جهت خنده:
یه بار تو دانشگاه از یه دختره جزوه گرفتم، فرداش تو دانشگاه منو کشیده کنار میگه: "تو چرا حرف دلتو رک و پوسکنده به من نمیزنى؟"
به خدا من بی گناهم
(۰۱ آذر ۱۳۹۳ ۰۵:۴۱ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط: یه شیرینی افتادیم پس
انشاالله، شما دعا کن ما این ترم رو به خوبی بگذرونیم و دکترا هم قبول بشیم. شیرنی هم میدیم. البته از قدیم گفتن این شیرنی ها رو کی داده کی گرفته
آقای مدیر۸۶x قبول نیست خیلی دارین به خانوما توهین میکنینا
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A V A - 01 آذر ۱۳۹۳ ۰۶:۰۴ ب.ظ
نقل قول: خب پسرا حق دارن، چون یه عاملی وجود داشته که اینطوری " Big Grin " شدن. عاملش هم سلام دادن دختره بوده. بعضی دخترا خود به خود اینطوری " Big Grin " هستن.
همینجا یک عدد منفی گنده برای شما
متاسفانه مشکل عدم وجود جنبه هست آدم یاد فیلم فارسیا میوفته
پ.ن: برای اعتراض به شما تا میتونم ازین ایکون استفاده میکنم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - saeidkhan - 01 آذر ۱۳۹۳ ۰۹:۱۵ ب.ظ
غریب است دوست داشتن.
و عجیب تر از آن است دوست داشته شدن...
وقتی میدانیم کسی با جان و دل دوستمان دارد ...
و نفسها و صدا و نگاهمان در روح و جانش ریشه دوانده؛
به بازیش میگیریم هر چه او عاشقتر، ما سرخوشتر، هر چه او دل نازکتر، ما بی رحم تر.
تقصیر از ما نیست؛
تمامیِ قصه هایِ عاشقانه، اینگونه به گوشمان خوانده شدهاند
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 01 آذر ۱۳۹۳ ۰۹:۴۷ ب.ظ
دچار سندرم "چک کردن برای اندروید ۵" شدم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mehdi.m2 - 02 آذر ۱۳۹۳ ۰۱:۰۸ ق.ظ
(۰۱ آذر ۱۳۹۳ ۰۹:۴۷ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: دچار سندرم "چک کردن برای اندروید ۵" شدم
به اندروید که امید زیادی نیست
انشاا... اوبونتو فون مییاد یه سیستمعامل خوب برای موبایل خواهیم داشت:دی
|