|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Breeze - 28 دى ۱۳۹۲ ۰۸:۴۹ ب.ظ
یکی از فانتزی هام اینه که ستاره هام بشه ۵ تا ، مقبولیتم هم برسه به ۲۰۰
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kati - 28 دى ۱۳۹۲ ۰۸:۵۹ ب.ظ
(۲۸ دى ۱۳۹۲ ۰۸:۴۹ ب.ظ)Breeze نوشته شده توسط: یکی از فانتزی هام اینه که ستاره هام بشه ۵ تا ، مقبولیتم هم برسه به ۲۰۰ ![[تصویر: 238480_340517_bhyt__11_.gif]](https://img.manesht.ir/238480_340517_bhyt__11_.gif)
بلــــــــــــی من نیز!!!! اما من فانتزیم اینه که ۱۰۰ بشه ..نه آخه شما بگید عایا این توقع زیادیه؟ 
بقیه چه آرزو هایی می کنند اون وقت من هم آرزو دارم واسه خودم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - فوژان - ۲۸ دى ۱۳۹۲ ۰۹:۱۱ ب.ظ
الان دلم یه لیوان پر شیر بستی میخواد اونم از نوع شکلاتیش بدون خامه توشم تیکه های خورد شده ی شکلات باشه روی لیوانشم بیسکوییت باشه دیگه چیز خوشمزه به ذهنم نمیرسه بهش اضافه کنم
|
Re: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Donna - 28 دى ۱۳۹۲ ۱۰:۰۵ ب.ظ
روشنی بخش جهان از ره رسید
نور آمد گشت، ظلمت ناپدید
تهنیت گویند برهم عرشیان
پای کوبان،دست افشان فرشیان
خلقت هستی به یمن نام او
آدمی سرمست گشت از جام او
نور رویش شمس را شرمنده کرد
نام او ما مردگان را زنده کرد
دوستان عید همگی مبارک
اینم امضای من کپی از good-wishes عزیز  
Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - farhud - 28 دى ۱۳۹۲ ۱۰:۲۷ ب.ظ
بچه های این دوروزمون چرا این شکلی شدن! ما یه دو نقطه دی مینوشتیم یه کتاب حرف توش بود،آخه یعنی چی که:خخخخخ؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - maryam.raz - 28 دى ۱۳۹۲ ۱۱:۰۷ ب.ظ
وااااااااااااااای بازم برف
پیش به سوی آدم برفی بعدی
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sahar121 - 28 دى ۱۳۹۲ ۱۱:۱۴ ب.ظ
صحبتی شد که خدا راه نجاتی بفرست، تلخی ذائقه راشاخه نباتی بفرست، حل شود مشکل تو با گل روی ** محمد** ، از چه خاموش نشستی صلواتی بفرست. عیدتون مبارک..
ایشالله هر روزتون مثل عید باشه . خوب خوش و خندون ، خودتون و خونواده هاتون
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Breeze - 28 دى ۱۳۹۲ ۱۱:۳۲ ب.ظ
آخه شب عیدی چرا اینقدر حالم گرفته اس ؟!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - فوژان - ۲۹ دى ۱۳۹۲ ۱۲:۳۳ ق.ظ
رفیق من سنگ صبور غمهام / به دیدنم بیا که خیلی تنهام /هیشکی نمی فهمه چه حالی دارم/چه دنیای رو به زوالی دارم/ مجنونم و دل زده از لیلیا /خیلی دلم گرفته از خیلیا /نمونده از جوونیام نشونی /پیر شدم پیر تو ای جوونی/ تنهای بی سنگ صبور /خونه ی سرد و سوت و کور /توی شبات ستاره نیست/موندی و راه چاره نیست/اگر چه هیچ کس نیومد /سری به تنهاییت نزد/اما تو کوه درد باش/طاقت بیار و مرد باش/اگر بیای همونجوری که بودی/کم میارن حسودا از حسودی /صدای سازم همه جا پر شده /هر کی شنیده از خودش بی خوده /اما خودم پر شدم از گلایه / هیچی ازم نمونده جز سایه / سایه ای که خالی از عشق و امید /همیشه محتاج به نور خورشید
تنهای بی سنگ صبور ...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - esisonic - 29 دى ۱۳۹۲ ۱۲:۴۶ ق.ظ
بچه ها خیلی خوشحالم...یکی از تئوری هایی که در مورد مشکلات داشتم رو امروز عملی انجام دادم کار کرد!!!!!
تئوری : وقتی مشکلی به وجود میاد کافیه با اون حال کنی و از اتفاق افتادنش خوشحال بشی تا اون مشکل اثر معکوس نشون بده
...
و اما کار های عملی...مشکلاتم و راه کارهای عملیمو به عنوان مثال مینویسم :
استرس : ازش به عنوان دلیلی بر درس خوندن استفاده کردم...خود به خود از بین رفت!
بهم خوردن خواب : گفتم حالا که دیر میخوابم درسامو شبم دوره کنم...الآن خوابم گرفته!!
استراحت مامانم : حالا که مامانم همش خوابه منم میرم سر آجیلا (البته خدا هیچ مادری رو گرفتار نکنه)... یه دفعه دیدم مامانم پشت سرم ایستاده و میگه دست نزن مال مهمونای فرداس 
خواهر زادم : امروز بعد نهار به خواهرم گفتم تا آخر هفته میمونید دیگههههه...گفت نه ، یه ساعت دیگه میریم خونه خودمون!!
...
و به همین سادگی مشکلات با عملکرد معکوس من اثر معکوس نشون دادن!! و من امروز ۷ ساعت درس خوندم!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fatemesoleimani - 29 دى ۱۳۹۲ ۱۲:۵۱ ق.ظ
ای احمدیان به نام احمد صلوات
هر دم به هزار ساعت از دم صلوات
از نور محمدی دلم مسرورست
پیوسته بگو تو بر محمد صلوات
میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق(ع)
برمسلمین مبارک
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mohammad.ardeshiri - 29 دى ۱۳۹۲ ۰۱:۱۱ ق.ظ
یه پلنگ که تو ایران نسلش رو به انقراض رو گشتن جسدشم نیم سوز کردن معلوم نیست اول کشتن بعد سوزوندن یا اول سوزوندن بعد مرده
من که به اون پلنگه نمیگم حیون یعنی روم نمیشه بهش بگم حیون
نمیدوم چرا فکر میکنیم ما موجود برتریم حق زندگی داریم هر کاریم میتونیم بکنیم عیبی نداره
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - eris229 - 29 دى ۱۳۹۲ ۰۸:۳۶ ق.ظ
عید همگی مبارک
روز جمعه با یه بازی جدید آشنا شدم. خودم خوشم اومد. مدتی هم بود تو فکر خرید هدیه تولد برای دختر عموم بودم. گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به کار کسی بیاد. اسم بازیش corridor/دالیز بود. من ۶ دست بازی کردم و ۳ دست بردم خوبیش این بود که بازی با اینکه فکری هستش اما سرگرم کننده و ساده است و مثل بازی هایی نیست که لازمه خیلی حالت خوب باشه و کاملا بتونی فکر کنی و... کلا من فکرم خیلی مشغول بود اما ۶ دست بازی کردم. برای من این یعنی خیلی زیاد. سایتی که پشت جعبه معرفی کرده بود
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
بود، البته اصلا بازی دو نفره اش که من دیدم در سایت نبود! قیمتش هم خیلی گرون تر از چیزی بود که به من گفتن. این هم معرفی سایتشونه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Autumn.Folio - 29 دى ۱۳۹۲ ۱۲:۴۳ ب.ظ
ابوسفیان (در هنگامه فتح مکه) :
محمد از قلبها وارد میشود نه از دیوارها و این پیروزی جاودانه است.
![[تصویر: 238641_salavat051.gif]](https://img.manesht.ir/238641_salavat051.gif)
عیدتون مبارک
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 29 دى ۱۳۹۲ ۰۲:۱۴ ب.ظ
(۲۹ دى ۱۳۹۲ ۱۲:۴۶ ق.ظ)esisonic نوشته شده توسط: و به همین سادگی مشکلات با عملکرد معکوس من اثر معکوس نشون دادن!! و من امروز ۷ ساعت درس خوندم!
جهت وارد کردن استرس: فقط ۷ ساعت؟!!!!! 
|