![]() |
ایستگاه روحیه - نسخهی قابل چاپ |
RE: ایستگاه روحیه - happy07 - 28 مهر ۱۳۹۳ ۰۳:۲۱ ب.ظ
بفرمایید دستخط جدید به جبران کار قبلی ![]() [attachment=17024] هنری وارد بیچر میگه "من هیچگاه آدم سحرخیز، سختکوش، دقیق و درستکاری را ندیدهام که از بدشانسی گلایه کند. " من که موافقم باهاش موافقم مخصوصا با اون تیکهی سحرخیزش، شما چطور؟؟؟!!! ![]() پینوشت: دو تا کار قبلی هر دو با دست راست نوشته شده بودند، دیدم دیگه نوبت دست چپ داره ضایع میشه، این یکی با دست چپه، ایشالا که دوست داشته باشید ![]() (۲۸ مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۳۶ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط:نه گوشیام که خوبه، دوربینشم خوبه (سلام میرسونه اتفاقا(27 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ق.ظ)happy07 نوشته شده توسط: اینم دستخط جدید بنده خدمت شما، یه کار همین الانی و آخر شبی ... ![]() ![]() ![]() |
RE: ایستگاه روحیه - Eternal - 28 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۱۶ ب.ظ
هر روز صبح در جنگل آهویی از خواب بیدار میشود که میداند باید از شیر تندتر بدود تا طعمه او نگردد، و شیری که میداند باید از آهویی تندتر بدود تا گرسنه نماند. مهم نیست که شیر باشی یا آهو، با هر طلوع آفتاب با تمام توان آماده دویدن باش. نلسون ماندلا
|
ایستگاه روحیه - fo-eng - 29 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۰۷ ق.ظ
از امام علی(ع) پرسیدند که بزرگترین گناه کبیره کدام است؟ امیرالمومنین(ع) در پاسخ فرمودند: مایوس و ناامید شدن از رحمت الهی! . . دنیا خیلی بی رحمه اگر امید توش نباشه. منم مثل بقیه امیدوارم که ... |
ایستگاه روحیه - سارا رجب زاده - ۲۹ مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۲۰ ق.ظ
حسرت های خود را بیاد اور تا اقدام به دور اندیشی کنی ... امام حسن ع البته این بیشتر مخصوص سال دومیاس |
ایستگاه روحیه - vesta - 29 مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۱۰ ب.ظ
هیچ می دانی فرصتی که از آن بهره نمی گیری، آرزوی دیگران است؟!((جک لندن)) |
ایستگاه روحیه - behruz_p - 29 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ ب.ظ
بردن همه چیز نیست ، امّا تلاش برای بردن چرا . ( وئیس لومباردی ) |
ایستگاه روحیه - fa_shinobi - 30 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۱۹ ب.ظ
(۲۹ مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۰۷ ق.ظ)fo-eng نوشته شده توسط: از امام علی(ع) پرسیدند که بزرگترین گناه کبیره کدام است؟من به رحمت الهی احتیاج دارم و از خدا میخوام که این رحمتو نصیبم کنه و نا امیدم نمیشم از تمام دوستان هم میخوام که دعا کنن واسم |
RE: ایستگاه روحیه - ziba.O - 30 مهر ۱۳۹۳ ۰۵:۰۰ ب.ظ
هیچ گاه اجازه ندهید احساس ناامیدی باعث شود در نهایت به کمتر از آنچه که لایقش هستید رضایت دهید. ![]() |
ایستگاه روحیه - A V A - 30 مهر ۱۳۹۳ ۰۵:۰۶ ب.ظ
یکی از دوستام تازگیا حرف جالبی بهم زد! باخت رو از دایره لغاتت حذف کن! تو فقط معنیه پیروزیو میدونیو بس! |
ایستگاه روحیه - RASPINA - 30 مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۱۹ ب.ظ
راز پیشــــرفت، در آغــاز کـــردن است. راز آغـــاز کــــردن در آن است که وظایـــف سخت و پیچیده خـود را به وظایــف کوچکـــی که قـابل مدیـــریت کــــردن باشند، بشکنید و سپس از اولیـن آنهــا آغـــاز کنیـــد. " مـــــارک تــــوایــــن " |
ایستگاه روحیه - Pure Liveliness - 30 مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۵۸ ب.ظ
سلام.اینو دانلود کنید. خیلی خوبه. من دفعه ی اول کلی باهاش گریه کردم. اما بعدش میشه با انرژی زیاااااااد چند ساعت بی وقفه درس خوند. (-: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: ایستگاه روحیه - ziba.O - 30 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۱۴ ب.ظ
(۳۰ مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۵۸ ب.ظ)pure liveliness نوشته شده توسط: سلام.اینو دانلود کنید. خیلی خوبه. fantastic بود مرسی |
ایستگاه روحیه - RASPINA - 30 مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۱۸ ب.ظ
(۳۰ مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۱۴ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:عالی بود عالی .......................................................(30 مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۵۸ ب.ظ)pure liveliness نوشته شده توسط: سلام.اینو دانلود کنید. خیلی خوبه. |
RE: ایستگاه روحیه - ziba.O - 01 آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۵۱ ق.ظ
مواظب باشیم هدف های دنیایی مارو از اون بالایی غافل نکنه. |
RE: ایستگاه روحیه - gogooli - 01 آبان ۱۳۹۳ ۰۸:۳۸ ب.ظ
(۰۱ آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۵۶ ق.ظ)a.dadxah نوشته شده توسط: مرسی...خدا قسمتمون کنه (۰۱ آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۳۸ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: این هم جهت افزایش روحیهباحال بود ![]() |