![]() |
ارزش داره برم شیراز؟؟؟ - نسخهی قابل چاپ |
RE: ارزش داره برم شیراز؟؟؟ - master of net - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۲۳ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۱۴ ب.ظ)neda.h نوشته شده توسط: من اگه الزهرا برام میگرفت بی شک میرفتم. حتی دوره آموزش محورش رو؟ |
ارزش داره برم شیراز؟؟؟ - be_sooye_movafaghiat - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۳ ب.ظ
دوستان پردیس دانشگاه تهران که تی قمه... اون چه طوریه؟ پردیس خودگردانه؟ یعنی پول زیاد میگیرن؟! یا اینکه نه؟ |
RE: ارزش داره برم شیراز؟؟؟ - Asemaneabi - 30 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۳۳ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. بچه ها خواهش میکنم بیاید اینجا... به کمک همه نیاز داریم... |
RE: ارزش داره برم شیراز؟؟؟ - mehrdad_tclh - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۴۲ ق.ظ
اگه ساکن تهران هستید که حتما الزهرا...این زندگی خوابگاهی با وضعیت اقتصادی امروز ارزش نداره |
ارزش داره برم شیراز؟؟؟ - at_a - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۶ ب.ظ
یکی به من کمک کنه! دیگه وقتی نمونده! IT دانشگاه شیراز یا الزهرا؟ (از نظر مسافت و سکونت مشکلی ندارم، شیراز یه کم راحتترم، ولی زیاد مهم نیست) |
RE: ارزش داره برم شیراز؟؟؟ - Asemaneabi - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۸ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۶ ب.ظ)at_a نوشته شده توسط: یکی به من کمک کنه! دیگه وقتی نمونده! IT دانشگاه شیراز یا الزهرا؟ (از نظر مسافت و سکونت مشکلی ندارم، شیراز یه کم راحتترم، ولی زیاد مهم نیست) شیراز عزیزم شیراز |
ارزش داره برم شیراز؟؟؟ - khordad.girl - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۵۸ ب.ظ
امروز یکی از دوستام با رتبه ۷۵ شبکه داشت انتخاب واحد میکرد مدیرگروهم بهش گف دانشگاه شیراز با این که سال اولشه بازم رتبه علمیش بالاتره خیلی از دانشگاهاست حتی واسه کار هم بگی دانشگاه شیراز بودم خیلی معتبره... ببین شما مسافت و دور بودن اگه برات مهم نیس دانشگاه شیراز رو انتخاب کن (نه صنعتی راجع به اون نظری ندارم) ولی دانشگاه شیرازیا هم سوادشون خوبه هم استادای خوبی داره...هم شیراز شهر خوبیه ![]() |
ارزش داره برم شیراز؟؟؟ - shivap - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۳۲ ب.ظ
من کرمانشاهیم.کرمانشاه رو بزنم یا شیراز؟کرمانشاه چند تا استاد خوب داره. |
ارزش داره برم شیراز؟؟؟ - at_a - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۵۸ ب.ظ
خودم صنعتی شیراز خوندم. ![]() |
RE: ارزش داره برم شیراز؟؟؟ - Asemaneabi - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۱ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۳۲ ب.ظ)shivap نوشته شده توسط: من کرمانشاهیم.کرمانشاه رو بزنم یا شیراز؟کرمانشاه چند تا استاد خوب داره. کرمانشاه عزیزم... کرمانشاه |