|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 20 تیر ۱۳۹۹ ۱۲:۱۱ ق.ظ
نه غربی, نه غربی.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - samane .gh - 20 تیر ۱۳۹۹ ۰۱:۰۹ ق.ظ
. . .
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Masoud05 - 20 تیر ۱۳۹۹ ۰۱:۱۲ ق.ظ
(۱۹ تیر ۱۳۹۹ ۰۹:۵۴ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: خیر سرم سال چهارم دکتری ام. اما هنوز توی کد نویسی اشتباهاتی میکنم که خودم خندم میگیره!
امروز ۴ ساعت داشتم دیباگ میکردم. آخر سر فهمیدم یه Tab باید میزدم یه جا توی کد پایتون و نزدم.
من به چند زبان کد زدم اما واقعا پایتون این مدل خطاهاش بیشتر هست. چند مدت پیش یه کد زده بودم و اصلا جواب منطقی نمیداد اخرش فهمیدم برای یک حلقه کلمه range نگذاشته بودم و نوشته بودم in X
بعضی وقت ها خیای سخت میشه این خطاهای ریز رو پیدا کرد اونم از بین چندصد خط کد.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 20 تیر ۱۳۹۹ ۱۱:۳۷ ق.ظ
کسی با openshift کار کرده اینجا؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 20 تیر ۱۳۹۹ ۰۵:۰۴ ب.ظ
(۱۷ تیر ۱۳۹۹ ۱۰:۱۴ ب.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: فک نمی کردم به مشکلی مث این که فایرفاکس از picture in picture ساپورت نمیکنه برخورد کنم راه حل هم داره دیگه واقعا خستم شده شاید بعدا راه حلشو پیاده کنم
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RangiRangi - 20 تیر ۱۳۹۹ ۰۸:۵۸ ب.ظ
این همه سال تو خونه بودم و داشتم تلاش میکردم برگردم به اجتماع و زندگی اجتماعی کرونا اومد و دوباره تو کنج اتاقم گیرم انداخت.
اون موقع هم هر وقت دلم برا آدمای اون بیرون تنگ میشد فیلم میدیدم تا زندگی اجتماعی یادم نره .. الان هم.
یعنی این همه سال برا اینکه دوباره به همین وضعیت برگردم، خودم رو اذیت کردم؟
بعد از سال ها تازه داشتم از زندگی اجتماعیم کیف میکردم. آخه مرد حسابی میمردی اون خفاش لعنتی رو نمیخوردی؟ یا اصلا از یه گوشت فروشی دیگه ای میرفتی خفاش میگرفتی که ویروسی نباشه؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 20 تیر ۱۳۹۹ ۰۹:۲۰ ب.ظ
(۲۰ تیر ۱۳۹۹ ۰۵:۰۴ ب.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
این اره ولی راه حل داره که دکمه اضافه کنی برای این کار دیگه حسش نبود براشون بنویسم بیان با کروم ببین 
به این مساله هم فک کنین
(۱۹ تیر ۱۳۹۹ ۰۷:۱۷ ب.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: یه مساله دیگه ای هم هست بد نیست بهش فک کرد مثلا فک کنین از یه کالا یه دونه مونده بعد همزمان چند نفر با فرض اینکه موجود هست اقدام به خرید میکنن چه اتفاقی میافته؟ خصوصیات ACID یادتونه؟پایگاه داده
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milad_Hosseini - 20 تیر ۱۳۹۹ ۱۰:۳۴ ب.ظ
صائب تبریزی میفرماید که:
دیدنِ عیب به هم میشکند شاخِ غرور
مصلحت نیست که طاوس بپوشد پا را
واقعا اشعار صائب فوق العادهاس. قدرت کلام بیشتری داره توی شعرهاش.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 20 تیر ۱۳۹۹ ۱۱:۲۲ ب.ظ
(۲۰ تیر ۱۳۹۹ ۰۸:۵۸ ب.ظ)RangiRangi نوشته شده توسط: این همه سال تو خونه بودم و داشتم تلاش میکردم برگردم به اجتماع و زندگی اجتماعی کرونا اومد و دوباره تو کنج اتاقم گیرم انداخت.
اون موقع هم هر وقت دلم برا آدمای اون بیرون تنگ میشد فیلم میدیدم تا زندگی اجتماعی یادم نره .. الان هم.
بعد از سال ها تازه داشتم از زندگی اجتماعیم کیف میکردم. آخه مرد حسابی میمردی اون خفاش لعنتی رو نمیخوردی؟ یا اصلا از یه گوشت فروشی دیگه ای میرفتی خفاش میگرفتی که ویروسی نباشه؟
زندگی آدم مختل و استرسی شده من به شخصه یجورایی احساس افسردگی درونی دارم ! یعنی تمام خوشی هایی که پارسال داشتم امسال همشون کنسل شده ( باشگاه تعطیل ، استخر و مراکز تفریحی تعطیل ، مسافرت و تور اگرم باشه ادم نمی تونه بره ، کنسرت تعطیل و ... ) تنها کاری که می کنم با استرس می رم سرکار و برمی گردم خونه  
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 21 تیر ۱۳۹۹ ۰۱:۳۹ ق.ظ
(۲۰ تیر ۱۳۹۹ ۰۸:۵۸ ب.ظ)RangiRangi نوشته شده توسط: این همه سال تو خونه بودم و داشتم تلاش میکردم برگردم به اجتماع و زندگی اجتماعی کرونا اومد و دوباره تو کنج اتاقم گیرم انداخت.
دقیقا منم حس میکنم زندگیم تازه داشت میفتاد روی روال که کرونا اومد 
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 21 تیر ۱۳۹۹ ۰۷:۵۰ ق.ظ
یه چیز جالب در مورد کانادایی و آمریکاییا اینه که اینا وقتی از دست یک نفر عصبانی و ناراحت هستن ولی نمیتونن باهاش درگیر بشن و فقط میخوان عصبانیتشونو ابراز کنن پلکشونو میبرن به سمت بالا به همراه قرنیه چشم انگار یکی میخواد بالای سرشو نگاه کنه بدون این که گردنشو تکون بده.
اصلاحش هم هست اگر خواستین چند نمونه ببینین:
rolling your eyes
من خیلی برام عجیب بود چون هیچوقت عصبانیتمو اینجوری ابراز نکردم توی زندگیم و کسیم ندیدم یا یادم نیست این مدلی ابراز ناراحتی کرده باشه )
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 21 تیر ۱۳۹۹ ۱۲:۰۷ ب.ظ
دیگه ادم کمال گرایی هم زیاد اصرار کنه کاره هیچ وقت انجام نمیشه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - big cloud - 21 تیر ۱۳۹۹ ۱۲:۴۲ ب.ظ
چقدر گرم شده هوا  خورشید کمر همت بسته که اگر کرونا نکشت ما را، از گرما خفه بشیم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - SepidehP - 21 تیر ۱۳۹۹ ۰۱:۱۰ ب.ظ
(۲۱ تیر ۱۳۹۹ ۰۷:۵۰ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: ...
rolling your eyes
من خیلی برام عجیب بود چون هیچوقت عصبانیتمو اینجوری ابراز نکردم توی زندگیم و کسیم ندیدم یا یادم نیست این مدلی ابراز ناراحتی کرده باشه )
خیلیا اینطوریناااا، شاید مثلا اونا بیشتر ازش استفاده کنن بیشتر به چشم بیاد
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 21 تیر ۱۳۹۹ ۰۲:۵۵ ب.ظ
دانشمندا باید بگردن shortcut پاک کردن اطلاعات رو توی بدن پیدا کنن، خیلی نیاز میشه ی سری چیزا رو پاک کنیم بره
|