|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sss - 06 خرداد ۱۳۹۹ ۱۱:۴۵ ق.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۹ ۰۲:۱۴ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: این روابط علی و معلولی پیچیده ممکنه یک چند درصد موثر باشه علت های اصلی چیزای دیگری هست که واضح هم هستن. به قول Occam's razor ساده ترین توصیف برای یک پدیده معمولا درست ترین توصیفه
در این که فقط یک علت وجود نداره و میزان تاثیرگذاری عوامل یکسان نیست، شکی نیست.
نزدیک ترین مثال در دسترس برای موضوعی بود که در ادامه ذکر شد. (Finger Pointing to the Moon)
--------------------

دوستان، اگر قسمتی از بحث رو که می خواید درباره اش نکته ای رو مطرح کنید، انتخاب کنید و از دکمه نقل قول فوری استفاده کنید، پیگیری بحث آسونتر میشه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 06 خرداد ۱۳۹۹ ۰۷:۱۱ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۹ ۱۲:۲۷ ب.ظ)virtual girl نوشته شده توسط: تازه فهمیدم چقدر توی انتخاب رشته ام اشتباه کردم ... من مال این رشته نیستم ..
آخی این حسرت خیلی هاست که رشته مورد علاقه اشون را نخوندن
من شیمی دوست داشتم
ترم یک و دو چ قدر حالم بد بود از اینکه توی واحدهای درسی فیزیک داشتیم ولی شیمی نبود
(۰۵ خرداد ۱۳۹۹ ۱۱:۴۲ ب.ظ)Milad_Hosseini نوشته شده توسط: به قول شهریار که:
«هی بخواهیم و رسیدن نتوانیم که چه؟»
واقعا... که چه این همه خواستیم و نشد
واقعا اگه من کارشناسی رشته مورد علاقه ام را خونده بودم الان دنیای متفاوتی داشتم
ی مدت مبنا را روی چیزی نخواستن گذاشتم ببینم چی به سمتم میاد
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 06 خرداد ۱۳۹۹ ۰۸:۳۶ ب.ظ
رشته کامپیوتر هم رشته جذاب و خوبیه من هیچوقت از کد زدن و درسای کامپیوتر خسته نشدم درسته که هر کس استعداد یه کاری رو داره ولی به نظر من اگه مثبت نگاه بشه و نگاه اشتی جویانه به کار بشه باهاش دوست شیم مطمئن باشین از لذت بخش ترین رشته هاست تو این رشته هر کاری که دوست دارین میشه کرد مثلا فقط الگوریتم بخونین یا هوش بخونین یا تحلیگر بشین یا کد زن وب و اپلیکشن و همه اینا رو با هم ترکیب کنین یا نکنین چقد دست ادم بازه که هر کار دوست داره انجام بده
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 06 خرداد ۱۳۹۹ ۱۰:۴۹ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۹ ۱۱:۲۶ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: یه پست شبیه به این رو من چند سال پیش گذاشته بودم. 
واقعا راحت تره البته تو زبانت خوبه فکر کنم، معانی و هم معنیها و ریشه کلمات و همچین چیزایی یادمه پست میکردی
(۰۵ خرداد ۱۳۹۹ ۱۱:۴۱ ب.ظ)moslem73421 نوشته شده توسط: آدم باید با کسی ازدواج کنه که کاتلین بلد باشه با کاتلین با هم صحبت کنن 
نظرتون چیه؟
کاتلین زبان مدرنیه واقعا و بسی کد زدن باهاش حال میده. ولی یادگیری ی زبان جدید زبان بره دیگه. میتونی بشینی ی کتاب بخونی و فکر کنی یاد گرفتی ولی واقعا استفاده از این همه امکانات زبان به جا و به موقع سخته. مثلا دونستن اینکه inline کردن یک فانکشن چطوریه و چه فایدهای داره و کجا باید استفاده کرد و ... آسونه ولی استفاده به موقع ازین ویژگی توی پروژه یکم سخته
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 06 خرداد ۱۳۹۹ ۱۱:۴۷ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۹ ۱۰:۴۹ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: شکست را پایان تلقی کردیم و نجنگیدیم ...
هر وقت پست می ذارید با این امضا کلی توی فکر فرو می رم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 07 خرداد ۱۳۹۹ ۰۱:۵۳ ق.ظ
اتفاق خنده دار اینه که دوباره شروع کردم به خوندن کتابهای زبان pre-intermediate . فک کنم مناسب ترین منابع واسه سطح من اون کتابان!!! 
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milad_Hosseini - 07 خرداد ۱۳۹۹ ۰۲:۱۳ ق.ظ
سعدی میفرماید که:
خفتگان را خبر از محنت بیداران نیست
تا غمت پیش نیاید غم مردم نخوری...
شب و روزگار بر شما به نیک و فرخنده
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 07 خرداد ۱۳۹۹ ۰۵:۴۴ ق.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۹ ۰۱:۵۳ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: اتفاق خنده دار اینه که دوباره شروع کردم به خوندن کتابهای زبان pre-intermediate . فک کنم مناسب ترین منابع واسه سطح من اون کتابان!!!  
یکی از دلایلی که من از همون اول فقط دنبال کشورهای انگلیسی زبان بودم تعدد زبان ها بود. منم به خاطر پرفکشنیست باید میرفتم ۰ تا صد جفتشو یاد میگرفتم که دیوونه کننده بود شما الان فقط انگلیسی یاد میگیری یا هم انگلیسی یا هم زبون کشوری که توش هستی؟ ( اگر اشتباه نکنم هلند بودی بنابر این dutch فکر کنم...) من یادمه یه دوست همکار هلندی داشتم انگلیسیش واقعا خیلی خوب بود یعنی اصلا متوجه نمیشدی انگلیسی زبان نیست خیلی جالب بود.
یه چیز جالبی اینه که هوش زبانی از هوش ریاضیاتی میتونه خیلی متفاوت باشه. من یک دوستی دارم که از نظر ریاضی و برنامه نویسی واقعا نابغه ای هست ولی به گفته خودش همیشه توی زبان مشکل داشته
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۰۷ خرداد ۱۳۹۹ ۱۱:۰۹ ق.ظ
توهم رو
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
۱۰۰ میلیون دلار ![[تصویر: 475498_21.gif]](https://img.manesht.ir/475498_21.gif) صد تا پشگل هم نمیدم. تسلا و اوبر بابت پروژهی ماشینهای خودرانشون صد میلیون خرج نکردند
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 07 خرداد ۱۳۹۹ ۰۱:۴۹ ب.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۹ ۰۵:۴۴ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: (07 خرداد ۱۳۹۹ ۰۱:۵۳ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: اتفاق خنده دار اینه که دوباره شروع کردم به خوندن کتابهای زبان pre-intermediate . فک کنم مناسب ترین منابع واسه سطح من اون کتابان!!!  
یکی از دلایلی که من از همون اول فقط دنبال کشورهای انگلیسی زبان بودم تعدد زبان ها بود. منم به خاطر پرفکشنیست باید میرفتم ۰ تا صد جفتشو یاد میگرفتم که دیوونه کننده بود شما الان فقط انگلیسی یاد میگیری یا هم انگلیسی یا هم زبون کشوری که توش هستی؟ ( اگر اشتباه نکنم هلند بودی بنابر این dutch فکر کنم...) من یادمه یه دوست همکار هلندی داشتم انگلیسیش واقعا خیلی خوب بود یعنی اصلا متوجه نمیشدی انگلیسی زبان نیست خیلی جالب بود.
یه چیز جالبی اینه که هوش زبانی از هوش ریاضیاتی میتونه خیلی متفاوت باشه. من یک دوستی دارم که از نظر ریاضی و برنامه نویسی واقعا نابغه ای هست ولی به گفته خودش همیشه توی زبان مشکل داشته
اره هلند بودم؛ البته الان سوئدم 
بنظرم سوئدیا حتی از هلندیام بهتر حرف میزنن. فنلاندیا از سوئدیا هم بهترتر. کلا اسکاندیناوی خوب حرف میزنن.
من توی زبان دومش موندم، دیگه زبان سوم بماند البته دو سال و اندی پیش آیلتس هفت گرفتم مثلا ولی مثلا یهو نیاز میشه ی چیزی بگم مثل «داداش گلگیر ماشینت لبش پریده» یا «داداش مث سگ هوس چس فیل کردم» اینجاس که اب و روغن قاطی میکنم 
الان دارم کتابای پایه رو میخونم میبینم چون هیچ وقت زبانو اصولی نخوندم خییییلی چیزا رو روش پریدم و باهاش برخورد م نداشتم واقعا. از طرفی هم هیچ وقتم تو زندگی م نرفتم کانون زبان، این گپ بیشتر خودشو نشون میده
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - big cloud - 07 خرداد ۱۳۹۹ ۰۲:۱۴ ب.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۹ ۱۱:۰۹ ق.ظ)Behnam نوشته شده توسط: توهم رو
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
۱۰۰ میلیون دلار ![[تصویر: 475498_21.gif]](https://img.manesht.ir/475498_21.gif) صد تا پشگل هم نمیدم. تسلا و اوبر بابت پروژهی ماشینهای خودرانشون صد میلیون خرج نکردند ![[تصویر: 475498_21.gif]](https://img.manesht.ir/475498_21.gif)
شرط میبندم تا حالا پروژه دلاری نداشته و با مشتری های اروپایی یا آمریکایی و.. رایزنی نکرده. آخه چرا باید برای آزمایش روی ماهی، ۱۰۰میلیون دلار پول بدن. بعد این کار اگر هم بخواد با همچنین بودجه ای انجام بشه؛ ۲۰۰۰نفر نیرو میخواد. نه یه نفر با یه لپ تاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۰۷ خرداد ۱۳۹۹ ۰۲:۴۳ ب.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۹ ۰۲:۱۴ ب.ظ)big cloud نوشته شده توسط: (07 خرداد ۱۳۹۹ ۱۱:۰۹ ق.ظ)Behnam نوشته شده توسط: توهم رو
۱۰۰ میلیون دلار ![[تصویر: 475498_21.gif]](https://img.manesht.ir/475498_21.gif) صد تا پشگل هم نمیدم. تسلا و اوبر بابت پروژهی ماشینهای خودرانشون صد میلیون خرج نکردند ![[تصویر: 475498_21.gif]](https://img.manesht.ir/475498_21.gif)
شرط میبندم تا حالا پروژه دلاری نداشته و با مشتری های اروپایی یا آمریکایی و.. رایزنی نکرده. آخه چرا باید برای آزمایش روی ماهی، ۱۰۰میلیون دلار پول بدن. بعد این کار اگر هم بخواد با همچنین بودجه ای انجام بشه؛ ۲۰۰۰نفر نیرو میخواد. نه یه نفر با یه لپ تاپ
راه پیشرفت توو مملکت رو یاد گرفته. اینجا یه میلیون دلار هم واسه استادا فاند بزرگی حساب میشه که برای بدست آوردنش رسما باید جنگید چون میشه پولِ یه سالِ ۱۰-۱۲ تا دانشجو. با صد میلیون میشه از ۵۰ دانشگاهِ اول هر کدوم ۲۰ نفر انتخاب کرد یه سال کار کنند. شاسکول به مدل میگفت نرمافزار. یه فشار مضاعفی هم به خودش وارد کرده بود تا "مَشین لرنینگ" رو اینطوری تلفظ کنه؛ با اینکه حتی صداگذاری شده بود، یکی دو جا از دستش در رفت "ماشین" گفت که زود درست کرد چون هر "مَشین" گفتن خودش ۲ میلیون دلار ارزآوری میکرد. اونجا که گفت مغز حیوانات شبیه نتورک یک لایهای و مغز انسان شبیه نتورک چندلایهای هست رسما این کلیپ برام تداعی شد
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Amir V - 07 خرداد ۱۳۹۹ ۰۲:۵۵ ب.ظ
این هنوز کلش بوی قرمه سبزی میده جوگیر شده. درست میشه کم کم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 07 خرداد ۱۳۹۹ ۰۳:۱۳ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۹ ۱۱:۴۷ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: هر وقت پست می ذارید با این امضا کلی توی فکر فرو می رم
ی مدت ی سری متن مینوشتم و این امضا قسمتی از یکی ازون متنهاست.
شکست را پایان تلقی کردیم و نجنگیدیم، حال در کوچههای شهر به دنبال حقیقت آواره شدهایم ...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - عزیز دادخواه - ۰۷ خرداد ۱۳۹۹ ۰۶:۳۷ ب.ظ
نگفت صد میلیون دلار هزینشه، گفت درصورتی که پروژه انجام بشه اینقدر ارزش داره.
|