|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - nazanin2020 - 31 شهریور ۱۳۹۸ ۰۶:۱۹ ب.ظ
(۳۱ شهریور ۱۳۹۸ ۰۴:۴۹ ب.ظ)marvelous نوشته شده توسط: سلام دوستان، گویا بنا به دعای بعضی از دوستان اینجا داشتید از دستم راحت میشدید. من دیروز رو بیمارستان دی بستری بودم به دلیل تشنج و فشار بالای مغزی، و بیهوش بودن. الان خیلی ناراحتم که به زندگی برگشتم ولی خب حال خوبی ندارم اصلا و هزیون میبینم. اونایی که از دستم ناراحتن حلالم کنن
بلا دوره. به زودی حالتون خوب میشه
من ک این پستتونو دیدم ناراحت شدم
مطمئنم هیچ کس راضی به حال بدتون نیست
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - The BesT - 31 شهریور ۱۳۹۸ ۰۸:۱۶ ب.ظ
(۳۱ شهریور ۱۳۹۸ ۰۴:۴۹ ب.ظ)marvelous نوشته شده توسط: سلام دوستان، گویا بنا به دعای بعضی از دوستان اینجا داشتید از دستم راحت میشدید. من دیروز رو بیمارستان دی بستری بودم به دلیل تشنج و فشار بالای مغزی، و بیهوش بودن. الان خیلی ناراحتم که به زندگی برگشتم ولی خب حال خوبی ندارم اصلا و هزیون میبینم. اونایی که از دستم ناراحتن حلالم کنن
انشالله بلا دور هست دوست عزیز . ما از دست بهترین عزیزان رندگیمون هم ناراحت بشیم هیچوقت نمی خواهیم از دستشون راحت بشیم. ناراحتی اینجا هم چیز مهمی نیست که فکرتون را درگیر کنه. انشالله بهبودی حاصل شود.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - WILL - 31 شهریور ۱۳۹۸ ۰۸:۲۳ ب.ظ
براتون آرزوی سلامتی دارم
تشنج بی سابقه یا باسابقه؟ کم خوابی و استرس داشتید یا یه هویی شد؟
میگن انسان ابدی است و هیچ وقت از زندگی خارج نمیشه که بخواد برگرده
فقط از این محیط یه محیط دیگه ای منتقل میشه و امتحانا و دارایی ها و اختیارات موقتی تموم میشه
امروز با یکی بحثم شد که خیلی اذیتم کرد و نمیخوام نزدیکش باشم ولی براش ارزوی سلامتی و موفقیت دارم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - marvelous - 31 شهریور ۱۳۹۸ ۰۸:۳۷ ب.ظ
فکر میکنم علتش کم خوابی و فشار عصبی زیاد بود. ولی هر چی بود به خیر گذشت. امیدوارم شما هم همیشه سلامت باشید. 
والا تشنج با سابقه بود ولی چند سال بود خداییش خبری نبود. الان فقط منو ترسوند. خانوادم همه فکر کردن من تموم کردم، اورژانس یه سوزن میزنن تو دستم بهوش میام.
خلاصه خیلی شانس آوردم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 31 شهریور ۱۳۹۸ ۰۹:۱۳ ب.ظ
بازم که بردیمتون
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 31 شهریور ۱۳۹۸ ۱۰:۰۳ ب.ظ
باز دلم برای دلم گرفت (:
باز پاییز و باز خاطراتی که نم میکشد..
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - WILL - 31 شهریور ۱۳۹۸ ۱۰:۱۴ ب.ظ
خیلی خوابم میاد
بخوابم یا نخوابم
مسئله این است
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 31 شهریور ۱۳۹۸ ۱۰:۴۶ ب.ظ
چقد بعضیا ابلهن! سوال پرسیدم، بعد یه جواب سر بالا داد و بلاک کرد : | مثلا میخوای بگی خیلی شاخی؟! یا فکر کردی همه دنبال تو اند؟؟ : ))
+ بلا نسبت بچه های مانشت
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 31 شهریور ۱۳۹۸ ۱۱:۲۹ ب.ظ
یه اشتباه بزرگ کردیم که ارشد خوندیم
یه اشتباه بزرگ تر کردیم که گرایش هجوِ نرم افزار خوندیم
یه اشتباه اکبر کردیم که تو شهرستان خوندیم
طوری این کمر شکسته که دیگه راست نمیشه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 01 مهر ۱۳۹۸ ۱۲:۰۴ ق.ظ
(۳۱ شهریور ۱۳۹۸ ۱۰:۴۶ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: چقد بعضیا ابلهن! سوال پرسیدم، بعد یه جواب سر بالا داد و بلاک کرد : | مثلا میخوای بگی خیلی شاخی؟! یا فکر کردی همه دنبال تو اند؟؟ : ))
+ بلا نسبت بچه های مانشت
من گاهی پیش میاد کسیو نمیشناسم و سوال میپرسه و حوصله جواب دادن ندارم میزنم بلاکش میکنم بعضی وقتا هم جواب میدم البته شانسیه 
در کل به نظرم قبل پرسیدن یک سوال از یک نفر یا درخواست کمک از خودتون بپرسین برای اون فرد چه منفعتی داره که بهتون کمک کنه... اگر جوابی ندارین بهتره منصرف بشین از درخواستتون : )
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - elect - 01 مهر ۱۳۹۸ ۱۲:۱۵ ق.ظ
.......
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - The BesT - 01 مهر ۱۳۹۸ ۱۲:۲۶ ق.ظ
(۰۱ مهر ۱۳۹۸ ۱۲:۰۴ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: (31 شهریور ۱۳۹۸ ۱۰:۴۶ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: چقد بعضیا ابلهن! سوال پرسیدم، بعد یه جواب سر بالا داد و بلاک کرد : | مثلا میخوای بگی خیلی شاخی؟! یا فکر کردی همه دنبال تو اند؟؟ : ))
+ بلا نسبت بچه های مانشت
من گاهی پیش میاد کسیو نمیشناسم و سوال میپرسه و حوصله جواب دادن ندارم میزنم بلاکش میکنم بعضی وقتا هم جواب میدم البته شانسیه 
در کل به نظرم قبل پرسیدن یک سوال از یک نفر یا درخواست کمک از خودتون بپرسین برای اون فرد چه منفعتی داره که بهتون کمک کنه... اگر جوابی ندارین بهتره منصرف بشین از درخواستتون : )
خب چرا بلاک میکنید آخه  
این حرکات ناشایست چیه جناب کدین
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 01 مهر ۱۳۹۸ ۱۲:۳۷ ق.ظ
(۳۱ شهریور ۱۳۹۸ ۱۱:۲۹ ب.ظ)ezra نوشته شده توسط: یه اشتباه بزرگ کردیم که ارشد خوندیم
سخت نگیر داداش اگه الان تو این سن ( کمتر از ۳۰ سال ) اینقدر زود ببازی دیگه واقعا نمی تونی بقیه عمرتو زندگی کنی
به نظرم درس خوندن و ارشد خوندن اشتباه نبوده با اینکه من خودم ارشد نخوندم ولی کسایی که ارشد خوندن رو از لحاظ سطح علمی و درک مطالب کامپیوتری از خودم که کارشناسی دارم بیشتر می دونم
+ از بین گرایش های ارشد تا جایی که من می دونم خیلی تفاوت چندانی بین رشته ها نیست
+من اینو کاملا قبول دارم که زندگی ، درس خوندن در شهر بزرگ خیلی فرق داره با شهر کوچیک
++ بیشتر ماها از درس خوندن و کسب مدارک دنبال کسب درامد هستیم حالا اگه می بینی شرایطش نیست که کار مرتبط با رشتت داشته باشی سعی کن از هر طریقی که شده حتی کارگری پول به دست بیار البته همه ی اینا در صورتی که هست که ما سلامتی کامل داشته باشیم ان شالله که صحیح و سالم باشیم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milad_Hosseini - 01 مهر ۱۳۹۸ ۰۱:۰۱ ق.ظ
(۳۱ شهریور ۱۳۹۸ ۱۱:۲۹ ب.ظ)ezra نوشته شده توسط: یه اشتباه بزرگ کردیم که ارشد خوندیم
که حالِ غَرقه دَر دَریا نَدانَد خُفته بَر ساحِل...
بَد وَضعیتیاست جِناب. بَد.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 01 مهر ۱۳۹۸ ۰۱:۲۱ ق.ظ
عجب روزگاری شده
آدم نمیدونه از Tardigradeها بترسه یا از دیپ لرنینگ
یه خبرایی آدم میخونه که یخ میزنه
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|