![]() |
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - نسخهی قابل چاپ |
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - moha - 29 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۱۲ ب.ظ
من که نابودم دیگه هیچی نخوندم به نسبت شما چیکار کنممممممممممممم |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - SarahRad - 29 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۱۹ ب.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۵۳ ق.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط: کنکوریا.... منم دارم می خونم از روی پارسه هم می خونم بعضی وقت ها واقعا منم به همین نتیجه میرسم. اما به نظرم سوالاش بد نیست. من از اعداد مختلط شروع کردم به نظرم آسون تر از فوریه هست. بعد کم کم هرجا هرچی میبینم یادم رفته میرم میخونمش بعد برمی گردم. خیلی پشیمونم که تابستون شروعش نکردم . الان یکم بهتر شده وضع خوندنم. کم کم دارم راه می افتم |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - jameshenas - 29 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۲۳ ب.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۱۱ ب.ظ)SarahRad نوشته شده توسط: بچه ها من امروز پایگاه داده مقسمی رو شروع کردم. احساس می کنم خیلی ساده هست یعنی چیزی کم نداره؟ خوبه؟اصلا شک نکن...... یکی از بچه ها میگفت خوب بخونیش ۶۰ زدی |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - Mehran - 29 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۲۶ ب.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۰۲ ب.ظ)*farnaz* نوشته شده توسط:(29 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۱۵ ب.ظ)Mehran نوشته شده توسط: چند تا درس رو به صورت موازی پیش میرید؟ منابع فعلا واسه مشترک دارم اینها رو می خونم. سیستم عامل : مقسمی - پارسه (قسمت های حفظ کردنیش رو از هر دو قسمت های تمرینش رو از مقسمی اگه مسلط نشدم میرم سراغ پارسه) نظریه : مقسمی (اصلا خوب نیست و خیلی خلاصه و پر از غلط) فقط بهم دید داده و ۱دور خوندمش چون تابستون استادمون خوب درس داد بیشتر قسمت هاش رو فهمیدم و فقط الان تست میزنم و یه حل تمرین لینز هم دارم اونو هنوز دوره نکردم... معمار : مقسمی - ما یکم که باهاش پیش رفتم دیدم خوب توضیح نداده و خسته کننده هست فعلا معماری رو گذاشتم کنار می خوام پوران رو بگیرم... مدار منطقی : مقسمی - یه نگاه کلی بهش انداختم امروز حس می کنم خیلی مثال ها رو آسون بیان کرده و فکر نکنم بتونم مسلط شم با این کتاب ساختمان : مقسمی - فکر کنم مقسم ساختمان و سیستم عاملش از همه بهتر باشه ساختمان داده با مقسمی خسته نمی شم با اینکه حجمش زیاده اما به نظرم کافیه همین. نظرت چیه؟ معماری و نظریه اصلا به نظرم خوب نیستن منابعم. یه چیز دیگه من کتاب مرجع زبان اصلی اصلا وقت نمی کنم بخونم . بخوام هر درسی رو مرجع بخونم اون هم زبان اصلی فکر کنم نرسم اصلا به بقیه درسها زبانم متوسطه در سطح خوبی نیست.خوشحال میشم تجربه و نظراتت رو در اختیارم بذاری. |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - jameshenas - 29 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۲۶ ب.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۱۲ ب.ظ)moha نوشته شده توسط: من که نابودم دیگه هیچی نخوندم به نسبت شمانه اصلا جای نگرانی نیست... و قت زیاد دارین.. هیچ وقت به خودتون نا امیدی راه ندین ![]() |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - moha - 29 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۳۰ ب.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۲۶ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط:(29 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۱۲ ب.ظ)moha نوشته شده توسط: من که نابودم دیگه هیچی نخوندم به نسبت شمانه اصلا جای نگرانی نیست... نمیدونم مرسی من تقریبا پایگاه و تموم کردم ی کم نرم افزار خوندم و زبان! همیییییییییییییین ![]() |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - jameshenas - 29 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۳۷ ب.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۳۰ ب.ظ)moha نوشته شده توسط:خیلی خوبه که پایگاه رو تموم کردییییییییییییییییییییییی(29 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۲۶ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط:(29 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۱۲ ب.ظ)moha نوشته شده توسط: من که نابودم دیگه هیچی نخوندم به نسبت شمانه اصلا جای نگرانی نیست... من مهندسی رو تموم کردم... پس زیادم عقب نیستین میبینین ![]() |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - Mehran - 29 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۳۸ ب.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۳۰ ب.ظ)moha نوشته شده توسط:(29 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۲۶ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط:(29 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۱۲ ب.ظ)moha نوشته شده توسط: من که نابودم دیگه هیچی نخوندم به نسبت شمانه اصلا جای نگرانی نیست... به نظرم فعلا از مشترک ها شروع کنی خیلی بهتره ... |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - moha - 29 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۴۱ ب.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۳۷ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط:(29 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۳۰ ب.ظ)moha نوشته شده توسط:خیلی خوبه که پایگاه رو تموم کردییییییییییییییییییییییی(29 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۲۶ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط:(29 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۱۲ ب.ظ)moha نوشته شده توسط: من که نابودم دیگه هیچی نخوندم به نسبت شمانه اصلا جای نگرانی نیست... اوه خدارو شکر از فردا میخوام ساختمان داده شروع کنم خوبه بازم یکم بهم روحیه دادین دوست عزیزم مرسی ![]() |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - vida2012 - 30 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۴۱ ق.ظ
ببخشید بچه ها یه سوال داشتم شاید ربطی به این بحث نداشته باشه..سوالای ماهان و پارسه سال گدشته تو این سایت هست دانلود کنم؟ |
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - zarei1991 - 30 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۴۵ ق.ظ
دوستان به نظر من زیاد به منبع گیر ندید...مطلبو یاد بگیرید....حالا شده از هر کتابی... توصیه من اینه که تو دور اول خیلی عمیق بخونید اونوقت دیگه دور دوم و سوم خیلی آسون میشه.....اگه سرسری بخونید یعنی هیچی نخوندید... (۳۰ شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۴۱ ق.ظ)vida2012 نوشته شده توسط: ببخشید بچه ها یه سوال داشتم شاید ربطی به این بحث نداشته باشه..سوالای ماهان و پارسه سال گدشته تو این سایت هست دانلود کنم؟بله هستش... (۳۰ شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۴۱ ق.ظ)vida2012 نوشته شده توسط: ببخشید بچه ها یه سوال داشتم شاید ربطی به این بحث نداشته باشه..سوالای ماهان و پارسه سال گدشته تو این سایت هست دانلود کنم؟بله هستش... (۳۰ شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۴۱ ق.ظ)vida2012 نوشته شده توسط: ببخشید بچه ها یه سوال داشتم شاید ربطی به این بحث نداشته باشه..سوالای ماهان و پارسه سال گدشته تو این سایت هست دانلود کنم؟بله هستش... |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - vida2012 - 30 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۵۶ ق.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۴۱ ق.ظ)vida2012 نوشته شده توسط: ببخشید بچه ها یه سوال داشتم شاید ربطی به این بحث نداشته باشه..سوالای ماهان و پارسه سال گدشته تو این سایت هست دانلود کنم؟بله هستش... میشه لینکشو بزارین؟؟ من هرچی میگردم پیدا نمیکنم |
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - m_gh - 30 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۳۱ ق.ظ
من ریاضی مهندسی مدرسان رو خوندم ولی احساس می کنم بی فایده بود چون فرمولا خیلی زیاده همون موقع یاد می گیری فردا دیگه یادت نیس فکرکنم آخرشم ریاضی مهندسی نتونم تستی بزنم ![]() من ریاضی مهندسی مدرسان رو خوندم ولی احساس می کنم بی فایده بود چون فرمولا خیلی زیاده همون موقع یاد می گیری فردا دیگه یادت نیس فکرکنم آخرشم ریاضی مهندسی نتونم تستی بزنم |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - **sara** - 30 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۴۵ ق.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۵۶ ق.ظ)vida2012 نوشته شده توسط: ببخشید بچه ها یه سوال داشتم شاید ربطی به این بحث نداشته باشه..سوالای ماهان و پارسه سال گدشته تو این سایت هست دانلود کنم؟آپلود آزمونهای آزمایشی پارسه-ماهان-مهستان-سنجش و..[ویژه کنکور ۹۱] : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - *farnaz* - 30 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۲۵ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۳۱ ق.ظ)m_gh نوشته شده توسط: من ریاضی مهندسی مدرسان رو خوندم ولی احساس می کنم بی فایده بود چون فرمولا خیلی زیاده همون موقع یاد می گیری فردا دیگه یادت نیس ریاضیات مهندسی رو با نصیر یا پارسه بخون |