تالار گفتمان مانشت
برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - نسخه‌ی قابل چاپ

RE: برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - Elham_tm - 05 مرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۲۵ ب.ظ

گروه هست،گروههای مختلفی وجود داره،برای مشاوره،منابع،چت و۱_۲مورد دیگه.هرکسی میخواد شمارش روبفرسته ب مدیر گروه میگم ادتون کنه

RE: برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - mmm1374 - 05 مرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۳۷ ب.ظ

(۰۵ مرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۲۵ ب.ظ)Elham_tm نوشته شده توسط:  گروه هست،گروههای مختلفی وجود داره،برای مشاوره،منابع،چت و۱_۲مورد دیگه.هرکسی میخواد شمارش روبفرسته ب مدیر گروه میگم ادتون کنه

این گروه ها توی واتس آپه یا تلگرام؟؟؟
به نظرم اگر این گروه ها رو توی واتساپ بزارید بیشتر استقبال میشه

RE: برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - Elham_tm - 05 مرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۴۵ ب.ظ

(۰۵ مرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۳۷ ب.ظ)mmm1374 نوشته شده توسط:  
(05 مرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۲۵ ب.ظ)Elham_tm نوشته شده توسط:  گروه هست،گروههای مختلفی وجود داره،برای مشاوره،منابع،چت و۱_۲مورد دیگه.هرکسی میخواد شمارش روبفرسته ب مدیر گروه میگم ادتون کنه

این گروه ها توی واتس آپه یا تلگرام؟؟؟
به نظرم اگر این گروه ها رو توی واتساپ بزارید بیشتر استقبال میشه
تلگرام هستش،ممکن بچه ها دوس نداشته باشن شماره هاشون معلوم باشه خیلی ها هستن ک نیتشون مثل شما صرفا درس خوندن نیست.برای همین تلگرام بهتر هستش

RE: برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - hamide.m - 06 مرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۰۵ ق.ظ

سلام بچها میگن کنکور قراره اردیبهشت باشه؟؟؟
قضیه چیه؟ کسی خبر نداره؟[/size]

RE: برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - Elham_tm - 06 مرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۴۳ ق.ظ

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

لینک گروه منابع

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

لینک گروه چت
هر دواین گروهها در تلگرام هست

RE: برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - flowerirani - 06 مرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۲۰ ق.ظ

(۰۶ مرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۰۵ ق.ظ)hamide.m نوشته شده توسط:  سلام بچها میگن کنکور قراره اردیبهشت باشه؟؟؟
قضیه چیه؟ کسی خبر نداره؟[/size]

بله تقریبا اواسط اردیبهشت انشاله تا این یکی دو هفته من خبر دار م نهایی میشه
یه دوستمون میگفت سنجش پیگیر مسائل امنیتی برگزاری ازمون هست وهماهنگی های لازم با نهادها...

RE: برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - yusef1367 - 06 مرداد ۱۳۹۴ ۰۵:۰۱ ب.ظ

(۲۴ دى ۱۳۹۳ ۰۹:۱۸ ب.ظ)elahe alavi نوشته شده توسط:  سلام بچه ها کسی هست که بخواد از الان برای ارشد ۹۵ آماده بشه تا برنامه ریزی کنیم و با هم بخونیم.تا انگیزمون ثابت و پایدار باشه؟ من چون بچه دارم و وقتم کمه باید از الان برای ساله بعد شروع کنم.هرکی آمادست بگه یا علی تاشروع کنیم.[/php]

منم دارم از امروز شروع میکنم بیا باهم بخونیم

RE: برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - vahid_sh@hotmail.com - 06 مرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۵۳ ب.ظ

سلام
انگار سازمان سنجش هم برای اینکه از بقیه عقب نیوفته جدیدا داره توی تلویزیون کنکورهای ازمایشیش رو تبلیغ میکنه

برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - احسان مومنی - ۰۷ مرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۳۴ ق.ظ

بچه ها این قضیه افتادن ارشد به اردیبهشت جدیه دیگه نه ؟ دقیق معلوم نیست کی اطلاع رسانی میکنن ؟

برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - RASPINA - 08 مرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۳۴ ق.ظ

منیه جلسه همایش مشاوره و برنامه ریزی ارشدرفتم اونجا درمورد تغییر زمان ارشد مدرس کنکور آقای تقی زاده گفتند به هیچ وجه زمان کنکوراردیبهشت نیست و گفتند ملاک را بزارید همین بهمن

RE: برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - vMahmoudi - 08 مرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۵۲ ق.ظ

(۰۸ مرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۳۴ ق.ظ)RASPINA نوشته شده توسط:  منیه جلسه همایش مشاوره و برنامه ریزی ارشدرفتم اونجا درمورد تغییر زمان ارشد مدرس کنکور آقای تقی زاده گفتند به هیچ وجه زمان کنکوراردیبهشت نیست و گفتند ملاک را بزارید همین بهمن
همه میگن اردیبهشته، ایشون منبع حرفشون مستند بود ؟

برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - سیدروزبه - ۰۸ مرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۰۵ ب.ظ

سلام دوستان یان جکع بشیم وبه صورت گروهی کلاس های آنلاین ارشد کامپیوتر رو شرکت کنیم واز تخفیف بالا بر خوردار باشیم دوستانی که موافق هستن بگن تا با مدرسان صحبت کنیم

برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - *afsoon* - 19 مرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۰۴ ب.ظ

سلام دوستان
آیا واقعا دو گرایش از ای تی به گروه کامپیوتر اضافه شده ؟
منبع این خبر کجاست؟

برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - zhlm - 20 مرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۴۴ ق.ظ

سلام منم هستم
برنامه ریزی را
از کی شروع کردین چه جوریه برنامه درسی

سلام منم هستم
برنامه ریزی را
از کی شروع کردین چه جوریه برنامه درسی
من امروز عضو سایت شدم
تصمیم دارم IT بخونم

RE: برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - دختر مهربان - ۳۰ مرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۳۴ ب.ظ

(۰۸ مرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۵۲ ق.ظ)vMahmoudi نوشته شده توسط:  
(08 مرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۳۴ ق.ظ)RASPINA نوشته شده توسط:  منیه جلسه همایش مشاوره و برنامه ریزی ارشدرفتم اونجا درمورد تغییر زمان ارشد مدرس کنکور آقای تقی زاده گفتند به هیچ وجه زمان کنکوراردیبهشت نیست و گفتند ملاک را بزارید همین بهمن
همه میگن اردیبهشته، ایشون منبع حرفشون مستند بود ؟

HeartHeartHeartHeartHeartHeart
سایت سازمان سنجش اعلام کرد
کنکور ارشد تاریخش شده اردیبهشت
موفق باشید همگی