|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 24 خرداد ۱۳۹۷ ۰۹:۲۹ ب.ظ
اینم گل پنجم
چ قدرآدم دلش خنک میشه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Skyrim - 24 خرداد ۱۳۹۷ ۰۹:۵۹ ب.ظ
اون توپی که میفته بین تماشاچیها رو میشه برد خونه یا حراست ورزشگاه موقع خروج گیر میده ؟!!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - H-Arshad - 24 خرداد ۱۳۹۷ ۰۹:۵۹ ب.ظ
سلام
دوستان از کدام شبکه بازی ها میبینید؟ راستش من هنوز گیرم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 24 خرداد ۱۳۹۷ ۱۰:۳۵ ب.ظ
نمیدونم این همه پشه تو اتاقم چی میخوان :| شیطونه میگه یه دو تا مارمولک ول کن تو اتاق همه رو بخوره :| :|
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 24 خرداد ۱۳۹۷ ۱۱:۴۰ ب.ظ
عیدفطر را به همه دوستان مانشتی تبریک میگم
با آرزوی بهترین ها....
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۲۵ خرداد ۱۳۹۷ ۱۲:۴۲ ق.ظ
تا صورت ماه تو به رویت نرسد عید ندارم
وقتش نرسیده بدهم فطریهها را.........!
(و اینگونه فطریه را میپیچاند)
پ.ن: حالا ما که پول فطریه مونو جدا کردیم گذاشتیم بالای کمد همین فردا صبحم میریم تحویل میدیم به صاحبان امر ،
ولی ،،
خدایی ،،
تا صورت ماه تو به رویت نرسد عید ندارم  
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Avril89 - 25 خرداد ۱۳۹۷ ۰۱:۲۹ ق.ظ
(۲۴ خرداد ۱۳۹۷ ۰۹:۵۹ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: سلام
دوستان از کدام شبکه بازی ها میبینید؟ راستش من هنوز گیرم
beIN SPORTS
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - The BesT - 25 خرداد ۱۳۹۷ ۰۱:۴۵ ق.ظ
(۲۴ خرداد ۱۳۹۷ ۰۹:۲۸ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: دهه اول خرداد بود تولدم. انقدر همه به یادم هستن که آخرِ شبِ روزِ تولدم یکی ازم پرسید مگه تولد نیس؟! ینی اگه اون بنده خدا نگفته بود، باید تا سال بعد واسه تولدم صبر میکردم. :|| قشنگ آدم حس میکنه تنهاس این زمانا همراه اولم رو امسال به همراه نداشتم که تولدمو بهم تبریک بگه
سلام
خوشبحالتون ) بازم خوبه آخر شب بهتون تبریک گفتن 
من و دوتا داداشام متولد شهریور هستیم. بعد برای اینکه بصرفه کار کنن روزهای تولدمون میانگین میگیرن برای سه تاییمون یک روز تولد میگیرن. تازه یک کیک هم میخرن. سه تا شمع میذارن روش میگن فوت کنید کافیتونه
من تا حالا تجربه نداشتم کسی برام روز تولد خودم تبریک بگه. ) فقط یکی از حسابهای بانکیم بهم تبریک میگه  
دوستان عیدتون مبارک
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 25 خرداد ۱۳۹۷ ۰۱:۵۸ ق.ظ
صبحدم مرغ چمن با گل نوخاسته گفت
ناز کم کن که در این باغ بسی چون تو شکفت
گل بخندید که از راست نرنجیم ولی
هیچ عاشق سخن سخت به معشوق نگفت...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - SepidehP - 25 خرداد ۱۳۹۷ ۰۲:۲۸ ق.ظ
(۲۴ خرداد ۱۳۹۷ ۰۱:۴۰ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (24 خرداد ۱۳۹۷ ۱۲:۵۵ ب.ظ)SepidehP نوشته شده توسط: (23 خرداد ۱۳۹۷ ۱۱:۲۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (23 خرداد ۱۳۹۷ ۱۱:۲۰ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: من شخصا بیشتر از ۵ سکه نمیدم اونم به عنوان هدیه. ولی موافقم با حق طلاق و شریک بودن تموم دارایی هایی که بعد از ازدواج به دست میاریم ...
به شرط وظیفه برای زن. نه اینکه همه چیز براش آپشن باشه.
ینی چی؟
بحثشو قبلا تو همین تاپیک داشتیم. نمیخوام دیگه سر بحث رو برای بار هزارم باز کنم. تو همین تاپیک بگردید پیدا می کنید.
قصد سر بحث باز کردن نداشتم! کلامتون رو متوجه نشدم. جمله تون برام نامفهوم بود وگرنه نظرات رو در این باره که خوندم فقط خندیدم، بحث برانگیز نبود.
[h
عیدتون مباااارک دوستان?
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 25 خرداد ۱۳۹۷ ۰۲:۴۶ ق.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۷ ۰۲:۲۸ ق.ظ)SepidehP نوشته شده توسط: (24 خرداد ۱۳۹۷ ۰۱:۴۰ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: بحثشو قبلا تو همین تاپیک داشتیم. نمیخوام دیگه سر بحث رو برای بار هزارم باز کنم. تو همین تاپیک بگردید پیدا می کنید.
قصد سر بحث باز کردن نداشتم! کلامتون رو متوجه نشدم. جمله تون برام نامفهوم بود وگرنه نظرات رو در این باره که خوندم فقط خندیدم، بحث برانگیز نبود.
جمله ام واضح بود. باز کنم ضمیرش شخص بنده هستم نه شما.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - H-Arshad - 25 خرداد ۱۳۹۷ ۰۳:۰۷ ق.ظ
با سلام
دوستان فرق nerd با geek در چیست؟
داداش رایگانه شبکه اش موقع پخش فوتبال یا کد باید بزنیم؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۲۵ خرداد ۱۳۹۷ ۰۴:۰۵ ق.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۷ ۰۳:۰۷ ق.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: با سلام
بعضی وقتا سوالاتت منو یاد irpersian20 میندازه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - H-Arshad - 25 خرداد ۱۳۹۷ ۰۶:۱۳ ق.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۷ ۰۴:۰۵ ق.ظ)Behnam نوشته شده توسط: (25 خرداد ۱۳۹۷ ۰۳:۰۷ ق.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: با سلام
بعضی وقتا سوالاتت منو یاد irpersian20 میندازه.
سلام آقای بهنام. مگه سوالاتش چجوری بوده؟ یا اگر مثل من بوده ، سوالات من مگر چجوریه؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 25 خرداد ۱۳۹۷ ۰۹:۵۶ ق.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۷ ۰۲:۴۶ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (25 خرداد ۱۳۹۷ ۰۲:۲۸ ق.ظ)SepidehP نوشته شده توسط: (24 خرداد ۱۳۹۷ ۰۱:۴۰ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: بحثشو قبلا تو همین تاپیک داشتیم. نمیخوام دیگه سر بحث رو برای بار هزارم باز کنم. تو همین تاپیک بگردید پیدا می کنید.
جمله ام واضح بود. باز کنم ضمیرش شخص بنده هستم نه شما.

چرا خشن برخورد می کنی !؟
|