|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 22 خرداد ۱۳۹۷ ۰۱:۵۳ ق.ظ
(۲۲ خرداد ۱۳۹۷ ۰۱:۳۶ ق.ظ)moslem73421 نوشته شده توسط: آقا من زن میخواام
یه برنامه دارم مینویسم اگه گرفت فرداش میرم میگیرمش
ping بگیر اگه جواب مثبت بود برو بگیر
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 22 خرداد ۱۳۹۷ ۰۴:۰۰ ق.ظ
(۲۱ خرداد ۱۳۹۷ ۱۱:۵۴ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: یه زمانی که شغل و کار نداری تو دوران دانشجویی کسی بهت به عنوان ازدواج فکر نمی کنه !
خیلی وقتا خود پسرا هستن کهنمیخوان تو این شرایط به ازدواج فکر کننن، نه اینکه کسی نخواد با اونا باشه. خیلی از آقایون تو این شرایط میگن آمادگیشو نداریم یا اعتماد به نفس کافی برای اداره زندگی نداریم و اصلا به ازدواج فکر هم نمیکنن.
(۲۲ خرداد ۱۳۹۷ ۰۳:۵۶ ق.ظ)Behnam نوشته شده توسط: + یه سری نقل قول جواب دادم ولی گفتم شر میشه نفرستادم
نمیدونین مگه ما دنبال شر میگردیم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - moslem73421 - 22 خرداد ۱۳۹۷ ۰۴:۰۱ ق.ظ
.....
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۲۲ خرداد ۱۳۹۷ ۰۵:۱۷ ق.ظ
(۲۲ خرداد ۱۳۹۷ ۰۴:۰۰ ق.ظ)diligent نوشته شده توسط: نمیدونین مگه ما دنبال شر میگردیم
چرا، از هوایی زدناتون مشخصه خانم معلم
(۲۱ خرداد ۱۳۹۷ ۱۲:۰۸ ق.ظ)diligent نوشته شده توسط: یه سری هم کلا در هر حالتی میان : ))
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 22 خرداد ۱۳۹۷ ۰۵:۴۸ ق.ظ
(۲۲ خرداد ۱۳۹۷ ۰۵:۱۷ ق.ظ)Behnam نوشته شده توسط: (22 خرداد ۱۳۹۷ ۰۴:۰۰ ق.ظ)diligent نوشته شده توسط: نمیدونین مگه ما دنبال شر میگردیم
چرا، از هوایی زدناتون مشخصه خانم معلم
(۲۱ خرداد ۱۳۹۷ ۱۲:۰۸ ق.ظ)diligent نوشته شده توسط: یه سری هم کلا در هر حالتی میان : ))
کاریه که از دست مون بر میاد
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 22 خرداد ۱۳۹۷ ۰۶:۰۳ ق.ظ
(۲۲ خرداد ۱۳۹۷ ۰۴:۰۱ ق.ظ)moslem73421 نوشته شده توسط: (22 خرداد ۱۳۹۷ ۰۳:۵۶ ق.ظ)Behnam نوشته شده توسط: + یه سری نقل قول جواب دادم ولی گفتم شر میشه نفرستادم
شما هم مصلحت گرا شدی بهنام آقو
(۲۱ خرداد ۱۳۹۷ ۱۱:۵۴ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: وقتی می خوای کسی رو بر اساس شغل و درآمدی که داره بشناسی برای ازدواج همون بهتر که مجرد بمونی !...
یه زمانی که شغل و کار نداری تو دوران دانشجویی کسی بهت به عنوان ازدواج فکر نمی کنه !
حالا که شغل پیدا کردی می تونی به عنوان گزینه ازدواج باشی !! عجبا ...
اون دوست عزیز که گفت معامله رو خوب اومد
بله دخترا یه کسایی رو اصلا نمیبینن
مثلا سرباز ... فقط یه بار که تنهایی با لباس سربازی بیرون بودم یه دختر کلاهمو برداشت و فرار کرد
یا مثلا وقتی لباسام بخاطر کار ساختمانی خاکی بوده ؛ همشون وقتی از کنارم رد میشدن واسشون هیچ فرقی با یه گاری نداشتم
دقیقا گاهی من شک میکردم به خودم نکنه روح هستم مردم خبر ندارم. یعنی اگر جلوی راهشون قرار میگرفتم احتمالا از روم رد میشدن راهو ادامه میدادن اینقدر نامرئی بودم ))
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 22 خرداد ۱۳۹۷ ۰۸:۱۲ ق.ظ
معمولا آدما هدفشون از ازدواج به دست آوردن چیزاییه که تو دوره مجردی ندارن ، وضع اقتصادی کشور هم داغونه پس اکثرا دنبال وضعیت مالی مناسب میگردن
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milad_Hosseini - 22 خرداد ۱۳۹۷ ۱۱:۵۲ ق.ظ
چی شده؟؟
تاپیک ازدواج منتقل شده اینجا ما خبر نداریم؟؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Amir V - 22 خرداد ۱۳۹۷ ۰۲:۴۹ ب.ظ
«نایک»: به دلیل تحریمهای آمریکا فعلاً نمیتوانیم به تیم ایران کفش بدهیم.
منبع:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
امیدوارم دروازه بان دستکش داشته باشه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 22 خرداد ۱۳۹۷ ۰۳:۴۰ ب.ظ
(۲۲ خرداد ۱۳۹۷ ۰۱:۳۶ ق.ظ)moslem73421 نوشته شده توسط: آقا من زن میخواام
یه برنامه دارم مینویسم اگه گرفت فرداش میرم میگیرمش
گرفتیش؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۲۲ خرداد ۱۳۹۷ ۰۳:۵۵ ب.ظ
ساده که باشی ته دیگ سیب زمینی ماکارانیت را میخورند و میگویند: "چرب است تو نخور"
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - big cloud - 22 خرداد ۱۳۹۷ ۰۴:۲۸ ب.ظ
از هر چه بگذریم از هزینه های کمر شکن دندونپزشکی عمرا بشه رد شد، ۴۰۰ عصب کشیه بعد ۵۰۰روکش دندون، بعد این راه حل ها باید دندون را دوباره بکشی و ۳ تومن بدی از نو بکاری
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۲۲ خرداد ۱۳۹۷ ۰۴:۴۲ ب.ظ
(۲۲ خرداد ۱۳۹۷ ۰۴:۲۸ ب.ظ)big cloud نوشته شده توسط: از هر چه بگذریم از هزینه های کمر شکن دندونپزشکی عمرا بشه رد شد، ۴۰۰ عصب کشیه بعد ۵۰۰روکش دندون، بعد این راه حل ها باید دندون را دوباره بکشی و ۳ تومن بدی از نو بکاری
دندون نداشتن مگه چشه؟!
(۲۲ خرداد ۱۳۹۷ ۰۴:۴۲ ب.ظ)BashirXm نوشته شده توسط: فک کنم هنوز تو کمینه
مث این سیلورمنا
بنده خدا زبونِ روزه زیرِ آفتاب
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 22 خرداد ۱۳۹۷ ۰۸:۰۸ ب.ظ
(۲۲ خرداد ۱۳۹۷ ۰۴:۲۸ ب.ظ)big cloud نوشته شده توسط: از هر چه بگذریم از هزینه های کمر شکن دندونپزشکی عمرا بشه رد شد، ۴۰۰ عصب کشیه بعد ۵۰۰روکش دندون، بعد این راه حل ها باید دندون را دوباره بکشی و ۳ تومن بدی از نو بکاری
پولی که با هزار تلاش و فکر کردن و رفع باگ بدست میاریم رو بدیم به یکی که مته دستشه و نیم ساعت بیشتر کار نمیکنه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Soldier's life - 22 خرداد ۱۳۹۷ ۰۸:۳۸ ب.ظ
گاهی داشته های ما ارزوی دیگران است ....
|