روش درست درس خواندن از صفر (مهندسی نرمافزار) - نسخهی قابل چاپ |
RE: روش درست درس خواندن از صفر (مهندسی نرمافزار) - zeinab - 18 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۰۵ ق.ظ
داخل پرسمن بررسی فاز تحلیل رو داریم اما هیچ اشاره ای به نیازمندی های عملیاتی و غیر عملیاتی رو نمی بینیم. ____________- فکر میکنم این نیازمندی ها توی پرسمن باشه!! هر موقع خوندمش و بهش رسیدم میگم کجاش بوده!! البته اگر باشه (۱۴ تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۳۳ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط:(14 تیر ۱۳۹۱ ۰۶:۱۵ ب.ظ)Avicenna نوشته شده توسط: پیشنهاد: بچه ها، راستی با توجه به اهمیت زیاد این درس تو کنکور فناوری اگه بشه امسال مباحث داغ (طرح سوالات چهارگزینه ای تالیفی) مهندسی نرم افزار رو هم داخل مانشت راه انداخت، میتونه محک خوبی برای آموخته های داوطلبین باشه، ضمن اینکه انگیزه خوبی هم برای خوندن دقیق و سطر به سطر مطالب ایجاد میشه، چون در انتهای هر فصل یا بخش، آزمونی هر چند کوچیک در انتظار محک زدن داوطلب هست، حتی میشه در طرح سوالات نیم نگاهی هم به سامرویل داشت! که اگه احیانا تو کنکور سوالی ازش طرح شد آمادگی برخورد با این نحوه از سوالات هم بوجود بیاد. بچه ها کی این مبحث رو شروع میکنین؟؟؟؟ اگر بشه که عالیه! |
RE: روش درست درس خواندن از صفر (مهندسی نرمافزار) - Helmaa - 18 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۰۸ ب.ظ
سلام دوستان عزیز همونطور که میدونید آقا فرداد درباره ایجاد بخش مباحث ویژه تو این مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. توضیحات کامل رو دادن. پیشنهاد میکنم برای تشکیل گروه درسی برای "مهندسی نرم افزار" تو این مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. اعلام آمادگی کنید |
روش درست درس خواندن از صفر (مهندسی نرمافزار) - Mohammad-A - 18 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۵۷ ب.ظ
تشکر از شما... من دو روز گذشته فکر میکنم پیامی فرستادم به مدیران برای ایجاد بخش مباحث و دوستان هم گفتند که پیام رو فرستادند اما به هر حال تشخیص گویا اینطور هست که انجمن تازهای باز نشه... به هر حال ما خوشحال میشیم که از تجربههای شما استفاده کنیم. |
RE: روش درست درس خواندن از صفر (مهندسی نرمافزار) - Aurora - 18 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۰۸ ب.ظ
(۱۸ تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۲۲ ب.ظ)Avicenna نوشته شده توسط: خب دوستان من پست های مربوط به پیشنهاد رو پاک کردم، البته باید از ابتدا حدس میزدم که موثر نیست و فقط مدتی وقت خودم و شما رو گرفتم که از این بابت عذرخواهی میکنم منم ازتون تشکر می کنم. تا همین جا هم خیلی راهنمایی هاتون مفید بوده و با جزئیات همه موارد رو توضیح دادین. با توضیحاتی که شما دادین مطمئننا همه راه و روش خوندن این درس رو فهمیدن. به هر حال خیلی ممنون. موفق باشید |
روش درست درس خواندن از صفر (مهندسی نرمافزار) - SaMiRa.e - 18 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۰ ب.ظ
(۱۸ تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۲۲ ب.ظ)Avicenna نوشته شده توسط: ............ و فقط مدتی وقت خودم و شما رو گرفتم که از این بابت عذرخواهی میکنم، ........من هم ازشما تشکرمیکنم ، شماکه هدفتون کمک به دوستان بود نیاز به عذرخواهی نیست . من خودم شخصا برای پیشبرد این درس خیلی از حرف هاتون استفاده کردم . باز هم ممنون به هر حال شاید صلاحدید مدیران اینجوری بوده دیگه ( صلاح سایت مدیران دانند ) |
RE: پاسخ سازمان سنجش به بررسی مجدد نتیجه آزمون - zeinab - 21 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۱ ب.ظ
(۱۹ تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۷ ق.ظ)milad_rahimi نوشته شده توسط: سلام دوستان.من درخواست بررسی مجدد نتیجه آزمون ارشد رو به سازمان سنجش داده بودم.امروز نتیجه رو واسم زده بودن. عزیرم سوالتو جای دیگه بپرس تا جواب بگیری |
روش درست درس خواندن از صفر (مهندسی نرمافزار) - zeinab - 23 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۴۹ ق.ظ
بچه ها شما یه تاپیک رو باز میکنین اما بعدش درست ادامه پیدا نمیکنه!! تا اینجا که هنوز کسی کوچکترین اشاره ای نکرده که مهندسی نرم رو چجوری بخونیم؟ مثلا هر مبحثی چجوری خونده بشه بهتر و زودتر میفهمیم |
RE: روش درست درس خواندن از صفر (مهندسی نرمافزار) - SaMiRa.e - 23 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۰۲ ق.ظ
چراصحبت شدخیلی هم مفصل ، شما یه نگاه به این قسمت هم بکنید : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: روش درست درس خواندن از صفر (مهندسی نرمافزار) - zeinab - 23 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۳ ق.ظ
(۲۳ تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۰۲ ق.ظ)SaMiRa63 نوشته شده توسط: چراصحبت شدخیلی هم مفصل ، شما یه نگاه به این قسمت هم بکنید : نه به اینصورت!! مثلا اگر هر فصل یا مبحث نکته خاصی داره برا چگونگی خوندنش، منظورمه. نیازی نیس به نظرتون؟؟ |
RE: روش درست درس خواندن از صفر (مهندسی نرمافزار) - SaMiRa.e - 23 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۷ ق.ظ
ببینید هرکسی روش خاصی برای خوندن داره ، مثلا اگه الان من بگم شما اینطورکه من میخونم شماهم بخون شاید سخت باشه شاید آسون ، و ممکنه زده بشید با این حجم کتاب . |
RE: روش درست درس خواندن از صفر (مهندسی نرمافزار) - Alireza_1387 - 23 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۵۰ ب.ظ
یه چیز تو درس خوندن فراموش نشه اول : تو درس خوندن تنوع رو رعایت کن تا خسته نشی (یه درس رو شروع نکنی تا آخر بخونی ،در س ها رو با هم جلو ببر و با هم تموم کن) دوم : از ساعات کم شروع کن (سنگ بزرگ برداشتن علامت نزدن است) . بیشتر نفرات اول همینجور بودن و هستن و خواهند بود ،هیچ کس از اون اول علامه دهر نبوده ، همه اول حسن کچل بودن سوم :ذهنت رو رها کن (ولش کن) بعضی روزها مثل جمعه به خودت استراحت بده . دوباره بهت می گم به خودت استراحت بده نه اینکه خودت رو با یه کار دیگه خسته کنی چهارم :انسان با افکارش ساخته می شود. همه ما انسان ها خصایص مشترکی داریم ،همه ناامید می شیم همه استقامت و صبر در برابر مشکلات داریم یه جورایی فکر نکن نفرات برتر هیچ غم و غصه ای ندارن ، فقط فرق نفرات عادی با اونا اینه که نفرات برتر سعی می کنن مشکلات ذهنشون رو درگیر نکنه ، نفرات برتر عموما دنبال هدفشون هستن و فکر دیگه ای ذهن اون ها رو مشغول نکرده (مثلا فلان دختره تو دانشگاه ) پنجم : باتری خودت رو شارژ کن مواقعی که دیدی داری کم میاری یا دیگه حوصله درس خوندن نداری بشین اهدافت رو دوباره مرور کن ، به سایت دانشگاه دلخواهت سر بزن ، یه سری هم به سایت مانشت یزن تا ازو اون روحیه بگیری ، مخصوصا قسمت کارنامه های رتبه های برتر ( می بینی هیچ کس تمام درس هاشو ۱۰۰ نزده ولی همه تلاششون رو تا روز آخر کردن ) شش: هیچ کس کامل نیست حتی نفرات برتر هم نمی تونن تمام درس ها رو تموم کنن و یا حتی تو همه درس ها خودشون رو قوی کنن (باز هم رجوع شود به قسمت کارنامه های نفرات برتر اشتباه ما اینجاست که می گیم الان همه دارن می خونن ، من هیچی نخوندم( با اینکه چند روزی خوب خوندی ، این القای منفی باعث می شه حتی همون ۲ یا ۳ ساعت رو هم در طول هفته ادامه ندی،) و اما در آخر.............. همونطوری که دیدید خیلی در مورد افکار منفی صحبت کردم،دلیلش هم به خاطر اینه که وقتی شما می گید من هیچی بلد نیستم این رو بدونید که ذهن ناخودآگاه انسان خیلی کودن تشریف دارن ، و تمام افکار و صحبت های شما رو به بدون هیچ تحلیل و تصرفی به سلول های عصبی می فرستند که البته هرچه شما این افکار منفی بیشتر تو ذهنتون باشه اثرش بیشتره. شاید اولش بگید تلقین مثبت و افکار زیبا فایده ای نداره برای همه چی باید صبر کرد و این افکار زیبای خدایی اثرش رو وقتی نشون می ده که شما وارد یه دانشگاه خوب شده اید این رو هم بدونید که ایرانی های قدیم خیلی مثبت اندیش بودن به خاطر همین هم زندگی آرام وساده ای داشتن پس ما هم گذشته ی اصیلمون رو یادمون نره و این حرف مادربزرگمون یامون باشه که همیشه می گفت : جوون بزرگ می شی یادت می ره ، غصه نخور ، بیا کشمش بخور |
RE: روش درست درس خواندن از صفر (مهندسی نرمافزار) - zeinab - 23 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۰۲ ب.ظ
نه بچه ها منظورم روش خوندن یا خلاصه نبود!!!!! به هر حال ممنون از لطف همگی. ___________________________ "فقط فرق نفرات عادی با اونا اینه که نفرات برتر سعی می کنن مشکلات ذهنشون رو درگیر نکنه" اینو واقعا از نزدیک خیلی تجربه کردم _________________________________ "یه سری هم به سایت مانشت یزن تا ازو اون روحیه بگیری" مانشت رو که من معتادش شدم |
RE: روش درست درس خواندن از صفر (مهندسی نرمافزار) - Alireza_1387 - 27 تیر ۱۳۹۱ ۰۶:۲۴ ب.ظ
(۲۳ تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۰۲ ب.ظ)zeinab نوشته شده توسط: نه بچه ها منظورم روش خوندن یا خلاصه نبود!!!!! آهان راستی یه چیز رو فراموش کردم اونم اینه که هدف داشته باشی تا حالا تو کلاس بین دوستات و همکلاسی هات دیدی که چجوری دنبال جواب سوال هاشون هستن ، در واقع اونا کاری ندارن که وقتی می خوان سوالی از استاد بپرسن بقیه دوستان و همکلاسی ها چجوری به اون ها نگاه می کنند یا نظرشون درباره لباسی که پوشیدن چیه اون ها فقط و فقط به هدفشون فکر می کنن و کاری به فکر دیگران هم ندارن. به خاطر اینه که می گن هدف داشته باش. حتما تو صحنه های جنگ وقتی مادری می خواد بچه اش رو نجات بده ، میبینید که چجوری خودش رو به آب و آتیش می زنه در واقع مادر هدفی والا دارد و از هر کاری برای رسیدن به هدف خود که نجات بچه اش هست دریغ نمی کند. آری هدف خود را تعیین کنید یک هدف بسیار کوچک و یک هدف بسیار بزرگ تعیین کنید و مابین این دو هدف رو باز هم به هدف های بیشتری تقسیم کنید. مشکل اینجاست که ما فقط هدف های بزرگ برای خودمان تعیین می کنیم مثلا می گیم : در آینده می خوام پولدار بشم ولی فراموش می کنیم که برای این هدف بزرگ باید اول هدف های کوچکتر پاس بشن که این به حرص و آز و طمع انسان برمی گرده که اگه کسی بتونه این رو کنترل کنه حتما به یه جایی می رسه مثلا هدف یه نفر قبول شدن توی دانشگاه شریف هستش ، اما قبل از اون باید درس ها رو درحد کتاب(یه کتاب ساده و مختصر) و جزوه خوب خوند وقتی از این هدف گذشتیم و نمره خوبی گرفتیم می تونیم به کتاب های زبان اصلی و یا حتی کمک گرفتن از اساتید مجرب از دانشگاه های دیگه رجوع کرد و این همان داشتن هدف های بزرگ و کوچک و صبر داشتن برای رسیدن به هدف بزرگتر است در واقع هدف های خود را همانند پله درنظر بگیرید که برای رسیدن به آخرین آن باید از پایینترین قسمت شروع کرد توکل به خدا رو هم فراموش نکنید موفق باشید |
RE: روش درست درس خواندن از صفر (مهندسی نرمافزار) - iatii - 28 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۰۳ ب.ظ
من نرم افزار و اصلا متوجه نمیشم اصلا درکش نمی کنم طبق برنامه ای که داشتم از روی ۲ تا کتاب پوران و سپاهان خوندم و الان دیگه وقتی برای دوباره خوندنش ندارم . آخه باید درسای دیگه رو بخونم شما لطفا کمکم کنید که از مهر یه روش دیگه رو برای خوندنش امتحان کنم ممنون |
روش درست درس خواندن از صفر (مهندسی نرمافزار) - شبگرد - ۲۹ تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۱ ب.ظ
من هنوز مهندسی نرم افزار را پاس نکردم مطالعه نرم افزار را تازه باکتاب پرسمن ترجمه دکتر سالخورده شروع کردم ولی در سه ساعت فقط تونستم ۶ صفحه از فصل اولش را بخونم خیلی هم متوجه نشدم چی گفته درکش سخته میخام همین کتاب را بخونم ولی فکر کنم یه یک سالی طول بکشه تابتونم تمومش کنم نمیدونم چیکار کنم بچه ها منبع دیگه ای برای نرم افزار نیست؟ |