تالار گفتمان مانشت
اعتراض به طراح سیستم عامل مهندسی - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴
اعتراض به طراح سیستم عامل مهندسی - prosperous - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۱۶ ب.ظ

با سلام به دوستان
من فکر میکردم فقط من از دیدن سوالا جا خوردم! نگو همه همینطورین!! معماری رو اصلا نخونده بودم، بقیه رو چرا، به نظرم غیر سیستم سوالای کنکور کلا آسون بود، اما من یه کم خراب کردم! ۶-۷ تا رو الکی شک کردم و نزدم که دقیقا درست بودن!!!!

RE: اعتراض به طراح سیستم عامل مهندسی - mzamiry - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۳۴ ب.ظ

من الان دو ساله دارم کنکور میدم با این سوالات امسال دیگه شرکت نمی کنم
هیف وقتی که از تابستون گذاشتم روش
فردا هم اعزامم خدمت دیگه کلا بی خیال ارشد
البته کنکور آزاد شرکت مبی کنم شاید قبول شدیم
اما ملی دیگه بسمه
DodgyDodgyDodgy

اعتراض به طراح سیستم عامل مهندسی - deledivouneh - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۱۰ ب.ظ

آقا واقعا نمیشه دو سوال وقت گیر سیستم عامل که هر کدومشون یه صفحه هستن رو حذف کرد؟
حالا شاید بعضی ها فهمیدن که سوال تکراری IT پارسال بوده ولی اگه نکته ای این ور اون ور میشد چی؟

اعتراض به طراح سیستم عامل مهندسی - fe_atash - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۲۱ ب.ظ

(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۱۴ ب.ظ)ida_isp نوشته شده توسط:  حیف اون روز‌ها اون ساعت‌ها و اون دقیقه هایی! که نشستمو هی سیستم عامل خوندم....! با کسی که اون روز‌ها ساعت‌ها رو رفته سینما مهمونی گردش یه نتیجه داشتمSmile))) پس بازنده منم!Sad
واقعا که حرف دله منو زدی....اون دو تا کتاب بزرگ و پرقطره شبکه و سیستم رو چقد خوندم من! آخه نامردا یکی شو سخت میدادین Sad
من سوالای شبکه ۹۰ رو اصلا به هیچ وجه نگاه نکردم تا موقعی که از خودم کنکور میگیرم برام تکراری نباشه و شبکه پارسال رو تو خونه ۱۰۰ زدم اما امسال منفی !
شرایط محیطی هم واقعا برام یکسان بود چون اصلا استرس نداشتم برام مثه تو خونه کنکور دادن بود..

اعتراض به طراح سیستم عامل مهندسی - خانه سبز - ۰۳ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۱۲ ب.ظ

دقیقا حیف وقتی که کلا گذاشتم!!!!!
سوای سیستم عامل میشه به سایر سوالات مزخرف اشاره کرد...
تو درس مهندسی نرم افزار رشته ای تی سوال محاسبه سود بانکی دادن!!!!!
یکی نیست بگه مردک اخه محاسبه سود بانکی که یه فرمول درس اقتصاد مهندسی میشد جوابش که با توان بود! چه ربطی به مهندسی نرم افزار داره؟؟؟؟؟
سوالات هوش هم عملا مزخرف بود و کسی که حتی ۱۰۰ بزنه هم بنظرم با کسی که منفی زده فرق چندانی نداره!
این پول ها که می خورن همش حرامه ........
من کارم رو ترک کردم و این مدت صبح و شبم شد ارشد!!! و الان Sad

اعتراض به طراح سیستم عامل مهندسی - *Najmeh* - 03 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۳۸ ب.ظ

۱ ساعت فقط می خوان بپیچونن اخه ادم زورش میاد انقدر سوال بخونه جوابش ۲ثانیه بدست بیاد

اعتراض به طراح سیستم عامل مهندسی - Mohammad-A - 03 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۳۹ ب.ظ

از این‌ها گذشته٬ به نظرتون چرا باید برای سیستم عامل یکی از دفترچه‌ها بشه به راحتی به خاطر نبودن یک گزینه‌ی خاص به جواب رسید و در دفترچه‌ی دیگری نه؟!

برای من جالبه که نه تنها جای گزینه‌ها فرق می‌کنه بلکه گاهی خود گزینه‌ها هم فرق می‌کنه! Exclamation

اعتراض به طراح سیستم عامل مهندسی - ramin66 - 03 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۴۸ ب.ظ

این تستای مزخرف سیستم عامل نزاشت به تستای زبان ۱ نگاه بندازم شنیدم امسال آسون بوده بچه ها من اگر سیستم عامل منفی بخورم با توجه به اینکه درصدای دیگم ممکنه خوب بشه احتمال قبولیم هست؟

اعتراض به طراح سیستم عامل مهندسی - Bahar_t - 03 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۱۶ ب.ظ

صدامون به کجا میرسه؟
خدا وکیلی بی انصافیه...
اینهمه وقت بزار بخون و آخرشم هیچیییییییییییییییییییییییییی...
لعنت به این...

RE: اعتراض به طراح سیستم عامل مهندسی - davar - 04 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۳۲ ب.ظ

Angryبا عرض سلام به نظر من کل سالن با هم مشورت میکردن تا سوالات سیستم عاملو قانع کننده جواب بدن باز نمیشد.این چه سوالی بود .به من دو ماه هم وقت میدادن جوابشو پیدا نمیکردم چه برسه سه چهار[/font] دقیقه!!!!!!!!!!!!!!!

اعتراض به طراح سیستم عامل مهندسی - hani89 - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۰۸ ب.ظ

من اگه سال بعد بخونم دیگه سیستم نمیخونم
حیف این همه وقتی که گذاشتم روسیستم
خدا لعنتش کنه این طراح و!!
میخواد چی و ثابت کنه؟؟
بلده سوالای ۱ صفحه ای بده
خودش میتونه سوالاشو تو تایم کنکور حل کنه!!!

اعتراض به طراح سیستم عامل مهندسی - هاتف - ۱۱ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۰۰ ق.ظ

(۳۰ بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۲۱ ب.ظ)fe_atash نوشته شده توسط:  شبکه پارسال رو تو خونه ۱۰۰ زدم اما امسال منفی !
شرایط محیطی هم واقعا برام یکسان بود چون اصلا استرس نداشتم برام مثه تو خونه کنکور دادن بود..
واقعا؟!!!!

RE: اعتراض به طراح سیستم عامل مهندسی - m_hoveida - 14 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۳۹ ب.ظ

(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۰۴ ب.ظ)ida_isp نوشته شده توسط:  
(28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۴۸ ب.ظ)admin نوشته شده توسط:  من مطمئن شدم که دکتر زمانی‌فر طراح نیست! چون حال زیاد نوشتن رو نداره خیلی. سوالاش یه خطی‌اند Big Grin

من که دیگه به هیچ وجــــه و تحت هیچ شرایطی سال دیگه نمیخونم اما همینجا به هرکسی که میخواد سال دیگه ارشد کامپیوتر بده توصیه میکنم اولین درسی که میذاره کنار سیستم عامل باشه. هرچقدرم خونده و بلده و دوسش داره و نمرش خوب شده!!!: |

نه به نظر من این کار اشتباهه. من پارسال همین حسو نسبت به ساختمان داشتم و تصمیم داشتم امسال نخوندمش.اما در کمال تعجب یکی از درسای موثر امسال ساختمان بود. این فکر اشتباست.

اعتراض به طراح سیستم عامل مهندسی - MIT - 14 اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۰۸ ب.ظ

من که حسابی حالم گرفته شد سر سیستم. تمام تستای این درس رو کامل ۳ بار از اول زده بودم ولی افسوس....
که من دفتر چه رو از سوالای سیستم شرو کردم دیدم نمیتونم بزنم تا اخر دفترچه یک تو شک بودم. من با اونی که هیچی نخونده یکی؟تازه سر دفترچه ۲ به خودم اومدم .تخصصی هوش رو طبق کلید اولیه ۵۰ به بالا زدم.تا ببینیم چی میشه.من طراح سوال رو هرگز نمی بخشم اگه باعث بشه امسال قبول نشم.

اعتراض به طراح سیستم عامل مهندسی - kavehn - 14 اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۵۸ ب.ظ

(۱۴ اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۰۸ ب.ظ)MIT نوشته شده توسط:  من که حسابی حالم گرفته شد سر سیستم. تمام تستای این درس رو کامل ۳ بار از اول زده بودم ولی افسوس....
که من دفتر چه رو از سوالای سیستم شرو کردم دیدم نمیتونم بزنم تا اخر دفترچه یک تو شک بودم.

پیشنهاد می کنم به تست های سیستم عامل اعتراض کنید :
ابتدا
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
ثبت نام کنید. سپس در قسمت مدیریت ، درخواست جدید را انتخاب کنید. نوع آزمون : کارشناسی ارشد. سال : ۱۳۹۰ . نوع درخواست : بررسی مجدد سوالات .
انتخاب کنید :
فرصت برای پاسخ دهی به سئوال کافی نیست.
از طرفی سوالا از نظر زمانی استاندارد نبود Huh

پ.ن : تا که شاید سال بعد از این سوالا ندن Angel