|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sanaz777 - 24 فروردین ۱۳۹۷ ۱۲:۲۶ ق.ظ
(۲۳ فروردین ۱۳۹۷ ۱۰:۳۶ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: خطاب به درصد قابل توجهی از مادرهای جدید: صبح تا شب که سر کاری. اونوقتی هم که وقت داری بچه رو ول میکنی به امان خدا. برای چی بچه آوردی اصلا؟!
ببخشید نمیدونستیم مادر به تنهایی بچه رو میاره! دیگه تا کی میخواد این بحث های جنسیتی ادامه داشته باشه نمیدونم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 24 فروردین ۱۳۹۷ ۰۱:۴۴ ق.ظ
(۲۴ فروردین ۱۳۹۷ ۱۲:۱۵ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: بیشتر از هر وقت دیگه ای احساس نیاز به ازدواج میکنم
اصن مشخص نیس که دارم آشپزی میکنم؟ خدایا این عذاب (گشنگی و نبود غذای آماده) واسه کدوم خبط م بود آخه؟
من یه چیزی درباره خودم بگم شاید من تا یکی دو سال پیش ازدواج کردن برام جالب و جذاب بود و وقت و حوصله براش خرج می کردم و در واقع وقتی با جنس مخالفم صحبت می کردم یه حسی ایجاد میشد ولی به طرز عجیبی الان که شدم ۲۷ سال کلا بدجوری منطقی شدم و انتخاب برام سخت شده و در واقع آدم با خودش می گه دیگه بی خیال اون زمانی که باید ازدواج می کرد دیگه نکرد دیگه به فکر کار و درسش باشه کنارش یه باشگاه و تفریح هم داریم خب نمی دونم چرا اینطوری شدم آره این داستان غذا درست کردن رو هم دقیقا زدی به هدف من اینقدر تو این چند سال خودم غذا درست کردم برای خودم دیگه واقعا نمی دونم چه دلیل دیگه ای برای ازدواچ دارم چون چند ساله به دور از خانواده تمام کارهای خودم رو انجام میدم چیز جذاب و جالب دیگه ای نمونده که بخام براش ازدواج کنم ...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - The BesT - 24 فروردین ۱۳۹۷ ۰۲:۵۶ ب.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۹۶ ۰۴:۴۹ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: باعث افتخار هستید جناب crevice
براتون بهترین ها را آرزو دارم ![[تصویر: heart.gif]](https://www.manesht.ir/forum/images/smilies/heart.gif)
بعدا نوشت : شما هم ایشالله میرید خارج.دختر خارجکی ها را میبینید بعد مثل آقای codin هوای ازدواج به سرتون میزنه. بعد میایید اینجا میگید من نمیدونم اهداف ازدواج چیه و اهداف ازدواج را برام توضبح بدید و... ![[تصویر: tongue.gif]](https://www.manesht.ir/forum/images/smilies/tongue.gif) ![[تصویر: tongue.gif]](https://www.manesht.ir/forum/images/smilies/tongue.gif) ![[تصویر: biggrin.gif]](https://www.manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif)
خطاب به جناب Crevice :
خب این حدسم هم درست از آب در اومد.... 
انشالله تا پیش بینی های بعدی.....
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 24 فروردین ۱۳۹۷ ۰۷:۵۳ ب.ظ
اگه می شد هیچ روزی در سال تعطیل نباشه خیلی خوب بود. روزای تعطیل کسل کننده است.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 24 فروردین ۱۳۹۷ ۰۸:۴۸ ب.ظ
از نتایج کسالت روز تعطیل:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 24 فروردین ۱۳۹۷ ۰۹:۳۵ ب.ظ
(۲۴ فروردین ۱۳۹۷ ۱۲:۲۶ ق.ظ)sanaz777 نوشته شده توسط: تا کی میخواد این بحث های جنسیتی ادامه داشته باشه نمیدونم
تا وقتی که جملهی خانمها مقدم تر هستن از بین بره 
یا جملهی این چه طرز صحبت با یک خانم هست هم از بین بره و مثالهای چنین
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - خانه سبز - ۲۴ فروردین ۱۳۹۷ ۰۹:۴۶ ب.ظ
زندگی باید کرد
وقتی دستت سرد شد باید زندگی کرد
وقتی تو خوب بودی از میون این همه هجمه باید زندگی کرد
یه مشت اراجیف یادمون داد اخر سر میبینی پول از همچی مهم تره
ظاهر از همچی گیراتر...
بله زندگی باید کرد
درگیر دار جبر و هندسه عشق جز ظاهرت و پول حرفی دیگه نیست واسه زدن
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 25 فروردین ۱۳۹۷ ۱۲:۰۱ ق.ظ
(۲۴ فروردین ۱۳۹۷ ۰۸:۴۸ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: از نتایج کسالت روز تعطیل:
چ روز کسالت بار قشنگی!
خیلی بامزه بودند مخصوصا اولی و سومی و آخری
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 25 فروردین ۱۳۹۷ ۰۳:۴۲ ب.ظ
آینده پژوه ها با چه متودولوژی ای آینده رو پیش بینی می کنن؟ کمی کار می کنن یا کیفی؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 25 فروردین ۱۳۹۷ ۰۳:۵۱ ب.ظ
(۲۴ فروردین ۱۳۹۷ ۱۲:۲۶ ق.ظ)sanaz777 نوشته شده توسط: ببخشید نمیدونستیم مادر به تنهایی بچه رو میاره! دیگه تا کی میخواد این بحث های جنسیتی ادامه داشته باشه نمیدونم
اگه طرف مقابل شما بگه من کار نمیکنم و خرج زندگی رو نمیدم مگر اینکه تو هم کار کنی و خرج خودت رو در بیاری عکس العملت چیه ؟ اگه میگی چه آدم منطقی و خوبی که این حرف شما (بچه رو به تنهایی میاره) هم درسته ولی اگه میگید نمیتونه شمارو مجبور کنه و ... الآنم حق ندارید بگید که بچه داری و مراقبت از اون وظیفه شما نیست
من خودم حاضرم با کسی ازدواج کنم که کار میکنه و من بمونم خونه آشپزی و بچه داری کنم نمیگم این کار از کار بیرون ساده تره ولی بین کارهایی که انجام میدی وقت اضافه برای مطالعه و بازی و درس و .... هم داری
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 25 فروردین ۱۳۹۷ ۰۴:۰۹ ب.ظ
(۲۵ فروردین ۱۳۹۷ ۰۳:۵۱ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: (24 فروردین ۱۳۹۷ ۱۲:۲۶ ق.ظ)sanaz777 نوشته شده توسط: ببخشید نمیدونستیم مادر به تنهایی بچه رو میاره! دیگه تا کی میخواد این بحث های جنسیتی ادامه داشته باشه نمیدونم
اگه طرف مقابل شما بگه من کار نمیکنم و خرج زندگی رو نمیدم مگر اینکه تو هم کار کنی و خرج خودت رو در بیاری عکس العملت چیه ؟ اگه میگی چه آدم منطقی و خوبی که این حرف شما (بچه رو به تنهایی میاره) هم درسته ولی اگه میگید نمیتونه شمارو مجبور کنه و ... الآنم حق ندارید بگید که بچه داری و مراقبت از اون وظیفه شما نیست
من خودم حاضرم با کسی ازدواج کنم که کار میکنه و من بمونم خونه آشپزی و بچه داری کنم نمیگم این کار از کار بیرون ساده تره ولی بین کارهایی که انجام میدی وقت اضافه برای مطالعه و بازی و درس و .... هم داری 
خانم ها (لااقل اونایی که من دیدم) به درآمد خودشون به عنوان آپشن اضافه و کمک خرج نگاه می کنن نه به عنوان مسئولیت. از طرفی حقِ کار کردن رو میخوان و از طرفی حاضر نیستن مسئولیتی در قبال این حق داشته باشن. میخوان حق درس خوندن داشته باشن اما اینکه بعدش در قبال وقت و سرمایه ای که بابت درس خوندن اونها خرج شده حاضر نیستن مسئولیت اشتغال رو به عهده بگیرن (میخوان یه کاری انجام بدن اما الزامی نمی بینن). کلا خانم ها تناسب بین حق و مسئولیت رو دوست ندارن.
بعدا نوشت: یادم نبود چنین پست هایی رو ترک کرده بودم. به هر حال شما میتونید چنین بحث هایی رو داشته باشید و به دلیل منطقی نبودن خانم ها، هیچ وقت قانع نمیشن. راه حل دیگه اینه که مثل من بیخیال فکر کردن به این قضیه بشید و کلا تمرکز کنید رو چیزای جالب تر!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - salam5 - 25 فروردین ۱۳۹۷ ۰۴:۳۱ ب.ظ
به دلیل منطقی نبودن خانم ها، هیچ وقت قانع نمیشن
.........
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 25 فروردین ۱۳۹۷ ۰۴:۴۳ ب.ظ
(۲۵ فروردین ۱۳۹۷ ۰۴:۳۱ ب.ظ)salam5 نوشته شده توسط: به دلیل منطقی نبودن خانم ها، هیچ وقت قانع نمیشن
.........
الان شما همه پست رو ول کردید فقط اون قسمتش رو دیدید؟!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 25 فروردین ۱۳۹۷ ۰۹:۰۳ ب.ظ
واقعیتی که من در زندگی های مشترک دیدم اصلا با این شعار ها جور در نمیاد
حداقل در جامعه ای که من زندگی می کنم این طور هست
همه چیز پای به پاهست
نمیشه یکی مسولیت اش را انجام بده و دیگری با ی مسئولیتی زندگی کنه
زندگی میدون جنگ نیست یا یه معامله . باید همدلی و محبت هم باشه باید باشه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۲۵ فروردین ۱۳۹۷ ۰۹:۰۴ ب.ظ
فلان چیزو باهم بخونیم... بیاین تلگرام
فلان کارو باهم بکنیم... بیاین تلگرام
خوشبحال نامزدتون... بیاین تلگرام