|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 17 بهمن ۱۳۹۶ ۰۱:۵۵ ب.ظ
نوبخت در پاسخ به این سؤال که آیا ممکن است در سال ۹۷ افزایش قیمت بنزین را داشته باشیم گفت: قطعاً جواب شما خیر است.
تابناک
ببینیم سر حرفش میمونه یا نه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - azarakhsh1986 - 17 بهمن ۱۳۹۶ ۰۴:۲۵ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۶ ۰۹:۳۶ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: (16 بهمن ۱۳۹۶ ۰۲:۱۰ ق.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: یاد پست یکی از دوستان (کاربر the best) افتادم در مورد رسیدگی به مادربزرگشون
بهتر شده حالشون ؟
سلام. ممنونم از پیامتون. واقعا چقدر نیاز داشتم به این پیام.  
حدود یکساعته اومدم خونه دیگه. امروز که کلافه شدم. زخم بسترش خیلی بهتر شده ولی آلزایمرش تشدید شده. سه روز هست کلا مادربزرگم نخوابیده. اینقدر صورتش متورم شده از شدت بیخوابی. بهش قرص خواب سه تا دادیم ولی اصلا نخوابیده. یاد گذشته ها افتاده بود. همش میگفت برو به باباجون بگو بیاد کوزه گلها باید آب بده ، شب عید اگه شد باید سبزه بندازم ،برو به فلانی بگو بیاد میخواهیم دیگ غذا زودتر به بار بذاریم. حالا همه این کسانی هم که اسم میبرد بیست سال پیش فوت کردن... همه گذشتگانش یادش اومده و مخصوصا سراغ بابابزرگم میگیره. میگن خوب نیست سراغ مرده را بگیرن ولی سه روزه میگه برو بابا بزرگ صدا کن بیاد بهش میگم رفته بیرون خرید.دوباره پنج دقیقه بعد میگه زنگ بزن بیاد...آخه من به کی زنگ بزنم؟؟؟ 
خدا عاقبت هممون مخصوصا این عزیزان را بخیر کنه و بیشتر از این زمینگیر نشن هرچند برام خیلی عزیزه ولی بلند کردن و راه بردنش کمرمو اذیت کرده.
ممنون از پیامتون و محبتتون   
سلام
خداروشکر که زخمشون خوب شده، معلومه پرستار خوبی هستید! آفرین
پرستاری از بیمار اونم با شرایط خاص خیلی حوصله و صبر میخواد امیدوارم که خیلی زود سلامتیشونو به دست بیارند.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - salam5 - 17 بهمن ۱۳۹۶ ۰۵:۳۳ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۶ ۰۱:۵۵ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: نوبخت در پاسخ به این سؤال که آیا ممکن است در سال ۹۷ افزایش قیمت بنزین را داشته باشیم گفت: قطعاً جواب شما خیر است.
تابناک
ببینیم سر حرفش میمونه یا نه.
توی دولت قبل (نمیدونم دولت چندم بود که خانم دستجردی وزیر بهداشت بود) از سخنگو پرسیدن خانم دستجردی قراره عوض بشن؟
سخنگو خندید گفت خیر، به هیچ وجه، ایشون با قدرت دارن به کارشون ادامه میدن و قرار نیست عوض بشن.
هفته ی بعد وزیر بهداشت عوض شد
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - The BesT - 17 بهمن ۱۳۹۶ ۰۷:۵۳ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۶ ۰۱:۵۴ ب.ظ)ele نوشته شده توسط: (16 بهمن ۱۳۹۶ ۰۹:۳۶ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: (16 بهمن ۱۳۹۶ ۰۲:۱۰ ق.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: یاد پست یکی از دوستان (کاربر the best) افتادم در مورد رسیدگی به مادربزرگشون
بهتر شده حالشون ؟
حدود یکساعته اومدم خونه دیگه. امروز که کلافه شدم. زخم بسترش خیلی بهتر شده ولی آلزایمرش تشدید شده. سه روز هست کلا مادربزرگم نخوابیده. اینقدر صورتش متورم شده از شدت بیخوابی. بهش قرص خواب سه تا دادیم ولی اصلا نخوابیده. یاد گذشته ها افتاده بود. همش میگفت برو به باباجون بگو بیاد کوزه گلها باید آب بده ، شب عید اگه شد باید سبزه بندازم ،برو به فلانی بگو بیاد میخواهیم دیگ غذا زودتر به بار بذاریم. حالا همه این کسانی هم که اسم میبرد بیست سال پیش فوت کردن... همه گذشتگانش یادش اومده و مخصوصا سراغ بابابزرگم میگیره. میگن خوب نیست سراغ مرده را بگیرن ولی سه روزه میگه برو بابا بزرگ صدا کن بیاد بهش میگم رفته بیرون خرید.دوباره پنج دقیقه بعد میگه زنگ بزن بیاد...آخه من به کی زنگ بزنم؟؟؟ 
خدا عاقبت هممون مخصوصا این عزیزان را بخیر کنه و بیشتر از این زمینگیر نشن هرچند برام خیلی عزیزه ولی بلند کردن و راه بردنش کمرمو اذیت کرده.
مادر بزرگ منم دقیقا همین حال و وضعیت رو داره از وقتی که پدرم فوت شده احساس میکنه دیگه حقش نیست زندگی کنه همش در حال گریه و زاریه هر لحظه آرزوی مرگ میکنه
ان شاءالله خدا به هممون رحم کنه
خدا رحمت کنه پدر عزیزتون را و خدا بهتون عمر با عزت بده بله خیلی سخته.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - nlp@2015 - 17 بهمن ۱۳۹۶ ۰۷:۵۸ ب.ظ
کنفرانس مورد نظر هنوز نتایجو اعلام نکرده. امروز باز زنگ زدم٬ میگن اصلا معلوم نیست کی داوری بشه. خیال خودشونو راحت کردن )
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - The BesT - 17 بهمن ۱۳۹۶ ۰۷:۵۸ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۶ ۰۴:۲۵ ب.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: (16 بهمن ۱۳۹۶ ۰۹:۳۶ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: (16 بهمن ۱۳۹۶ ۰۲:۱۰ ق.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: یاد پست یکی از دوستان (کاربر the best) افتادم در مورد رسیدگی به مادربزرگشون
بهتر شده حالشون ؟
سلام
خداروشکر که زخمشون خوب شده، معلومه پرستار خوبی هستید! آفرین
پرستاری از بیمار اونم با شرایط خاص خیلی حوصله و صبر میخواد امیدوارم که خیلی زود سلامتیشونو به دست بیارند.
ممنون.خواهش میکنم.البته من فقط نیستم.مادرم و خاله ام هم هستن که نوبتی میریم من بیشتر نقش روحیه دادن را دارم براش و بیشتر بالای سرش مینشینم باهاش حرف میزنم.گاهی فکر میکنم اگر همین لحظه دیگه یکساعت دیگه نباشه چقدر سخته برامون. واقعا عزیز هستن برامون. از کودکی هروقت پناهگاه میخواستیم خونه مامان بزرگ بودیم .گرسنه بودیم اونجا. تفریح میخواستیم اونجا.... امیدوارم همگی قدر سلامتی بدونیم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 17 بهمن ۱۳۹۶ ۱۰:۳۵ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۶ ۰۷:۵۸ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: از کودکی هروقت پناهگاه میخواستیم خونه مامان بزرگ بودیم .گرسنه بودیم اونجا. تفریح میخواستیم اونجا....
من که چیزی به عنوان مادربزرگ رو احساس نکردم زیاد!
انگار فامیل نداشتیم ما. مستقیم از دماغ فیل افتادیم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 17 بهمن ۱۳۹۶ ۱۰:۴۶ ب.ظ
پنجشنبه جشن رونمایی و امضاء "ر ه ش" هست...
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 17 بهمن ۱۳۹۶ ۱۰:۵۴ ب.ظ
لذت انتظار برای تمام شدن نگارش کتاب
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
زمان تخمینی سال ۲۰۲۵
+ چقدر روز سختی بود ! حیف که دیگه اینجا کسی محرم راز نیست که تعریف کنم ...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - The BesT - 18 بهمن ۱۳۹۶ ۱۲:۰۹ ق.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۶ ۱۰:۳۵ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (17 بهمن ۱۳۹۶ ۰۷:۵۸ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: از کودکی هروقت پناهگاه میخواستیم خونه مامان بزرگ بودیم .گرسنه بودیم اونجا. تفریح میخواستیم اونجا....
خدا رحمت کنه مادربزرگتون
چرا از دماغ فیل؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۱۸ بهمن ۱۳۹۶ ۱۲:۱۶ ق.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۶ ۰۵:۳۳ ب.ظ)salam5 نوشته شده توسط: توی دولت قبل (نمیدونم دولت چندم بود که خانم دستجردی وزیر بهداشت بود) از سخنگو پرسیدن خانم دستجردی قراره عوض بشن؟
سخنگو خندید گفت خیر، به هیچ وجه، ایشون با قدرت دارن به کارشون ادامه میدن و قرار نیست عوض بشن.
هفته ی بعد وزیر بهداشت عوض شد
یه مدل هم داریم قراره مثلا یه هفته وزیر بهداشت بشه، ولی مادامالعمر وزیر میشه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 18 بهمن ۱۳۹۶ ۰۷:۱۴ ق.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۶ ۱۲:۰۹ ق.ظ)The BesT نوشته شده توسط: (17 بهمن ۱۳۹۶ ۱۰:۳۵ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (17 بهمن ۱۳۹۶ ۰۷:۵۸ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: از کودکی هروقت پناهگاه میخواستیم خونه مامان بزرگ بودیم .گرسنه بودیم اونجا. تفریح میخواستیم اونجا....
خدا رحمت کنه مادربزرگتون
چرا از دماغ فیل؟ 
زنده هستن!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - The BesT - 18 بهمن ۱۳۹۶ ۱۰:۱۲ ق.ظ
اینجور گفتید احساس نکردم مادربزرگ ،فکر کردم فوت کردن. خدا حفظشون کنه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ele - 18 بهمن ۱۳۹۶ ۱۲:۱۱ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۶ ۰۷:۵۳ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: (17 بهمن ۱۳۹۶ ۰۱:۵۴ ب.ظ)ele نوشته شده توسط: (16 بهمن ۱۳۹۶ ۰۹:۳۶ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: (16 بهمن ۱۳۹۶ ۰۲:۱۰ ق.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: یاد پست یکی از دوستان (کاربر the best) افتادم در مورد رسیدگی به مادربزرگشون
بهتر شده حالشون ؟
مادر بزرگ منم دقیقا همین حال و وضعیت رو داره از وقتی که پدرم فوت شده احساس میکنه دیگه حقش نیست زندگی کنه همش در حال گریه و زاریه هر لحظه آرزوی مرگ میکنه
ان شاءالله خدا به هممون رحم کنه
خدا رحمت کنه پدر عزیزتون را و خدا بهتون عمر با عزت بده بله خیلی سخته. 
ممنون دوست عزیز 
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 18 بهمن ۱۳۹۶ ۰۲:۱۴ ب.ظ
چقدر از این جان گفتن های الکی بدم می آید. طرف دو سال است هر موفقیتی داشتیم ناراحت شده ... هر شکستی داشتیم خوشحال شده و هر جا نشسته هم تعریف کرده و با خنده گفته gogooli این طوری. حالا در یک گروه که استاد توش است gogooli جان، gogooli جان می کند!
پروفایل اسکالر رو با اینکه public کردم. در جستجو نمی آره. چی کار کنم؟
|